Jump to content

Mazda 3 Dizeli mi Honda Civic Dizeli mi Beklemeliyim?

vethekim
 Paylaş

Mazda 3 SKYACTIV Dizeli mi, Yeni Honda Civic Dizeli mi Beklemeliyim?  

56 oy

1. 1. Mazda 3 SKYACTIV Dizeli mi, Yeni Honda Civic Dizeli mi Beklemeliyim?

• Mazda 3 SKYACTIV Dizel
    • Yeni Honda Civic Dizel

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...

Arkadaslar yeni kasa civic bizzat test ettim.aracin artilari

1.arac yalitimi gayet iyi.sinif atlamis diyebilirim. Cam kumandalari isikli ve hepsi otomatik.

2.direksiyon takdire sayan.donus capi cok iyi hassas ve hisli olmus.surus pozisyonu ve gorus acilari cok iyi.aracta yabancilik hissetmedim.kolayca kendime gore ayarlabildim.

3.aracin ic trim kalitesi gayet guzel

4.ic mekan baya genis ozellikle arka diz mesafesi.

5.bagaj genis

6.aracin canlisi fotograflardan daha guzel duruyor.mavi renk araca farkl bir hava katmis

Gelelim eksilerine

1.motor ve sanzuman(cvt) sevmedim.ayrica vites direksiyon arkasından veya vites kolundan değişmiyor scoter kullaniyormusum gibi geldi

2.bagaj icinin kaplamasina azicik ozenir insan. Doseme emanet duruyor.uzun sure kullaninca ne olur diye aklimdan gecmedi degil

3. Arka koltuklarin omuz mesafesi artmis guzel fakat sanki arka taraf 2 kisilik tasarlanmis. Genislige gore koltuklar kucuk geldi gozume

4.arkada havalandirma kanali yok.arkada ortada oturan hic dusunulmemis saft yuksekligi fazla

5.honda baya bir donanim kirpmis.ama sunroof koymis nasil olduysa.torpido ve orta kol dayamada sogutma yok. Jazza bile koydugu donanim civic te yok malesef

6.fiyat cok yuksek lpg li eski motora ve cvt sanzumana 96 bin lansman fiyati verdiler.

7.araclar daha yeni oldugu icin birkac doseme ,iscilik hatalari falan vardi ben pek onemsemedim

Sonuc 

Honda tr herhalde civic cok satilir edasiyla baya bir donanim kirpmis. Aracin ulkemizde uretildiginide hesaba katarsak araca istedikleri fiyat cok fazla. Ayrica lpg model icin 6 bin tl bana cok geldi. Amaclari arac satmak degil bildigin cok kar etmek herhalde. Mutlaka satacaktir ancak ben kesinlikle almam.fiyatlandirmaya cok guzel ayar cekmisler bir modelin fiyati son bulunca bir ust model fiyati basliyor honda da.tahminlerimde beni yaniltmadilar.Hondayi bekleyenler ya hb modelini ya da rs modelini beklemelerinde fayda var. Rs subat veya mart ayi gibi bayilerde olacakmis. Fiyat olarak 105 uzerinde olursa onunda isi zor. Ancak rs veya hb civic yurt disi uretim olacagindan pek honda trnin donanim kirpacagini zannetmiyorum. Bizi 3. Dunya ulkesi yerine kolay honda tr burdan selamlarimi iletiyorum. Mazda 3 icin se 2017 makyajli kasayi bekliyorum. Daha firsat bulup guncel mazda 3 test edemedim. Ama su an mazda 3 agir basiyor.

vethekim tarafından düzenlendi
düzeltme
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Honda nın 1.6 atmosferik motoruna bu fiyatlar isteniyorsa 1.5 Dizel ve Turbo için nasıl fiyatlar göreceğiz merakla bekliyorum :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

accord artık gelmeyecek malum. honda tr accord fiyatına civic satacak herhalde.lansman fiyatı buysa 2017 de herhalde 100 bin isteyecekler 1.6 atmosferik motora.308 biraz tasarım kurbanı ancak gösterge paneli ,dreksiyon ve arka yaşam alanını sorun etmeyecek adama 10 numara arac.ve bence golften daha iyi bir araba. fransızlar iyi çalışmışlar.

