Jump to content

Mazda CX-3 Bakım Aralıkları ve Maliyetleri

mazdago
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

TRABZON ADN otomotivde %20 indirim kampanyası ile 447,00 TL ye 20.000 bakımı yaptırdım.

Siz de bir faturanin resmini atsaniz mumkun mu acaba? Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuç itibariyle bizim araç kaç lt yağ alıyor :) bir faturada 5.10 lt ki 0.10 nasıl ölçtüler acaba :) diğer faturada ise 4 lt yağ kullanılmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuç itibariyle bizim araç kaç lt yağ alıyor [emoji4] bir faturada 5.10 lt ki 0.10 nasıl ölçtüler acaba [emoji4] diğer faturada ise 4 lt yağ kullanılmış [emoji4]

5lt
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı adn trabzon mazdago nun aracına 6 lt yazmış :)

Eğer yağı kendim getirirsem 10lt alayım yanıma. Bu işim .oku çıktı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir daha kine bende yağı alıp yanımda goturecem faturada 5 litre yazıyor 6 litre yağ parası alıyor. Trabzonda ki serviste kiz 350 lira alıyordu usta denk geldi 350 degil 400 alacaksın 6 litre yağ koydum dedi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Bir saat önce, mazdago :

20.000 bakımını yaptıran ve fiyat hakkında bilgisi olan varmı _?

Sarf malzemeleri arasında.10.000.Km'den farklı olarak,  polen filtresi değişimi var.

Yazlık kışlık lastik durumunuzu bilmiyorum ama. Tek lastik kullanıyorsanız ön/arka lastik revizyonu gerekli.

Aynı keza fren disk/balataların durumuna bağlı değişim gerekebilir.

Fiyat olarak 10.000 km bakım ücretinin üzerine polen filtresini ilavesi ederek üç aşağı beşş yukarı fiyat ortaya çıkar.

Tabi bir önceki bakımınızda döviz kuru ile şimdiki döviz kuru farklı. Onuda ilave etmelisiniz. Yani ortalama 150-180 Lira ilave edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kur farkı yansıdı mı acaba? ben parçaları almış bagaja koymuştum kış kampanyasında :) ama sonraki bakıma el mahkum, ne çıkarsa bahtımıza

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.000 bakımını yaptıran ve fiyat hakkında bilgisi olan varmı _?

10000 km'den farklı olarak lastiklere rot balans ayarı ve rotasyon yaptılar. Belki bir iki şey daha olmuştur ama hatırlamıyorum. İzmir Yeni Otomotiv, fiyat: 800 TL. Bence pahalı, galiba beni öpüyorlar afedersiniz.[emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

59 dakika önce, Mustafa Ulutaş :

10000 km'den farklı olarak lastiklere rot balans ayarı ve rotasyon yaptılar. Belki bir iki şey daha olmuştur ama hatırlamıyorum. İzmir Yeni Otomotiv, fiyat: 800 TL. Bence pahalı, galiba beni öpüyorlar afedersiniz.emoji3.png

zam gelmiş olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zam gelmiş olabilir mi?

Kasım ayında kış kampanyasından yararlanarak yaptırdım. Siz karar verin.[emoji3]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Mustafa Ulutaş :

Kasım ayında kış kampanyasından yararlanarak yaptırdım. Siz karar verin.emoji3.png

korkarım karar veremiyorum :P yarın bakayım faturaya

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasım ayında kış kampanyasından yararlanarak yaptırdım. Siz karar verin.[emoji3]

Ön arka Balatalar değişti ise normal [emoji106]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, dr_azoom :

Ön arka Balatalar değişti ise normal emoji106.png

balata değişimi belki @Servet abiye lazım olur :) onun dışında kimseye yakın zamanda lazım olacağını sanmıyorum :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Servet :

Hımm balata. Sen gelsene şöyle kenara

ilk fırsatta abi :D  ama bu sıralarda zor . belki haftaya bir yedigöller yaparım. Gel beraber gidelim, ayı saldırır, çığ düşer , tipi olur, yolda kalırız falan macera olur :P 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayu saldırısı vakti zamanında Şavşat Ardahan yolunda başıma geldi saol almıyim :D 7 göller mevzusuna gelince, haftaya izin kullanacağım. Olabilir aslında :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Selamlar

Aracımın ikinci 6 ay bakımı 700tl. Çok tuttu sanki. Detayları ekledim resim olarak. Bilginiz olsun

IMG_0573.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...