Jump to content

2017 de Mazda 3 e Makyaj Geliyor

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, hkaleli :

Şu iğrenç sislerden kurtuldu.Umarım makyajlıların sisleri bizimkilerine uyar da değiştirme şansımız olur.

Ben buna pek ihtimal vermiyorum. Sisler değiştiğinde, sis yuvaları haliyle ön tamponda değişmiş olmuyor mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, hkaleli :

Şu iğrenç sislerden kurtuldu.Umarım makyajlıların sisleri bizimkilerine uyar da değiştirme şansımız olur.

Sis yuvalarının uymasından bahsetmiştim.Ben de sizin gibi ihtimal vermiyorum.Tamponun değişmesine gerek yokta,yuvaların boyutları yeterliydi ancak farklı.Napalım bende o sisleri macunla kapattırırım. :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, hkaleli :

İğrenç demeniz şık olmamış @hkaleli, renkler ve zevkler tartışılmaz. Ben o sis farlarını mazda 3'e yakıştırıyorum mesela.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi dışına bişe demiyorum ama içerideki yapılacak değişiklikler milleti keriz yerine koyarız diyorlar yani...

Adam almış aracını bilmem kaç ay önce şimdi yeni kasa çok daha değişik...

Bence çok erken çıkarıyorlar...

Pazarlama politikası olarak haklılar ama bilmiyorum.... :(((

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim gibi sabırsızlar keriz mi yanı [emoji12] biz yine iyiyiz haberini alıyoruz. Yaris alıp yeni yaristen haberi olmayan ne yapsın :) . Ama makyajda fiyat farkı olmayabilir bu biraz üzebilir . Lakin çabuk makyaj yapıldığını düşünmüyorum. 2. yılda makyaj görüp 4.-5. Yıl yeni kasa Mazda Adetlerinden :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, 61kdeniz :

İğrenç demeniz şık olmamış @hkaleli, renkler ve zevkler tartışılmaz. Ben o sis farlarını mazda 3'e yakıştırıyorum mesela.

Podyumda değiliz ki şıklık yarışına girelim.Ben iğrenç derim,sen çok beğenirsin.Ben bu araca sahibim.%99 iyi de müsade edin %1 ine iğrenç diyebileyim.Başkasının aracına da çamur atmıyorum.Gereksiz polemiklere girmeyelim @61kdeniz.Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, hkaleli :

Podyumda değiliz ki şıklık yarışına girelim.Ben iğrenç derim,sen çok beğenirsin.Ben bu araca sahibim.%99 iyi de müsade edin %1 ine iğrenç diyebileyim.Başkasının aracına da çamur atmıyorum.Gereksiz polemiklere girmeyelim @61kdeniz.Saygılar.

Öncelikle herhangi bir polemik çıkarmak için yazmadığımı belirtmek isterim. Bir şeyi beğenebilirsin veya beğenmeyebilirsin saygı duyarım ama bunu iğrenç tabirini kullanarak anlatmak ne derece doğru! "Ben beğendim veya ben beğenmedim" diye belirtmen daha doğru bir tabir olacağını düşündüğüm için şık olmamış kelimesini kullandım yoksa podyumda şıklık yarışında olalım diye yazmadım, ben sadece kullandığın kelimeyi hoş bulmadığımı söylemek istedim olay sadece bundan ibaret.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, s.adebisi :

Ne zaman gelir ki bu Türkiye'ye?

Arada kaynamasın bu soru bence?  Evet bu makyajlı arkadaş (bayanlardan bahsediyoruz sanki :D ) ne zaman gelir ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Teknisyen :

Arada kaynamasın bu soru bence?  Evet bu makyajlı arkadaş (bayanlardan bahsediyoruz sanki :D ) ne zaman gelir ?

yakında geleceğini zannetmiyorum. ilk önce bir fuarda lansmanı yapılır, sonra pazar payının yüksek olduğu bir yerde ilk satışlarına başlanır. dizel mazda3'ten sonra gelir diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Mehmet Özdemir :

yakında geleceğini zannetmiyorum. ilk önce bir fuarda lansmanı yapılır, sonra pazar payının yüksek olduğu bir yerde ilk satışlarına başlanır. dizel mazda3'ten sonra gelir diye düşünüyorum.

Mehmet Bey desenizle yoncayı bekleyeceğiz diye...ölme eşeğim ölme...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Teknisyen :

Mehmet Bey desenizle yoncayı bekleyeceğiz diye...ölme eşeğim ölme...

öyle görünüyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

koeru cx-9'un konsept aracı olarak tanitilan araca verilen isim diye biliyorum ben. koeru isminde bir araç mı çıkacak ileride?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, emc6767 :

koeru cx-9'un konsept aracı olarak tanitilan araca verilen isim diye biliyorum ben. koeru isminde bir araç mı çıkacak ileride?

koeru, cx-4'ün konsept haliydi. CX-4 diye bir model çıkıyor yakında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
20 dakika önce, EgeG :

Sonunda 4 cam aydınlatmasına da ışık koymuşlar gibi gözüküyor..

küçük gibi görünen büyük eksiklik. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, EgeG :

Fotoğraflar yayınlandı.

https://www.netcarshow.com/mazda/2017-3/

https://www.netcarshow.com/mazda/2017-3_sedan/

Sonunda 4 cam aydınlatmasına da ışık koymuşlar gibi gözüküyor..

Öyle her resimde olan bize gelseydi keşke. Bakalım bize gelenlerde olacak mı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...