valla açık konuşmak gerekirse 1.5 turbo ve dizel üniteler için isteyecekleri fiyatları düşününce honda tr nin kafası güzel yorumu yapmak kalıyor bana. O fiyatlara insigniya , mondeo , volvo hatta passat filan alınır:tey:dönüpte civic e bakmam bile.

ancak hb civic dışarıda üretilmesine karşın çok daha iyi fiyatlara ve dolu olarak gelmesini bekliyorum.ama hb kasa gelişi 2018 yanlış bilmiyorsam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

merhaba arkadaslar. bir kac gun once aracım park halınde ıken muhtemelen pazarcı arabası carpmıs. çarpan belli değil. sağolsun polis arkadaşlarda acayip ilgiliydiler. komsumun guvenlık kamerası var. acı dırek benim aracı gostermıyor. tam 15 saatlik goruntu kaydını inceledim. 2 tane suphelı arac tespit ettim. ancak plaka okunmuyor poliste zaten kasko var ne kendını ne bızı ugrastır modunda. neyse su an icin bekliyorum. çekici ile aracı servise cektirdim. pazartesiden fırsat servisler bostu bende arac test surusu yaptım.

honda civic sedan ve hb test izlenimlerim

honda rs tek donanım secenegi, kısıtlı renk seceneği ve serit takip, sehir içi otomatik fren sistemi gibi (SENSING guvenlık paketi) bir suru donanım eksiği var. hayır anlamadığım jazz bile koyduğun güvenlik paketini koysaydın bari. koltuk sünger ve kumaş kalitesi FD6 kasanın yanından bile geçemez. ağırlığı 1389 kg. bagajı buyuk (560 lt herhalde) ancak yukleme esiği çok dar ve bagaj zemini guzel değil. fiyat konusunda 109 bin tl ( lansman fiyatı )

honda hb modelinide tek paket halinde getirmiş. honda rs ten farklı olarak sanroof, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve deri koltuklar yok. far yıkama, elektrikli bel destek ayarı, arkalarda tweter , arka camlarda karartma , bagajda 12 volt priz var. arka koltuklarda bas mesafesi sedana gore daha ıyı ancak diz mesafesi biraz daha dar. bagaj 420 lt. yukleme eşiği yuksek gayet kullanışlı.bagaj altında lastik tamir seti var ve derli toplu değil. anladığım kadarı ile ortadan ekzos sistemi yuzunden bagaj alt zemini yuksek olduğu için bagaj dar ( normalde 478 lt hb bagajı ). arka gorus fena değil eski hb gore iyi lakin gorus acısı cok dar ve keske arka sileceği bagaj spoiler altına gizleselermiş. kırmızı (opak) , füme ,beyaz ve siyah ( metalık) renk secenekleri var.arac 1411 kg ve yalıtımı rs den iyi geldi. gerci rs de turanza lastikler vardı hb ise michelin belki ondan kaynaklıdır farkfiyatı 101 bin tl ( lansman ) bu yılki satış hedefleri 1500 adetmiş.

honda tebrik etmek lazım adamlar bildiğin satmamak için ugrasıyorlar. araclarda 200 km hız limiti koymuşlar. keske hb 1.0 turbo getirselerdi. boylece fiyatı makul olurdu. mtv avantajıda cabası. işte o zaman benim için diğer eksiklikleri cok onemli değildi. eski motor ve şanzumanlı ( padle shift yok ) yeni kasa fiyatı 99 bin ( eco modeli ). rs ufak tefek farkları var. honda tr tebrik ediyorum sınırlı renk, tek donanım ve guvenlik paketinden yoksun arac satmaya pardon satmamak için ugrasıyor

rs / hb yol tutusu, ara hızlanmaları (turbo motordaki cvt bu sefer olmuş), direksiyon tepkileri, yalıtım ve konforu guzel olmuş.kısa zamanda opsiyon ve donanım gelmeyecegi kesin. 2-3 yıldan önce makyaj gormez.

