Jump to content

Mazda 626 Lpg'de Gelen Uğultu Sesi

Böcek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benzinde normal ama lpg de gaza basınca uğultulu bir ses geliyor motordan neden yapar acaba filtre kirlendiğindenmi yoksa lpg enjektörimdenmi yapar

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet kabin tarafındaki duvarda ses ondanmı geliyor acaba allah allah hiç aklıma gelmezdi peki bu regulatör motor gibi bişeymiki nasıl o sesi çıkarıyo içten bir uğultu yapıyo gaza basarken

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hava akışı engellere çarpıp türbülans oluştukça ses çıkartır abi, 2 çentik ile kanal açarak engelleniyor ses.

ya da regülatörün bağlantı yerlerine lastik parça koyuyorlar. regülatörün bağlantı yerini değiştirtebilirsin, takozun altı gibi bir yere. duvara değil de.
Bende bu yöntemler kesmedi, çok da gelmemeye başladı ses, alıştım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi yetkili lpg servisine gidip aracı göstermek istiyorum ömrünü yemiş bir parça varsa deiştiricem ayarla kurtarırsa ayarlatırım iki gündür gaz bittiğinden benzinde biniyordum yolum istasyonun ordan geçince gaz alayım dedim gazı aldım çalıştırdım hemen gaza geçti araç taktım 1 e gaza bastım uğultu duydum allah allah bu ne ya dedim neyse devam eddim sonra azaldı yada kulağım alıştı belkide ama ilk uğultu rahatsız eddi tabi

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...