Jump to content

Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?

İlhan
 Paylaş

Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?  

81 oy

1. 1. Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?

Tavsiye Edilen Mesajlar

depo bitmeye yakın ilk defa v-power'dan vazgeçip ona karşılık gelen  BP ultimate almıştım, son dönemlerde bana fazla gürültülü gelmeye başlayan motor sesinin azaldığını hissediyorum, çekiste ve tepkide iyi değilse bile daha kotü olmadiğı kesin. bir süre BP ile devam etmeyi düşünüyorum, bakalım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu saatten sonra BP'den vazgeçmem bu araç için. Total ile Damla petrol ile minik ateşleme sorunları gösteren (hatta Totalde stop etme sorunları yaşadım) motor BP ile yağ gibi çalışıyor, hem devirlenme daha pürüzsüz hemde daha sessiz.. Ayrıca alt devir çekişinde olumlu fark var. Yakıt tüketimim pek oynamıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Leanback :

Bu saatten sonra BP'den vazgeçmem bu araç için. Total ile Damla petrol ile minik ateşleme sorunları gösteren (hatta Totalde stop etme sorunları yaşadım) motor BP ile yağ gibi çalışıyor, hem devirlenme daha pürüzsüz hemde daha sessiz.. Ayrıca alt devir çekişinde olumlu fark var. Yakıt tüketimim pek oynamıyor. 

ilk 100 km'de etkisini bu sekilde gösterdi bende, bakalım birkaç depoda durum ne olacak. şimdilik kesinlikle memnunum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13.05.2020 at 21:29, Katil Balina :

bugüne kadar hep shell v-power aldım, bugün ilk defa nereden esti bilmiyom BP ultimate ile doldurdum depoyu. bakalım bir fark olacak mı.

Şu 5 kuruş pahalı olanı mı bu BP Ultimate ? Ben çoğunlukla Shell alıyorum ama katkılı olanın bir faydası yok dendiği için pek rağbet etmiyorum her ne kadar pompacılar hep onudan doldurmak istiyorsa da :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Shell, Total ve Opet 2 şer depo denedim zamanında. Yaklaşık 4 yıldır aynı istasyondan alıyorum. BP nin kendi işlettiği istasyon. Şehir dışında uzun yolda yakıt almam gerekirse Opetten alıyorum. Opet nispeten daha gürültülü. Shell de menzil bir miktar daha düşük ve dpf i biraz daha çabuk dolduruyor gibi geliyor. 
Multimedya ve forscan üzerinden sürekli takip ettiğim dpf fark basıncı Bp de pek ilerlemiyor.  
Bp den vazgeçmeyi düşünmüyorum ben  de. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Burak :

Şu 5 kuruş pahalı olanı mı bu BP Ultimate ? Ben çoğunlukla Shell alıyorum ama katkılı olanın bir faydası yok dendiği için pek rağbet etmiyorum her ne kadar pompacılar hep onudan doldurmak istiyorsa da :) 

evet hocam, pahalı olan:) depoda iki üç lira fark ediyor, o yüzden paraya kıyıp enn paalısını alıyorum:)))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Katil Balina :

evet hocam, pahalı olan:) depoda iki üç lira fark ediyor, o yüzden paraya kıyıp enn paalısını alıyorum:)))))

Rafine çıkışı aynı o benzinin. Sadece benzin istasyonunda içine katkı maddesi ekleniyor. Faydası var mı emin değilim o yüzden ben hep standart 95 oktan alıyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.05.2020 at 17:52, Leanback :

14.05.2020 at 17:41, Katil Balina :

depo bitmeye yakın ilk defa v-power'dan vazgeçip ona karşılık gelen  BP ultimate almıştım, son dönemlerde bana fazla gürültülü gelmeye başlayan motor sesinin azaldığını hissediyorum, çekiste ve tepkide iyi değilse bile daha kotü olmadiğı kesin. bir süre BP ile devam etmeyi düşünüyorum, bakalım. 

Ben demistim size BpBp diye ama kimse dinlememisti.En iyisi BP hatta makara yapmistik California Sahilerden Bp gemilerle geliyo die 😃😃😃

Bp nin lpgsi de süper brc filtre degisimine gittigimde cocuk sasirdi degismiyelim istersen dedi. 

Brc direk Bp yi oneriyor zaten

Brc ve Bp ile Gazi Unut !!

Lpgli degil Brcli Bpli !! 

Sen Gti itekle Biz geliyoruz Dohc Vtecle !!

Mecnun bilseydi Mazda sevgisini Sever miydi hiç Leyla zillisini !!

😃😃😃

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...