hanım aracı değiştir diyor. tek sartı var arabaya on-arka guvenlık kamerası taktır dıyor. bu son kaza iyice canımı sıktı. arkadaslar 100 bin tl param var( max 105 bin) yasım 33. biri 2 diğeri 10 yasında iki kızım var. benim yerimde siz olsanız hangi aracı alırdınız? aklımdaki araclar su an için

honda hb, veya lpg li exculisive sedan 

mazda3,

hyundai elentra

onerilerinize acığım. özellikle 2017 mazda 3 güncel fiyat verebilecek var mı? 2016 mı yoksa 2017 mi almak mantıklı 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaslar. bir kac gun once aracım park halınde ıken muhtemelen pazarcı arabası carpmıs. çarpan belli değil. sağolsun polis arkadaşlarda acayip ilgiliydiler. komsumun guvenlık kamerası var. acı dırek benim aracı gostermıyor. tam 15 saatlik goruntu kaydını inceledim. 2 tane suphelı arac tespit ettim. ancak plaka okunmuyor poliste zaten kasko var ne kendını ne bızı ugrastır modunda. neyse su an icin bekliyorum. çekici ile aracı servise cektirdim. pazartesiden fırsat servisler bostu bende arac test surusu yaptım.
         honda civic sedan ve hb test izlenimlerim
honda rs tek donanım secenegi, kısıtlı renk seceneği ve serit takip, sehir içi otomatik fren sistemi gibi (SENSING guvenlık paketi) bir suru donanım eksiği var. hayır anlamadığım jazz bile koyduğun güvenlik paketini koysaydın bari. koltuk sünger ve kumaş kalitesi FD6 kasanın yanından bile geçemez. ağırlığı 1389 kg. bagajı buyuk (560 lt herhalde) ancak yukleme esiği çok dar ve bagaj zemini guzel değil. fiyat konusunda 109 bin tl ( lansman fiyatı )
honda hb modelinide tek paket halinde getirmiş. honda rs ten farklı olarak sanroof, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve deri koltuklar yok. far yıkama, elektrikli bel destek ayarı, arkalarda tweter , arka camlarda karartma , bagajda 12 volt priz var. arka koltuklarda bas mesafesi sedana gore daha ıyı ancak diz mesafesi biraz daha dar. bagaj 420 lt. yukleme eşiği yuksek gayet kullanışlı.bagaj altında lastik tamir seti var ve derli toplu değil. anladığım kadarı ile ortadan ekzos sistemi yuzunden bagaj alt zemini yuksek olduğu için bagaj dar ( normalde 478 lt hb bagajı ). arka gorus fena değil eski hb gore iyi lakin gorus acısı cok dar ve keske arka sileceği bagaj spoiler altına gizleselermiş. kırmızı (opak) , füme ,beyaz ve siyah ( metalık) renk secenekleri var.arac 1411 kg ve yalıtımı rs den iyi geldi. gerci rs de turanza lastikler vardı hb ise michelin belki ondan kaynaklıdır farkfiyatı 101 bin tl ( lansman ) bu yılki satış hedefleri 1500 adetmiş.
honda tebrik etmek lazım adamlar bildiğin satmamak için ugrasıyorlar. araclarda 200 km hız limiti koymuşlar. keske hb 1.0 turbo getirselerdi. boylece fiyatı makul olurdu. mtv avantajıda cabası. işte o zaman benim için diğer eksiklikleri cok onemli değildi. eski motor ve şanzumanlı ( padle shift yok ) yeni kasa fiyatı 99 bin ( eco modeli ). rs ufak tefek farkları var. honda tr tebrik ediyorum sınırlı renk, tek donanım ve guvenlik paketinden yoksun arac satmaya pardon satmamak için ugrasıyor
rs / hb yol tutusu, ara hızlanmaları (turbo motordaki cvt bu sefer olmuş), direksiyon tepkileri, yalıtım ve konforu guzel olmuş.kısa zamanda opsiyon ve donanım gelmeyecegi kesin. 2-3 yıldan önce makyaj gormez.
hanım aracı değiştir diyor. tek sartı var arabaya on-arka guvenlık kamerası taktır dıyor. bu son kaza iyice canımı sıktı. arkadaslar 100 bin tl param var( max 105 bin) yasım 33. biri 2 diğeri 10 yasında iki kızım var. benim yerimde siz olsanız hangi aracı alırdınız? aklımdaki araclar su an için
honda hb, veya lpg li exculisive sedan 
mazda3,
hyundai elentra

onerilerinize acığım. özellikle 2017 mazda 3 güncel fiyat verebilecek var mı? 2016 mı yoksa 2017 mi almak mantıklı 

