Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Solar Powered Led Shark Fin Antenna

quiteguide
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaşlar, benim canavara yeni bir oyuncak aldım. Eğlenceli bir şeye benziyor. Uzaktan kumandalı olması sayesinde istenildiğinde istenilen renk tonunda ve yanıp sönme hızında devreye giriyor, güneş ışığından şarj oluyor pil bitti sök tekrar tak derdi yok. Kırmızı yavaş yan-sön moduna sabitleyip akşamları çıkkıdı çıkkıdı gezilir :D.

Ürün bedeli gönderi dahil 10 $.

Ben siyah renk sipariş verdim.

İlgilenen olursa ürünün linki 

bu da videosu

https://www.youtube.com/watch?v=VSpKnZZCtJw

Elime ulaşınca detaylı foto video gelecek.

UT8TFaKXgpeXXagOFbXK.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, s.halilduru :

+ gönderi : 10.48 $ :D 

39 günde ürünü ulaştırma garantisi vermiş satıcı, tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, quiteguide :

Selam arkadaşlar, benim canavara yeni bir oyuncak aldım. Eğlenceli bir şeye benziyor. Uzaktan kumandalı olması sayesinde istenildiğinde istenilen renk tonunda ve yanıp sönme hızında devreye giriyor, güneş ışığından şarj oluyor pil bitti sök tekrar tak derdi yok. Kırmızı yavaş yan-sön moduna sabitleyip akşamları çıkkıdı çıkkıdı gezilir :D.

Ürün bedeli gönderi dahil 10 $.

Ben siyah renk sipariş verdim.

İlgilenen olursa ürünün linki 

bu da videosu

https://www.youtube.com/watch?v=VSpKnZZCtJw

Elime ulaşınca detaylı foto video gelecek.

Ürün elinize ulaştıktan sonra montaj esnasında şuna dikkat etmenizi tavsiye ederim. Forumdaki ortak konumuzda paylaşmıştığım mesajım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, s.halilduru :

6. yıl indiriminde biraz daha düşmüş fiyat :)

Fiyatlar iyi de bizim gümrük su koymaya başladı. Çok geç işlem yapmaya başladılar. Urun trye geliyor 2-3 hafta gumrekte bekliyor. Son dönem de yabancı sitelerden alışveriş tavan yapmış, ya gerçekten yetiştiremiyorlar ya da alttan alıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar merhaba arkadaşlar, bir muradıma daha ermenin mutluluğu içerisindeyim :D 

Kargom az önce elime ulaştı. Ürün çok hoşuma gitti, sade, şık ve abartılı büyük değil. İnternette ürün açıklamasında on/off tuşunun ürünün altında olduğu yazıyordu satıcı daha yeni nesil bir ürün göndermiş. Direk kumandadan tüm işlemler yapılıyor, bir dezavantaj kumanda Çince :D neyse kurcaya kurcaya öğreneceğiz. Canavar şu an şarjda, akşama kadar güneşin altında şarj edeceğim, müsait bir ara da dandik olanı söküp resimde ki gibi arka cama 10-15 cm mesafe kala çift taraflı yapıştırıcıyla tavana monte edeceğim. Dandik olan fake antenin cama bu kadar yakın olma sebebi de eğime ancak orada tam oturması, yeni aldığım ürün istediğim yere çuk diye oturuyor.

Umarım sarjda bi sorun yaşamayız.

IMG-20160407-WA0010.jpg

IMG-20160407-WA0008.jpg

IMG-20160407-WA0007.jpg

IMG-20160407-WA0009.jpg

IMG-20160407-WA0012.jpg

IMG-20160407-WA0011.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, s.halilduru :

hayırlı olsun. Kargo erken gelmiş :)

Benim rekorum 14 gün. Ama genelde siparişlerim 1 ayda geliyor.

Teşekkürler, China Post ile değil Singapore Post ile geldi. Benim rekor da siparişten sonra 12 gün diye hatırlıyorum.

Geç olsun, güç olmasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, alpay99 :

hocam çok hızlı gelmiş, hayırlı olsun, videoyu bekliyoruz. :)

Teşekkürler Alpay bey kardeşim. Az önce taktim aleti. Bu da videosu

IMG-20160408-WA0003.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, emregc :

Yakmayın mazdalarınızı :) 

yanmaz hocam istemedikten sonra, kumandası var :D 

38 dakika önce, s.halilduru :

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

sağol abi, darısı başına :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, quiteguide :

Teşekkürler Alpay bey kardeşim. Az önce taktim aleti. Bu da videosu

IMG-20160408-WA0003.jpg

hocam maşallah çok begendim, gule gule kullan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar, yaşım  30 ve hayatımda severek zaman geçirdiğim 2 şey var. Biri ailem, biri de mazdam. Demek istediğim;  iyi ki varsın mazda :D.

Cihazi mazdaya yakışır ağırlıkta bir renkte kullanacağımın da buradan sözünü veriyorum. Sade kırmızı, sade beyaz yada kırmızı beyaz yavaş flaş modunda çok hoş duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...