Jump to content

2017 de Mazda 3 e Makyaj Geliyor

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Range 987 km yazıyor gerçek midir acaba bir depoyla bu kadar mesafe ?

Ayrıca devir kadranı farklılaşmış mı bana mı öyle geldi ?

Kapı tutma kolları orta konsol da deri v.b detaylar görünüyor sanırım bunlar 1.5 lerde olmaz. ne dersiniz ? Sonraki fotoğrafta beyaz deri döşemeyi görünce acaba olabilir mi dedim şimdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde bayiye gitmiştim oradaki satış elemanına makyajlının fotoğraflarını gördüm demiştim hayır olamaz demişti :D şimdi resmi olarak yayınlanmış netcarshow koyduğuna göre

1 saat önce, cothcu :

Range 987 km yazıyor gerçek midir acaba bir depoyla bu kadar mesafe ?

Ayrıca devir kadranı farklılaşmış mı bana mı öyle geldi ?

Kapı tutma kolları orta konsol da deri v.b detaylar görünüyor sanırım bunlar 1.5 lerde olmaz. ne dersiniz ? Sonraki fotoğrafta beyaz deri döşemeyi görünce acaba olabilir mi dedim şimdi :)

Fotoğraftaki araç dizel. Uzun yolda rahat rahat görür 987 menzili

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapı tutma kolları orta konsol da deri v.b detaylar görünüyor sanırım bunlar 1.5 lerde olmaz. ne dersiniz ? Sonraki fotoğrafta beyaz deri döşemeyi görünce acaba olabilir mi dedim şimdi [emoji4]

Deri koltuk yurt dışında vardı, yine öyle olur gibime geliyor :/
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 hour ago, Holydao said:

Deri koltuk yurt dışında vardı, yine öyle olur gibime geliyor :/

Şuan gelen 2016 modellerde deri opsiyonu var. Dizellerde olduğundan eminim ama benzinlilerdem emin değilim. Hatta hem deri hem de elektrikli koltuklar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şuan gelen 2016 modellerde deri opsiyonu var. Dizellerde olduğundan eminim ama benzinlilerdem emin değilim. Hatta hem deri hem de elektrikli koltuklar.

Iyimiş o zaman :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

devir v küçük hız göstergesi de ghost olmuş sanırım, bizim araçlarda devir analog hız digitaldi malum, fotolardakiler birbirinden farksız görünüyor.

el freni elektronik olmuş, bir de yeni HOD çok iyi olmuş, direksiyon da başarılı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...