832ef8cd84fa7a5827b8139d46b00754.jpg

Ben sadece kısa bir test sürüşü yapmıştım, donanım eksikleri dikkatimi çekmedi, ilk tepkim "cvt mi bu ya?" Oldu [emoji1] spor modunda fena olmasa da keyifsiz. Bazı arkadaşlar Mazda'nın otomatiğini verimsiz buluyor, bence konforuna değer. Honda ise güç/fiyat bazılarını cezbedecektir. 200'le sinirli olduğunu bilmiyordum. Crv ile 240'ı geçenler varken rs için tuhaf olmuş. Arac iyi hızlanıyor ama bol bol radara düşmem icin ideal :)

Ne alacağınıza gelince; hyundai hiç bakmadım o konuda yorum yapamam. Honda'yı zaten incelemişsiniz. Bence 3 icin bir fiyat alın etraftan. Yeni modelde g-vectoring, renkli head-up, elektrikli sürücü koltuğu ve daha hatırlamadığım seyler var . Ön yakınlık sensörü önceki kasada var mi hatırlayamadım. Bu arada üretim 2016 olduğu icin bizde 2016 model olarak geçiyor olabilir 2017'ler. Siz makyajlı / makyajsız diye fiyat alın :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Suzuki vitara 1.4 turbo al derim [emoji4] 

Suzuki nedir ya. Dizel seçenek yok

Şuna en mantıklısı 2016 dizel power sense görünüyor. Beyaz deri ile 116 civarı fiyatı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2016 makyajsiz kasa mazda 3 power sense dizeller için 108 bin tl fiyat veriyorlar biraz daha siki pazarlikla 105 bine mutlaka alirsiniz, bence bu firsati kaçirmayin. 

Yakit önemli değil derseniz makyajli power sense mazda 3 alin derim bence.

Honda civic 1.6 atmosferik ile test sürüşü yaptim, tuhaf bir olmamişlik hissi verdi bana pek anlam veremedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni civic lpg li model olmamis bencede arac agir 1389 kg civari. O kasayi o motor ve sanzuman tasimaz hocam.ancak 1.5 turbolu motor ve motor icin optimize edilmis cvt guzel. Test edin fikriniz degisir.

Mazda 3 power sense 2016 ( makyajsiz ) model dizel arac icin 106 bin tl rakami hangi bayiden aldiniz acaba? Sahibinden bile 2 .el fiyatlarinda rakam pahali. Su an 2. El d segment yada fiyat cazip olursa mazda3 dizel power sense (makyajsiz) sifir veya 2.el dusunuyorum.

Aracimi satmam lazim ancak haftaya cikar servisten. 60 bin tl param hazir. Araci kaca satarim veya degerini bilecek musteri cikarmi mechul. Kac kisi sordu 40-42 tl verdiler vermedim araci. Satmayi dusunmuyorken soran cok hadi satilik desem alici cikmaz.

Arac ciksin isallah tanidik biri alir.adamlar ben satmayinca hep baska arac aldilar. Yarin satacak olsam bugun bakimini yaparim.Hasardan ziyade bu benim sifir aldigim ilk aracim malesef bir terslik var. Bu son yasadiklarimdan sonra satma karari aldik. Allahtan daha once park halinde baska bir arac carpmisti( is yerinde) gene ayni parcalar degisecek.aracimin direk ve saselerinde hicbir problem yok.tum fotograflari var hepsi serviste degisti. Gel gelelim servise araci vereyim dedigimde adamlar bildigin mezar soyguncusu.tamponu Degistirecekleri zaman aman ne olacak ditorlar is satmata geldimi ee aracin hasari var olu fiyata birak diyorlar. 8 bin opsiyon var brc my 11 lpg kit takili motor ve mekanik kusursuz diyorum. Onlarda siz zevkine yaptirmissiniz fiyatta birsey degismez demezlermi. Tamam aracin fiyatina benim ekstralari eklemiyorumda adamlar araci satarken musterite ovecekler bizden almaya gelince mezar soygunculugu. Tam sopalik adamlar.iyice sinirlerim bozuldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, vethekim :

Yeni civic lpg li model olmamis bencede arac agir 1389 kg civari. O kasayi o motor ve sanzuman tasimaz hocam.ancak 1.5 turbolu motor ve motor icin optimize edilmis cvt guzel. Test edin fikriniz degisir.

