Jump to content

Mazda CX-3 Kapıların Otomatik Kilitlenmesi

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

30.10.2019 at 11:55, S.Halilduru :

Peki herhangi bir kaza anında kapıları otomatik olarak açıyor mu yoksa kilitli mi kalıyor ?

Genelde artık yeni araçlar kaza anında otomatik olarak kapıları açıyor değil mi? 

http://www.mazda.ca/en/digital-owners-manual/2018/cx-3/contents/04030100.html

burada sanırım sorunuzun cevabı var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cx-3 sahibi olalı çok uzun zaman olmadı en çok bu otomatik kapı kilitleme olayı kafama takıldı.

ancak yabancı forumlardan anladığım kadarı ile 726 satırında olduğunu düşünselerde emin değiller, çünkü bu satırda yapılan değişikliğin yazılamadığını söylüyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, bekdem41 :

• (Çarpışma algılamalı kapı kilit açma (kontrol) sistemi)

Bu sistem, yolcuların araçtan derhal çıkabilmesi ve içeride sıkışıp kalmasını engellemek için aracın kaza yapması durumunda kapıları ve bagaj kapısını otomatik olarak açar. Kontak açıldığında ve araç hava yastığını şişirecek kadar güçlü bir darbe alırsa, kaza anında yaklaşık 6 saniye geçtikten sonra tüm kapılar ve bagaj kapısı otomatik olarak açılır.

Bir darbenin nasıl uygulandığına, darbenin gücüne ve kazanın diğer koşullarına bağlı olarak kapılar ve bagaj kapısı açılmayabilir.

Kapıyla ilgili sistemler veya batarya arızalıysa, kapılar ve bagaj kapağı açılmaz.

27 dakika önce, SoulCUTTER :

cx-3 sahibi olalı çok uzun zaman olmadı en çok bu otomatik kapı kilitleme olayı kafama takıldı.

ancak yabancı forumlardan anladığım kadarı ile 726 satırında olduğunu düşünselerde emin değiller, çünkü bu satırda yapılan değişikliğin yazılamadığını söylüyorlar.

konunun 1 sayfasına bakarsanız  zaten yazamadık arastırmaya devam ediyorum

31 dakika önce, SoulCUTTER :

şimdilik bu şekilde idare ediyoruz

İçeriden operasyon

Herhangi bir kapıyı içeriden kilitlemek için kapı kilitleme düğmesine basın.

Kilidi açmak için dışarı doğru çekin.

04030107-lk1xxxx-001.png

Dışarıdan operasyon

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
29.10.2019 at 00:31, bekdem41 :

olmadi arastirmaya devam ediyoruz Tarahumara íle

Var mı acaba bir sonuç?

Bu akşam bir restoranın önüne park ettim. Valenin geldiğini fark ettim ama pek oralı olmamıştım ve kapıyı şaak diye açtı herif. Şaşırdım ve ürktüm. Sonra da kendime geldim, "Devrim. Bu senin Mazda 3'ün değil. Bu CX-3. Kapı kilitleme yok." diye...

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel espiri

araştırmaya devam ediyorum ama bir değişiklik yaptım simdilik yolcu tarafına Amerika ve Canada daki Mazda CX-3 lerin harici kapı kilit modunu  ojinal olarak BCM  (body control module) giriş yaparak aktif yaptım (Semi-auto ) yarı otomatik (biraz havalı olsun dedim semi-auto) sürücü tarafını vakit olunca yine orjinal şekilde  tamamlıyacağım.

otomatik olarak CMU da aktif olacak şekilde denemelerimiz devam ediyor . For-Scan da olasılık kod değişimi çok fazla 

Abd ve Kanada harici ülkelerdeki tüm forumlarıda takip ediyorum ve komple bir araştırma içindeyiz.

ilk resim ABD ve KANADA CX-3

ikinci  ve üçüncü resim benim uygulamam

abd ve kanada.jpg

IMG_2719.JPG

IMG_2818.JPG

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...

Merhaba,

CX-3 için; 720-04-35 62AC 6520 00F3

bu satırı 7 ile başlayanlarda ADL donanımsal olarak bulunmadığı ve 7 dışında bir karakter ile başlayanlarda üstteki gibi değiştirilirse ADL aktif olabileceği söylenmiş deneme şansı olan var mı acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu işlemi deneyen ve sonuca ulaşabilien var mı şu an. Servisten edindiğim bilgiye göre bu Hareket edince Otomatik kapı kilitleme cx-3 için yazılım geliştiriyorlarmış.  Ayrıca ELS27 FORScan kablosu alsam hangi işlemleri yapabilirim cx-3 aracımda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...