Jump to content

2.Nesil Mazda 3 İçin Birkaç Sorum Var

zenozenalis
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

2010 Mazda 3 1.6 Touring Otomatik Siyah Sedan Benzinli bir araç için son kararları vermek üzereyim.

Aracı bi 3 km kullandım. Konforu beni tatmin etti.Yol tutuşu iyiydi.

Şimdi kafama takılan soruları sormak istiyorum.

1-Araca en son 40 bin km de bakım yapılmış. Araç şu an 55 bin km de. Bu araçların bakım aralığı kaç km de birdir?

2-Otomatik şanzuman yağı kaç km de değişmesi gerekir?

3-Triger zincirli midir?

4-Lpg konusuna göz atacağım fakat aklına gelen varsa buradanda cevaplarsa sevinirim. Km kullanımı fazla olacağından lpg taktıracağım. Hangi marka önerirsiniz?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1- 10bin km.

2- fabrika verilerine göre 100bin km. ama kahverengileşince 60-70bin km. gibi değiştirmek en mantıklısı. Son dakikaya kadar beklememeli.

3- zincirli

4- hangi usta iyiyse. atikerin ustası çok iyiyse atiker obd öneririm. Lovato obd öneririm, bunlar olmazsa yıldız otogazda prins taktırmanızı öneririm.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

Mutlu arkadaşın söylediklerine katılmakla beraber, LPG konusunda vialle liquidsi de arastirmanizi tavsiye ederim. 15.000 kmdir kullaniyorum. Sıfır sorun. Sıvı puskurtme maximum performans. LPG de 0-100 hızlanmasını yukleyecegim bir ara. Tabi ki bütçeye gore, iyi bir ustanın elinden yapılan iş ilk tercih olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
1 saat önce, Mazda41 :

Hocam bence lpg taktirmayin Mazdalara yaramıyor lpg

Deneyimleriniz varsa paylaşın, subjektif yorumlarla bir yere varılamaz. Herkes lpg nin çıkaracağı subap sorununu biliyor. o sorun çıkasıya kadar en az 5-6 subap değişim ücreti kâra geçiliyor. şehiriçinde 10-12 lt benzin yakıp gaza basamayarak kullanacağıma lpg ile kullanırım daha iyi diyorlar. Ayrıca her sistemin bir dezavantajı var, dizel motorlarda da turbo ve enjektör sıkıntıları görülebiliyor 100bin km. sonrasında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...