Mazda 3 power sense 2016 ( makyajsiz ) model dizel arac icin 106 bin tl rakami hangi bayiden aldiniz acaba? Sahibinden bile 2 .el fiyatlarinda rakam pahali. Su an 2. El d segment yada fiyat cazip olursa mazda3 dizel power sense (makyajsiz) sifir veya 2.el dusunuyorum.

Aracimi satmam lazim ancak haftaya cikar servisten. 60 bin tl param hazir. Araci kaca satarim veya degerini bilecek musteri cikarmi mechul. Kac kisi sordu 40-42 tl verdiler vermedim araci. Satmayi dusunmuyorken soran cok hadi satilik desem alici cikmaz.

Arac ciksin isallah tanidik biri alir.adamlar ben satmayinca hep baska arac aldilar. Yarin satacak olsam bugun bakimini yaparim.Hasardan ziyade bu benim sifir aldigim ilk aracim malesef bir terslik var. Bu son yasadiklarimdan sonra satma karari aldik. Allahtan daha once park halinde baska bir arac carpmisti( is yerinde) gene ayni parcalar degisecek.aracimin direk ve saselerinde hicbir problem yok.tum fotograflari var hepsi serviste degisti. Gel gelelim servise araci vereyim dedigimde adamlar bildigin mezar soyguncusu.tamponu Degistirecekleri zaman aman ne olacak ditorlar is satmata geldimi ee aracin hasari var olu fiyata birak diyorlar. 8 bin opsiyon var brc my 11 lpg kit takili motor ve mekanik kusursuz diyorum. Onlarda siz zevkine yaptirmissiniz fiyatta birsey degismez demezlermi. Tamam aracin fiyatina benim ekstralari eklemiyorumda adamlar araci satarken musterite ovecekler bizden almaya gelince mezar soygunculugu. Tam sopalik adamlar.iyice sinirlerim bozuhldu.

2016 makyajsiz dizel power sense izmir bayisinde 108 bin tl fiyat aldim 1 ay bile olmadi. Deri koltukda varmiş hatta ellerinde 112 bin dediler onada. izmirde kalmamiş olsa bile başka bayilerde kalan vardir mutlaka, kendi aracinizida takasa verebilirsiniz.

Yakit umrumda değil diyorsaniz 182 bg lik hatcback de mantikli görünüyor. Ben 10 litre yakan bir aracin yakit masraflarini karşilayamam o nedenle hiç düşünmedim bile. Test sürüşlerini izledim sinan koç erene tekin vsvs. hepsi 10 litre ve üzeri veriler verdi.

Bu arada bende Veteriner Hekimim 8)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ek not:

Çorlu bayisinde makyajli 2016 power vardi 116 bin dediler.

2. el fiyatlari şişmiş durumda. 

Muğla gören otomotivde 2 adet 2. el 2016 makyajsiz sedan dizel power sense beyaz deri var fiyatlar aluminyum gri 102- kirmizi 105 bin demişler, pazarlik payi vardir mutlaka...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AreY@ ayni meslek ve ayni yas guzel bir tesaduf. Yorumlarini esirgemiyen herkese tesekkur ederim.

Kasko sirketi, servis , disci ve cocuklar derken pek bos vaktim olmadi. 2 gun eksper bekletti sagolsun. Telefon acmani bekliyormus arkadas. 2 gun bosuna bekletti. Neyse ki servis beni tanidigi icin tum parcalari daha onceden siparis gecmis. Herhalde ancak carsamba gunu teslim alabilecegim araci. 

Makyajsiz mazda 3 dizel su an en iyi secenek gibi. Aslinda gonlum makyajli 3 te ama param ancak benzinliye yeter. Aracim lpg oldugu icin cok ekonomik 6-7 lt arasi yakiyor. Benzin masrafi beni uzebilir. Cocuklarimdan birini ozel okula verecegim oburude krese baslayacak. Isin komigi daha mazda test edemedim. Esimle beraber 1 ay sonra izmire gidecegim. Isim bitsin ilk firsatta mazda servise ugrayip araci test edecegim bu sefer.

