Jump to content

Dizel Mazda 6 Türkiye'de Satışa Sunuldu

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

40 dakika önce, Anilcanatan :

3 adet kalmıştı bütün ilanlar kalkmış tam biz alalım dedik araç piyasadan silindi:)

Niyetiniz ciddiyse irtibata geçirebilirim sizinle. O0

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Sanırım alıyorum :) Etrafımdan bu kadar para verip mazda alacağına highline passat çek , a4 yakışır, kime satacaksın araba Türkiye' de yokmuş zaten diyenlere sırt çevirip alacağım bir aksilik olmazsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Anilcanatan :

Fikir öneri destek ne varsa alabilirim kimse bir şey yazmamış ama :)

20 bin km' dir benzinlisini kullanıyorum. Gayet memnun kalacağınız bir araç. En kötüsü bağımlılık yapıyor meret :D Arabayı satmak istiyorum, satamıyorum, kıyamıyorum...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım alıyorum [emoji4] Etrafımdan bu kadar para verip mazda alacağına highline passat çek , a4 yakışır, kime satacaksın araba Türkiye' de yokmuş zaten diyenlere sırt çevirip alacağım bir aksilik olmazsa.

Alırsan emin ol alma diyenler peşinde dolaşacaklar [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, Anilcanatan :

Fikir öneri destek ne varsa alabilirim kimse bir şey yazmamış ama :)

4 dakika önce, M.E.G :

20 bin km' dir benzinlisini kullanıyorum. Gayet memnun kalacağınız bir araç. En kötüsü bağımlılık yapıyor meret :D Arabayı satmak istiyorum, satamıyorum, kıyamıyorum...

Mustafa bunu diyorsa...gözünüz kapalı alabilirsin. Adamın kullanmadığı marka otomobil kalmamıştır sanırım. :D Bu şekilde diyorsa bir bildiği vardır. :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29 dakika önce, İlhan :

Mustafa bunu diyorsa...gözünüz kapalı alabilirsin. Adamın kullanmadığı marka otomobil kalmamıştır sanırım. :D Bu şekilde diyorsa bir bildiği vardır. :fiuw:

Çok şekil araç abi. Makyajlıların içi ayrı bi güzel zaten. Eleştirilecek yönleri tabiki var @Fotifoti gibi kör fanatik değilim :) Ama mercedes s350 binmiyoruz. Bu fiyata mükemmel araç. Al yıllarca zevkini sür. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, M.E.G :

Çok şekil araç abi. Makyajlıların içi ayrı bi güzel zaten. Eleştirilecek yönleri tabiki var @Fotifoti gibi kör fanatik değilim :) Ama mercedes s350 binmiyoruz. Bu fiyata mükemmel araç. Al yıllarca zevkini sür. 

Sanırım ilgili fiyata alınabilecek en iyi arabalar arasında.. hatta belkide başı çekiyor..

Elbette her güzelin bir kusuru vardır. Mükemmel kusursuz otomobil yoktur. Birde diğer boyut varki Japon'ları anlamak güçtür.. Onlar çok daha farklı bakış açıları düşünceleri var. Adamların fikrini çelmek değiştirmek çok güç..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

39 dakika önce, İlhan :

Sanırım ilgili fiyata alınabilecek en iyi arabalar arasında.. hatta belkide başı çekiyor..

Elbette her güzelin bir kusuru vardır. Mükemmel kusursuz otomobil yoktur. Birde diğer boyut varki Japon'ları anlamak güçtür.. Onlar çok daha farklı bakış açıları düşünceleri var. Adamların fikrini çelmek değiştirmek çok güç..

Kesinlikle başı çekiyor. 

En basitinden kalkıp mazda6 ya en kötü lastiklerden olan turnazayı takarsan olmaz. D segmenti 165 bg araç yakışmıyor. Vw ne yapıyor conti csc5 kullanıyor. Bu segmente, bu güce yakışan, sessiz ve performanslı lastik. 

Tek tek mazdanında, vw ninde bir sürü eleştirilecek noktaları var.

Ama bütün olarak bakıldığında şekil, sorunsuzluk, fiyat, performans, donanım olarak en iyi araçtır. 3 aydır satılığa çıkardım, ilk hafta satardım istesem hala daha arayanlar var, illa sat diye defalarca arayanlar var @Zealot, @zoptrik Ve @Mehmet Özdemir biliyor. Tam anlaşcaz ben vazgeçiyorum. Hatta @Zealot sövdü kaç kere satacaksan sat artık diye ama iş ciddiye binince ben hemen geri vitese takıyorum :D 

Kısacası arabadan inip dönüp baktığımda " lan bu araba satılır mı" diyorum :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, M.E.G :

Kesinlikle başı çekiyor. 

