Jump to content

Mazda CX-3 Bakım Aralıkları ve Maliyetleri

mazdago
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güncel bakım fiyatları - İstanbul (İlk Bakım)

Mazda AVRUPA : 785 TL

EVO : 590 TL

BEKA : 530 TL

MUSLUOĞLU : 540 TL

MERSER : 550 TL

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

En son (döviz artışından sonra) bakım yaptıran var mı? 4 bakım için 1000-1200 arası fiyat verdi Musluoğlu. Yakıt filtresi de değişeceği için bu fiyat dediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40.000 bakımını yaptırdım. Yağ ve filtrelere ilave olarak yakıt filtresi, silecekler, Ön balatalar, fren hidroliği değişti. %10 kampanya indirimi ile 1840 TL tuttu. Fazla geldi bana ama kur falan filan dediler. El mahkum yatırdık. Bilginize....

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar bugün itibariyle (08. Ekim)

mazda servislerde bahar kampanyası başlamış. Mekanik ve işçilikte %20 dediler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Aracım 2015 model, cx3. Bursa inallarda 40.000 bakımı bugün yapıldı. Önceki bakımlara ilave olarak diferansiyel yağı ve fren hidroliği değişti. Toplam fiyat 1.900 çıktı, fakat kampanya indirimi ve ek işçilik indirimi ile 1420 tl ödedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar selam...

Mazda cx 3 2016 var.

21000 de 3. bakımı yaptırdım. 1100 tl yüzde 20 düştü 850 tl ödedim.

Fakat anlamadığım şu İlk balatam 14 binde değişti. 

Şimdi serviste uyardılar 10 bin daha gider diye... Yani 32000 binde 2. balata değişimi normal değil. Şehir içi kullanım her yer trafik ve bolca küçük kasisler etkiler mi bu kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de 2015 cx-3 var şuan 24700 daha hiç balata değiştirmedim yüzde 50 si duruyor balatanin

Tahminen ilk balatayi 50 binde degisirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servisiniz balata konusunda epey hassas anlaşılan. belirttiğiniz süreler oldukça kısa, siz de kendiniz kontrol edebilirsiniz balatalarınızın durumunu

3 dakika önce, Ali76 :

arkadaşlar selam...

Mazda cx 3 2016 var.

21000 de 3. bakımı yaptırdım. 1100 tl yüzde 20 düştü 850 tl ödedim.

Fakat anlamadığım şu İlk balatam 14 binde değişti. 

Şimdi serviste uyardılar 10 bin daha gider diye... Yani 32000 binde 2. balata değişimi normal değil. Şehir içi kullanım her yer trafik ve bolca küçük kasisler etkiler mi bu kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Mehmet Özdemir :

servisiniz balata konusunda epey hassas anlaşılan. belirttiğiniz süreler oldukça kısa, siz de kendiniz kontrol edebilirsiniz balatalarınızın durumunu

Gitmeden kendim tanıdık bir ustaya göstereceğim. Acaba Fabrikasyon bir hatamı var? 

Sonuçta bazen performanslı kullanıyoruz ama yarış da yapmıyoruz. Kafalar karışık?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40.000 km bakımına girdiğimde, servis, kullanıma bağlı olarak değişebilmekle beraber, yaklaşık 5.000 km sonra balataların biteceğini söyledi. Şu ana kadar hiç balata değiştirmedim. Bana kalırsa 50.000 bakımında balatalar da değişecek, km bazında ele alırsak balata değişimi için normal olduğunu düşünüyorum. Tabii kullanım karakteri ve trafik yoğunluğu da balata değişiminde en önemli kriter.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de geçtiğimiz hafta servis kampanyasıyla birlikte Mazda Florya Beka da 30.000 bakımı yaptırdım.  Normal bakıma ek olarak mazot filtresi ve ön balatalar değişti(polen filtresi değişmedi).800tl bakım 480 tl balatalar toplamda 1280 tl ücret ödedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, DeviLLe :

Bakıma götürdüğünüz araçların yazılımlarını son versiyona güncellediler mi acaba? onuda yazarmısınız?

Aracç alındığından beri 4 bakım oldu, hiç birisinde yazılım güncelleme ile ilgili olarak bilgi verilmedi. Sanırım herhangi bir güncelleme yapılmadı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Nesil :

Aracç alındığından beri 4 bakım oldu, hiç birisinde yazılım güncelleme ile ilgili olarak bilgi verilmedi. Sanırım herhangi bir güncelleme yapılmadı ;)

70.00 güncellemesi gelmiş türkiyeye bazı bayilerde yapıyorlarmış ama İstanbul da yapan bir bayii varmı onu öğrenmek istiyorum. İlk servise mazda beka floryaya gittim gayet ilgililerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Mücahit. :

@DeviLLe evet 70.00 ile başlayan en son sürüme yükseltmişler.

Teşekkürler, bende beka serdar beye götürüyorum aracı. Önümüzdeki ay 2. Bakım için tekrar götüreceğim. Serdar bey sağolsun çok ilgileniyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@mazdago Araç daha 22 binde. Mazot filtresini değiştirmek ben de istemedim ama değiştirmediğime dair imza alacaklardı. Ben de garantiyle ilgili sorun yaşamamak için değiştirdim. Balataların bu kadar erken bitmesi beni şaşırttı. Konuda yazılmış, başka arkadaşlardan bazıları da bu kilometre aralığında balataları değiştirmiş. Süratli (İstanbul trafiğinde sürekli gaz-fren) şekilde de kullanmıyorum aracı. Gerçi ikinci sahibiyim. Önceden nasıl kullanılıyordu bir fikrim yok.

@DeviLLe  Rica ederim. Evet Serdar Bey gayet ilgiliydi, memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...