Honda hb aslinda fiyat olarak su an iyi. Ancak aracta biraz donanim eksigi var. Donanimi gectim sensing guvenlik paketi yok. Jazz koyduklari guvenlik paketi bile yok. Bu honda adam olmaz. Hepsini gectim benzin lt fiyatlarindan dolayi aracin yakiti dusundurmuyor degil.

Sadece sifir degil 2. El fiyatlarida cosmus durumda. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.03.2017 at 00:37, vethekim :

AreY@ ayni meslek ve ayni yas guzel bir tesaduf. Yorumlarini esirgemiyen herkese tesekkur ederim.

Kasko sirketi, servis , disci ve cocuklar derken pek bos vaktim olmadi. 2 gun eksper bekletti sagolsun. Telefon acmani bekliyormus arkadas. 2 gun bosuna bekletti. Neyse ki servis beni tanidigi icin tum parcalari daha onceden siparis gecmis. Herhalde ancak carsamba gunu teslim alabilecegim araci. 

Makyajsiz mazda 3 dizel su an en iyi secenek gibi. Aslinda gonlum makyajli 3 te ama param ancak benzinliye yeter. Aracim lpg oldugu icin cok ekonomik 6-7 lt arasi yakiyor. Benzin masrafi beni uzebilir. Cocuklarimdan birini ozel okula verecegim oburude krese baslayacak. Isin komigi daha mazda test edemedim. Esimle beraber 1 ay sonra izmire gidecegim. Isim bitsin ilk firsatta mazda servise ugrayip araci test edecegim bu sefer.

Honda hb aslinda fiyat olarak su an iyi. Ancak aracta biraz donanim eksigi var. Donanimi gectim sensing guvenlik paketi yok. Jazz koyduklari guvenlik paketi bile yok. Bu honda adam olmaz. Hepsini gectim benzin lt fiyatlarindan dolayi aracin yakiti dusundurmuyor degil.

Sadece sifir degil 2. El fiyatlarida cosmus durumda. 

Makyajsiz kasa dizeller tükenmek üzere olabilir. Hatta izmir bayisinse kalmamiş olma ihtimali yüksek.

Hakkinizda hayirlisi olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Aracimi sattim arkadaslar. Isin guzel tarafi aracin pazarligini bitirdikten sonra hanimin akrabasi cikti. Hep icimden bir yanidiga gitse bari diye dusunuyordum. Oylede oldu. Isallah kazasiz belasiz uzun yillar kullanir.

Beyaz honda civic hb aldim. Araca cok fazla yabancilik cekmedim. Ancak uykusuz bir gunun ardindan aracimi plazadan aldiktan sonra 750 km yol yaptim. Su an icin izlenimlerim gayet olumlu. 150 km sehir ici sikisik trafikte kullandim ve yolda ara ara baya yuksek hizlara ciktim. Ortalama yakit 5.5 lt ile yolculugumu tamamladim.

Artan otv oranlari ve dolar&euro dalgalanmalari nedeniyle ya mevcut aracim ile devam edecektim yada yeni alip uzun sure binecektim. Gonlum mazda 3 ten yanaydi ama yapacak birsey yok. 

Honda civic dizel bu sartlarda mazda3 dizele yakin bir fiyatta gelir. Donanim kirpilmis gelse bile en iyi ihtimal 125 bin tl diye tahmin ediyorum. C segmentinde diger dizel otomatik araclarin son fiyatlarini dusununce cokta mantiksiz degil.

Honda lpg civic satislarini baltalamamak adina 1.0 t tr ye getirmedi. Aslinda 1.0t getirseler satis rekorlari kirarlar. Aracimi 100.900tl lansman fiyatindan aldim. Kaucuk paspas hediye ettiler. Honda bakalim hb lansman sonu ne kadar zam yapacak. Sedan ve rs tr uretimi hb ise ingiltere malumunuz.

Arac cok dikkat cekiyor. Baya ilgi odagi. Adamin altinda ticari arac var gaza gelip beni sollamaya calisiyor. Herkese iyi geceler arkadaslar. Cok yorgunum dinlenmem lazim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Hayırlı olsun.. İyi bir tercih yapmışsınız

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Şehir içi yakıt tüketim verisi de paylaşırsanız ileride almayı düşünenler için faydalı olacaktır.

Honda alınca bizleri unutmayın arada bir gelin :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...