Jump to content

Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?

İlhan
 Paylaş

Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?  

81 oy

1. 1. Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba

Bende opetten alıyorum, aracı benzinli kullanıyorum.. Şimdi burda bu kadar shellci görünce açıkcası opet konusunda biraz tereddüte düştüm. :)

Shell i tercih etmenizin en büyük sebebi ne tam olarak?

Motoru sessiz çalıştırması?

Fiyat?

Verim?

İstasyonun hizmeti?

V.S.??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşin gerçeği benim sebebim biraz da Formula1 günlerimden kalma. Uzun yıllardır biliyorsunuz Shell Formula1'de Ferrari'nin sponsoru ve partneri idi. Ben de ciddi bir Ferrari ve Michael Schumacher hayranı olduğum için tercih ettim. Ek olarak çevremdeki bir çok istasyonu kendi işlettiği için bana daha güvenilir geldi hep.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Total, Shell, PO, BP, Opet  markalarında o an hangisinde bonus karta puan kampanyası varsa orayı tercih ediyorum. :D

Örnek olarak Total'de kampanya varsa genelde gittiğim Total istasyonu bellidir. O markanın her istasyonuna gitmem. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.04.2016 at 00:04, yusufsinan26 :

2004ten beri her zaman opet alırdık. ama son bir yıldır shell den alıyoruz gayet iyi. 

ama insani ihtiyaçlarımız için opet :D 

McDoanlds'daki hikayeye dönmesin  ? Müşterinin birinin sadece lavaboyu kullandığını fark eden görevli "Bir dahaki sefere restaurantımıa da bekleriz demiş" :D

Bu arada müşteri memnuniyeti ödülle de tescillenmiş OPET'in ama bizim üyelerimize pek sormamışlar anlaşılan :)

http://www.haberler.com/opet-9-uncu-kez-musteri-memnuniyetinin-6485488-haberi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.04.2016 at 13:51, yusufsinan26 :

ya abi napalım yani temizler diye gidiyoruz :)

pompacılar konusunda pek memnuniyetimiz yok.

Aynen öyle. Opet tercihi zaten ilk başta lavaboların temizliğinden dolayı başladı sonrasında da zaten devam ediyor hep aynı yer olsun diye. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel Mazda 3 en temiz dizel yakit opette bence servisteki ustaya da danistim oda opeti tavsiye ediyor en fazla km opetin yakiti yapiyor shel ve bpye gore

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkesten farklıyım herhalde, Aracım benzinli ve benzini bir aydır Energy'den alıyorum. Niye diyeceksiniz, Şu anda mevcutda 4.35 Bütün istasyonlarda, İstanbul Bağcılar Energy Benzini 4.14'den satıyor. Afiş asmışlar hatta burdan daha ucuz benzin arabistan'da diye :)) Resmini çeker yarın atarım :D Bu sayede yakıtım 30krş bazende altında seyrediyor, Çekiş konusunda ben bir fark göremedim, ha ilerde sıkıntı çıkarırmı bilemem.  lpg taktırmamak için tercihimdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Raggaman :

Herkesten farklıyım herhalde, Aracım benzinli ve benzini bir aydır Energy'den alıyorum. Niye diyeceksiniz, Şu anda mevcutda 4.35 Bütün istasyonlarda, İstanbul Bağcılar Energy Benzini 4.14'den satıyor. Afiş asmışlar hatta burdan daha ucuz benzin arabistan'da diye :)) Resmini çeker yarın atarım :D Bu sayede yakıtım 30krş bazende altında seyrediyor, Çekiş konusunda ben bir fark göremedim, ha ilerde sıkıntı çıkarırmı bilemem.  lpg taktırmamak için tercihimdir.

Bir ara FULL istasyonları vardı benzer şekilde sonra kapandı gitti. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, dolmuşların, halk otobüslerinin akaryakıt aldığı istasyondan yakıt alınır mı? 

Dolmuşlar ve halk otobüslerinin büyük çoğunluğu 10 numara yağ kullanıyor gibime geliyor. Onun için bir istasyonda öyle büyük bi araç görünce benim arabam benzinli olmasına rağmen yakıt alasım gelmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genellikle Shell'den almaya çalışıyorum ama aynı firmanın farklı istasyonları hatta aynı istasyonların farklı tarihlerde sattığı benzinler arasında bile büyük fark oluyor. Fakat en son BP'den benzin aldım ve performansın arttığını hissettim.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet bugün itibariyle benzine bir haftada ikinci kez zam yapıldı, Sabah gelirken gördüm benzin 4.40 olmuş, mazot'a da aynı şekilde zam gelmiş. E şimdi gelde energy den alma :S Valla nasıl bir ülke olduk anlamadım gitti, bir haftada iki zam nedir ya!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genellikle Shell'den almaya çalışıyorum ama aynı firmanın farklı istasyonları hatta aynı istasyonların farklı tarihlerde sattığı benzinler arasında bile büyük fark oluyor. Fakat en son BP'den benzin aldım ve performansın arttığını hissettim.  

Pupa rüzgarıdır o :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
14.04.2016 at 21:18, Böcek :

Bu piyasada ucuz olandan şüphe ederim hep

Öyle düşünüpte aynı kalite yakıtı durduk yere 10-20 kuruş fazlaya almayında :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle düşünüpte aynı kalite yakıtı durduk yere 10-20 kuruş fazlaya almayında [emoji4]

Artık yapıcak bisey yok şartlar her lpg alımında 50 liralık benzini gösteriyor lpg de kullanıyoruz işte napalım yaşasin lpg diyorum yoksa bu ülkede arabaya binilmez sanki uçak kullaniyoruz..

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

bugüne kadar hep shell v-power aldım, bugün ilk defa nereden esti bilmiyom BP ultimate ile doldurdum depoyu. bakalım bir fark olacak mı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de ilk depodan beri sadece shell v-power aldım bugüne kadar. Sadece aynı markadan yakıt alırsanız, yakıt kaynaklı herhangi bir sorunda masrafları yakıt firması karşılıyor bilginiz olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...