Jump to content

Mazda Android Auto

Riot03
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Diğer birçok marka 2016-2017 yılında bu teknolojiyi kullanırken Mazda henüz hiçbir açıklama yapmadı veya ben bilmiyorum ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Yükleme kısmının tamamen çevirisini mi istiyorsunuz? Hangi kısım ona göre müsait zamanda yardımcı olmaya çalışayım.

Kısaca yapılan işlemler. Hepsi bir arada yükleme paketini indirip çalıştırıyorsunuz, sonra hangi modifikasyonları istiyorsanız yanındaki harfe basıyorsunuz. Araç hareket halindeyken dokunmatiğin çalışması modu için mesela A ya basıyorsunuz. sonra bu seçimlere göre program gerekli dosyaları hazırlıyor. Bunu usb flash belleke atıp aracı çalıştırmadan evvel takıp aracı çalıştırmadan önceki konuma getiriyorsunuz. 2 dakika bekletiyor. Sonra hepsine tamam deyip kurulumunun yapılmasını sağlıyorsunuz o kadar. 

Yalnız yüklenirken bir sıkıntı olursa bilgisayar modülünün değiştirilmesine kadar yolu var. Soft brick olursa da nasıl çözüleceği ile ilgili yazılar var. İngilizce bilmeden biraz zor gibi bu işlemler. Riskli de.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada eklemek istiyorum. Android auto nun arayüzü Mazda'nın orijinal arayüzüne göre çoook basit geldi. Android Auto'da yapılabilip de Mazda'nın arayüzde yapılamayan şeyler var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada eklemek istiyorum. Android auto nun arayüzü Mazda'nın orijinal arayüzüne göre çoook basit geldi. Android Auto'da yapılabilip de Mazda'nın arayüzde yapılamayan şeyler var mı?

Android Auto'yu kullandim, bence cok bi esprisi yok, navigasyonu zaten farkli yontemlerle elde edebiliyorsunuz. Muzik deseniz bluetooth ve stitcher vs var. Acikcasi sadece yukledikten sonra bir defa actim, bi daha da ihtiyac duymadigim icin acmadim. Ekran yansitma (mirroring, castscreen) olayinin cok daha faydali olacagina inaniyorum ama hala basarili olamadim onda...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...