Jump to content

3. Nesil Mazda 3 ve Cx-3 Soul,Motion,Reflex İçin H11(Kısa) H15 (Uzun+Gündüz Farı Uygulamaları)

61kdeniz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar

Power ve power sense sahibi mazda 3 ve cx-3 sahiplerinin tuzu kuru tabi, o yüzden buraya uğramayabilirler ;)  3. nesil mazda 3 ve cx-3 için aydınlatma için bir başlık bulamadım, 3. nesil mazda 3 h15 gündüz farı için bir konu mevcut ama ben olayı biraz daha geniş tutabilmek için böyle bir konu açma gereksinimi hissettim.

Sorum aydınlatma konusunda uzman olan arkadaşlara, bizim 3'lerin kısaları halojen h11 tipi mercekli far benim merak ettiğim biz bu mercekli farlara http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h11-led-xenon-far-yeni-nesil-ariza-isigi-yakmaz-205039491 led'li ampül takabiliyormuyuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her araç için geçerlidir bu dediklerim. Led farlar için kuru havada güzel yorumlar duydum, ama yağmurlu havada ise çok çok kötü yorumlar duydum hep. Daha 5-6 ay öncesine kadar düzgün yorumlar da yoktu, çünkü ışığı çok dağıtıyordu, fakat son versiyonlarda bu sorunu aştılar diye duydum, yine de emin değilim, kullananların yorumlarına bakmak lazım.

Öte yandan daha ucuz yollu isterseniz xenon da alabilirsiniz. Daha yeni taktım, forza h11 4300k aldım. Aydınlatma arttı ama izlenimlerim için biraz süreye ihtiyacım var. 

Gündüz farları için de, kesinlikle lede geçmenizi öneririm. Hoş bir görüntü sunuyor. h15 çift duy ledler bulabilirsiniz. Aliexpressde Türkiyeye göre nispeten ucuz bulabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, 61kdeniz :

Merhaba Arkadaşlar

Power ve power sense sahibi mazda 3 ve cx-3 sahiplerinin tuzu kuru tabi, o yüzden buraya uğramayabilirler ;)  3. nesil mazda 3 ve cx-3 için aydınlatma için bir başlık bulamadım, 3. nesil mazda 3 h15 gündüz farı için bir konu mevcut ama ben olayı biraz daha geniş tutabilmek için böyle bir konu açma gereksinimi hissettim.

Sorum aydınlatma konusunda uzman olan arkadaşlara, bizim 3'lerin kısaları halojen h11 tipi mercekli far benim merak ettiğim biz bu mercekli farlara http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h11-led-xenon-far-yeni-nesil-ariza-isigi-yakmaz-205039491 led'li ampül takabiliyormuyuz?

Yeni nesil Mazda 3 de arıza ışığı yakar mı emin değilim ama sonuç halojene ve xenona gore süper başarılı. Denemenizi tavsiye ederim.

Yağmurlu hava da denemek nasip olmadı.

Konu burada buyur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Reklam olurmu bilmem ama yıllardır sattığım gündüz farı modülleri var bende. Uzun farı dimleyerek kullanıyorsunuz. Selektör yapınca tam güce ulaşıyor. Parklar açılınca devreden çıkıyor. Sigorta paneli üzerinde 5 kablo ile tesisatı doğramadan işlem yapılıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kısalara H11 Osram NB unlimited taktırdım.. şimdilik memnunum..sarı ve beyaz arası hoş bir görüntüsü var.. ilerleyen zamanlarda detaylı tecrübelerimi paylaşırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, montimpex :

Kısalara H11 Osram NB unlimited taktırdım.. şimdilik memnunum..sarı ve beyaz arası hoş bir görüntüsü var.. ilerleyen zamanlarda detaylı tecrübelerimi paylaşırım..

Orjinal farlar ile bariz bir fark var mi? Önerirseniz bizde alalim osram nb, bu orjinal ampullerin gece görüş iyi değil sanki.

Philips diamond visionlar var 5bin k beyaz işikli, bunlar nasildir bilen varsa yeşillendirsin ortaliğiO0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mercekli kısa farlarınıza osram H11 nb unlimited öneririm, ben taktım sorunu aştım, hatta gece yolculuğunda  uzunları bile aramıyorum. bu markanın aynı isimle iki ürünü var, biri nispeten ucuz diğeri sanırım almanyada üretiliyor daha pahalı ambalajları farklı zaten. Ben ucuz olanından almıştım, 110 tl falan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn. AreY, orjinal farların gece sürüşünden (bunu vurgulamaya niye gerek varsa zaten far gece lazım :) ) hiç memnun değildim. Çok araştırma yaptıktan sonra ömrünün kısa olduğunu bile bile (benim ve ailemin canından ve zevkimden daha değerli değil diyerek) osram NB unlimited aldım.. Çifti 130 TL. geçen haftadan beri iyi zam geldi.. hala fiyatı artıyor..hepsiburadada çifti 120 idi şimdi teki 75,20 ye çıkmış.

Ampülleri takdırdığım günden beri gece sürüşü yapamadım.. O kadar bahane aradım ama bir türlü bulamadım:) sadece sabah birkere karanlıkta işe giderken  yanımdaki arkadaş fark etti..farların aydınlatma renginin çok güzel olduğunu belirtti. Hatta nasıl bir ampul bu dedi ne sarı ne beyaz:) halbuki ona ampulleri değiştirdiğimi söylememiştim..

Ama kısa süre kullanımıma göre eski ampullerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim.. bu arada 2 ay önce İstanbula giderken silecekler beni çileden çıkarmıştı..hemen gidip servisten orjinal değiştirdim..1 kere bile yağmurda kullanamadım.. İzmirde yağmur yok :) ampulleri değiştirdim gece sürüşü yapamadım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Osram nb. Var kendi aracimda aydinlatmasi stok ampullerle gore cok basarili ayrica arac ici led lerimin hepsi photon marka kesinlikle tavsiye ederim. Bu ampullerin omru o kadarda kisa degil ben 3 yildir sorunsuz kullaniyorum. Araci durdurmadan once farlari kapatirim. Keza calistirdiktan sonra farlari acarim. Ampulum omrunu voltaj degisiklikleri cok etkiliyor. Takarken elinizle ampule dokunmamanizda onemli. Eldeki yag ampulun uzerine yapisacagindan fazla isi uretir ve omrunu kisaltir. Aydinlatma icin far ampulu kadar far ayarlarida cok onenli bir konu atlamamakta fayda var. Tum atok ampulleri degistirdim. Aractan cikardiklarim arabada yolda ne olur ne olmaz. Cok mu garanticiyim ne...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...