Jump to content

1. Nesil Mazda 6 Sis Farı

gobris
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

teşekkürler Burak çok bilir benim abim haklısın...

Ben dün akşam seni dövmüş müydüm?

Dövmediysem haftaya hatırlat da o işi de halledeyim. :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada birşey ekliyeyim, eBay den aldığında muhtemelen sis farı düğmeli gelir , artık nereye koyarsan düğmeyi ama servisten taktırdığında sis farı kolunu da değiştiriyorlar diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Sevgili abim mümkünse az görüşelim hatta hiç görüşmeyelim...arabaya yapmayı planladığım çok şey var nerden başlasam karar veremedim ama..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Spor panjur sanırım 300 - 400 TL idi ama spor yani aero tampon biraz can acıtır :) 1000 küsür TL :)

Jant işi ise tamamen zevke kalmış, seç beğen al diyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Aldığım bütün arabalarda ilk önce jant lastik sonra spor yay ve film en sonda egzozu değiştirdim bunda egzoz ucu takılı camlar film zaten geriye yay ve jant kaldı  :D satarken nasıl olsa alıcam senden parasını

Arabaya 18" jant takarsan

1- sürtme

2- süspansiyonda gereksiz bir sertlik olacak.

bence o çirkin eksoz ucunu değiştirip bir de spoiler takarsan yeterli. yine de sen bilirsin. arabanın fotolarını da otomobillerimiz başlığı altına yeni konu açıp ekliyorum ben senin yerine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Aksaray dan aldım benim Mazda 3'e.Sonrada orjinal far kolu taktırdım servisde.Sizede bunu tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Metin kardeş bende de mazda 6 var. 2010 yılına kadar 3 sınıf olarak satılıyordu. Sanırım seninki düz vites ve comfort modeli. Aksesuarı en az olanı, diğer 2 üst modelinde  sis farları standart mevcut. İçlerinde  H 11  Osram ampul takılı. Hafif sarı ışık veriyor. Siste ve yağmurda  istenen bu. Kısa ve uzun farlarda değişiklik yapmadıysan  uyumlu ışık veriyor. Ama sadece kendini aydınlatıyor, önünü görmede hiç katkısı yok. Mazda bayilerinde  bunlar, orjinali olduğu için takılıyor. Piyasada  sis farı olarak  istediğin  ebatta ve şekilde  1/4daha ucuzunu bulup taktırabilirsin. Ampullerini de istediğin renkte seçersin. Diğer bir alternatif de sis farı yerlerine  LED  ışık taktırıp park lambalarına bağlatman. Oldukça şık durur sanırım,hem de en ucuzu. Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Metin kardeş bende de mazda 6 var. 2010 yılına kadar 3 sınıf olarak satılıyordu. Sanırım seninki düz vites ve comfort modeli. Aksesuarı en az olanı, diğer 2 üst modelinde  sis farları standart mevcut. İçlerinde  H 11  Osram ampul takılı. Hafif sarı ışık veriyor. Siste ve yağmurda  istenen bu. Kısa ve uzun farlarda değişiklik yapmadıysan  uyumlu ışık veriyor. Ama sadece kendini aydınlatıyor, önünü görmede hiç katkısı yok. Mazda bayilerinde  bunlar, orjinali olduğu için takılıyor. Piyasada  sis farı olarak  istediğin  ebatta ve şekilde  1/4daha ucuzunu bulup taktırabilirsin. Ampullerini de istediğin renkte seçersin. Diğer bir alternatif de sis farı yerlerine  LED  ışık taktırıp park lambalarına bağlatman. Oldukça şık durur sanırım,hem de en ucuzu. Selamlar.

Valla benim arabam otomatik vites park sensörlü zenon farlı hatcback diye biliyorum  :D eğer abim beni kandırmadıysa ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Kullandığın arabanın vitesinin, farının farkında değil misin? :D

Arabada donanım olaak sadece sunroof-deri koltuk ve koltuk ısıtma eksik. Onun dışındaki tüm donanımlar var. Far grubunun içinde benim sis farı olduğunu sandığım ve ne far ne park ne de sinyal olarak yanmayan bir mercek var. Ben de doğal olarak onun sis farı olduğunu düşündüm. Müsait bir zamanda iyice bir kontrol ederiz o merceğin ne farı olduğunu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Far grubunun içinde benim sis farı olduğunu sandığım ve ne far ne park ne de sinyal olarak yanmayan bir mercek var. Ben de doğal olarak onun sis farı olduğunu düşündüm.

Doğru düşünmüşsün ama bizimkilerde o merceğin içi boş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru düşünmüşsün ama bizimkilerde o merceğin içi boş.

vay kandırıkçılar :)

o merceğe birşeyler yapılabilir aslında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

İkinci elde 1,5-2 daha fazla verilebilir yani deri döşemeli olanlara... Deri döşemenin iyi olduğunu söyleyenlerde var, kötü oldugunu söyleyenlerde. Acaba kedi ciğer muhabbeti mi? Çünkü araç lüksleştikçe deri döşeme standart oluyor. Ama eskimişi çok kötü bir görüntü sergiliyor, orası açık!

BMW deri döşemeydi ve yazları koltuğa oturmak eziyetti üzerine kılıf takmıştım klimayı çalıştırıp arabaya bindiğim çok oldu bu yüzden tercih etmiyorum sis farıda taktırırız artık napalım ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...