Jump to content

2005 Model Mazda 6 Ön Tampon

Scorpions_64
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Şimdi bende Mazda 6 2005 hb var, bunun ön tamponunu kaldırıma çarpma yüzünden sol alt taraf kırıldı. araştırıyorum tampon buldum ama sedan olunca senin araca uymaz diyorlar lakin görüntüleri bire bir aynı. birde 2007 tamponu uyar mı benim araca? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Tamponu değiştirmene gerek var mı bilmiyorum, ikiye ayrılmış olanları bile onarabiliyorlar yani demem oki onrılabilecek bir hasar var ise onarım yaptır.

Uyum konusunda bir fikrim yok malesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gürhan'ın dediği gibi çok güzel tamponun tamir yapıldığı yerler mevcut. Tabi sizin şu an tamponun durumunu görsel olarak görmediğimiz için. %100 tamir olabilir diyemiyorum. Sadece fikir vermesi açısından bir video payalaşıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar öncelikle ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. zaten olaydan sonra ilk netten tamir için araştırmam oldu. lakin benim tambon 2. ayrılmış değil, sol alt tarafı kırık çıkık 5-6 parça olarak dağılmış vaziyette. aslında polyester ile yapıtırılıp tampon macunları içe üstünden geçilip boyatılabilir. ya ben hazır olmuşken 2007 uyarsa değiştiririm diye düşünmüştüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...