En basitinden kalkıp mazda6 ya en kötü lastiklerden olan turnazayı takarsan olmaz. D segmenti 165 bg araç yakışmıyor. Vw ne yapıyor conti csc5 kullanıyor. Bu segmente, bu güce yakışan, sessiz ve performanslı lastik. 

Tek tek mazdanında, vw ninde bir sürü eleştirilecek noktaları var.

Ama bütün olarak bakıldığında şekil, sorunsuzluk, fiyat, performans, donanım olarak en iyi araçtır. 3 aydır satılığa çıkardım, ilk hafta satardım istesem hala daha arayanlar var, illa sat diye defalarca arayanlar var @Zealot, @zoptrik Ve @Mehmet Özdemir biliyor. Tam anlaşcaz ben vazgeçiyorum. Hatta @Zealot sövdü kaç kere satacaksan sat artık diye ama iş ciddiye binince ben hemen geri vitese takıyorum :D 

Kısacası arabadan inip dönüp baktığımda " lan bu araba satılır mı" diyorum :) 

Bende takipteyim seni aslında bu konuda. Sonu nasıl olacak çok merak ediyorum Mustafa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok şekil araç abi. Makyajlıların içi ayrı bi güzel zaten. Eleştirilecek yönleri tabiki var [mention=2020]Fotifoti[/mention] gibi kör fanatik değilim [emoji4] Ama mercedes s350 binmiyoruz. Bu fiyata mükemmel araç. Al yıllarca zevkini sür. 

Kör değilim Sağırım terbiyesiz [emoji12] Mazda'yı seviyorum yalan yok. Bu sevgiye sebepleri ile beraber kitaplar, şiirler yazabiliriz . Ama bu kör olduğum anlamına gelmiyor. İnsanların genel kaygılarını (para,para,para) taşımıyorum ve bilinçli bakınca daha çok Seviyorum (since 1992)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Mümin :

Bende takipteyim seni aslında bu konuda. Sonu nasıl olacak çok merak ediyorum Mustafa.

Ben de çok merak ediyorum Mümin. Km takıntım var satmam lazım ama satamıyorum...

4 dakika önce, Fotifoti :

Kör değilim Sağırım terbiyesiz emoji12.png Mazda'yı seviyorum yalan yok. Bu sevgiye sebepleri ile beraber kitaplar, şiirler yazabiliriz . Ama bu kör olduğum anlamına gelmiyor. İnsanların genel kaygılarını (para,para,para) taşımıyorum ve bilinçli bakınca daha çok Seviyorum (since 1992)

Estf. lafı yanlış yerlere çekme fotican bozuşmayalım :) Sen mazdana laf söyletmezsin ama ben yeri geldimi sövüyorum :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Estf. lafı yanlış yerlere çekme fotican bozuşmayalım [emoji4] Sen mazdana laf söyletmezsin ama ben yeri geldimi sövüyorum [emoji3] 
laf söyletmem [emoji1]
ffe56fc76d9bd145759b2cde55a69da4.jpg
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, M.E.G :

Ben de çok merak ediyorum Mümin. Km takıntım var satmam lazım ama satamıyorum...

Bende de var o durum ama bendeki 90-100 bin seviyesinde. Sendeki çok daha erkenlerde 40-50 binlerden bahsediyoruz sanırım. Kıyma bence bu araca bunun için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de var o durum ama bendeki 90-100 bin seviyesinde. Sendeki çok daha erkenlerde 40-50 binlerden bahsediyoruz sanırım. Kıyma bence bu araca bunun için.

Elin Amerikalısı o imkanlarla 500bin biniyor Mustafa Paşa 30-40 :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Fotifoti :

Onların kafa yapısı bizden çok farklı abi. Bizi hayat buraya itiyor. Biz napak.

Amerika alım gücü bizde olsa sapıtan onlardan çok daha fazla da olabilir. bir sonrası nesil düzelir sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Mümin :

Aynen 40-50 bin psikolojik sınır :) Yoksa 200 bin km bin hiç bişe olmaz. Şimdilik kıyamıyorum ama bakalım artık :) 

5 dakika önce, Fotifoti :

Amerikalı değiliz işte farkımız olsun foti abi :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...