Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Bluetooth Sorunu

cihan_s
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

06.05.2016 at 23:17, obivan :

Hangi mobil platformlarda ve hangi sürümlerinde testini yaptınız (IOS, Android, Windows Mobile). Servisin wireless ağına bağlandığını yazmışsınız, servis wireless ağının hangi config e sahip olduğuna baktınız mı?

Android 5.1.1 cihazlarda denedim. (1 adet Lenovo Vibe P1 , 2 adet Note 4)

Telefonda bulunan şifreleme metodlarını (wpa , wpa2 vs) tek tek denedim. Şifreyi de kaldırdım. Hatta hem benim telefonu hem de araçtaki multimedia sistemini fabrika ayarlarına getirip tekrar denedim. Ama sonuç alamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Servisteki arkadaşımın ilgi ve alakası sonucunda cmu değişimi yapıldı Salı günü. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Problem çözüldü gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

49 minutes ago, cihan_s said:

Servisteki arkadaşımın ilgi ve alakası sonucunda cmu değişimi yapıldı Salı günü. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Problem çözüldü gibi duruyor.

Sorun çözüldü derken, hem bluetooth hem de wi-fi sorununuz mu çözüldü acaba? Bende bluetooth sorunu yok ama wi-fi bağlanmıyor malesef. Bir de cihazın genel olarak hızında bir iyileşme oldu mu fark edebildiğiniz? Benim aracımda, bazen cihaz yavaş çalışıyor ve kasılıyor, özellikle navigasyon ekranında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@tarahumara

Cmu değişimi ile şuan Bluetooth ve Wi-fi sorunum çözülmüş oldu.

Hız konusunda herhangi bir fark göremedim, Kasılma olayı da başıma gelmedi hiç. Navigasyon olmadığı için test edemeyeceğim bunu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 minutes ago, cihan_s said:

Cmu değişimi ile şuan Bluetooth ve Wi-fi sorunum çözülmüş oldu.

Hız konusunda herhangi bir fark göremedim, Kasılma olayı da başıma gelmedi hiç. Navigasyon olmadığı için test edemeyeceğim bunu.

Anladım teşekkürler. Bu arada merakımdan soruyorum, navigasyon olmadan wi-fi yi ne amaçla kullanıyorsunuz. Benim bildiğim sadece connected servisler için kullanılıyor. Canlı trafik bilgisi gösterimi, petrol fiyatları ve hava durumu. Petrol fiyatları ve hava durumu tırt, işe yaramaz da canlı trafik bilgisi olmadan navigasyonun hiçbir esprisi kalmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim wi-fi ile bir işim yok açıkçası. Ancak bluetooth sorununu araştırırken bu probleminde olabileceğini öğrendim ve denedim. Sonuç olarak wi-fi de arızalıydı. O da çözülmüş oldu. Önümüzdeki günlerde navi almayı planlıyorum, o zaman mutlaka iş görecektir. Aracımızda olduğuna göre vardır bi hikmeti :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

selamın aleyküm 2012 de aldığım arabamda bende aynı sorunu yaşıyorum çok sık kullanmadığım için üzerinde durmadım benim de sorun karşı taraf aradığında müzik sesi kısılıyor telefon devreye giriyor normal ben telefondan arama yaptığımda benim karşı tarafa sesim gitmiyor.araç 2012 mazda 3 impressive cihaz cylone yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...