Jump to content

Mazda 3 Seramik Boya Koruma

ibrasoft
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, haftasonu bu konuyu@av.oguzhanile konuşurken benim aklıma bir fikir geldi ve Maltepe stadının içindeki otopark ile konuştuk. Evime yakın olduğu için aracımı orada yıkatıyorum. Mekan sahibi de tanıdık.

3 katlı bir bina. En üst kat açık ve araçları orada yıkıyorlar. Geniş bir alanı var. araçları orada yıkatıp uygulamayı orada yapabileceğimizi söylediler. 

Yukarıdaki uygulamayı olmasa bile ufak çaplı bir boya koruma seansı yapabilecek durumdayız. Ne dersiniz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
16.11.2016 at 11:46, Burak :

Arkadaşlar, haftasonu bu konuyu@av.oguzhanile konuşurken benim aklıma bir fikir geldi ve Maltepe stadının içindeki otopark ile konuştuk. Evime yakın olduğu için aracımı orada yıkatıyorum. Mekan sahibi de tanıdık.

3 katlı bir bina. En üst kat açık ve araçları orada yıkıyorlar. Geniş bir alanı var. araçları orada yıkatıp uygulamayı orada yapabileceğimizi söylediler. 

Yukarıdaki uygulamayı olmasa bile ufak çaplı bir boya koruma seansı yapabilecek durumdayız. Ne dersiniz ?

Abi kimsenin arabayla ilgilenmeye niyeti yok herhalde :) uzun zamandır ses çıkmadı kimseden baksana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, av.oguzhan :

Abi kimsenin arabayla ilgilenmeye niyeti yok herhalde :) uzun zamandır ses çıkmadı kimseden baksana :)

Konu başlığı itibari ile dikkat çekmiyor mu acaba yoksa kış geldi nasılsa arabaları korusak da kirlenecek bu meretler diye mi düşünüyorlar ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Burak :

Konu başlığı itibari ile dikkat çekmiyor mu acaba yoksa kış geldi nasılsa arabaları korusak da kirlenecek bu meretler diye mi düşünüyorlar ? :D

MazdaClubTR üyelerine bedava boya koruma şeklinde bir konu başlığı açarsak bak nasıl dikkat çekiyor !! :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, av.oguzhan :

Sosyal mühendislik budur işte . Aslında bir nevi bedava , herkes kendi arabasını yapacak sayılır :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Havalar tam berbat olmadan gerçekleştirmek lazım :) yoksa cilayı sürdükten sonra aklama kadar beklememiz gerekebilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese kazasız belasız güzel sürüşler aracıma kendim seramik kaplaması uygulamak istiyorum dışarda 1.500tl civarı para istiyorlar n11 ve aliexpress te bazı ürünler buldum youtube de videolerı izleyince iyice gaza geldim daha önce uygulayan varmı tavsiye edermisiniz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 minutes ago, mesut sarı said:

Herkese kazasız belasız güzel sürüşler aracıma kendim seramik kaplaması uygulamak istiyorum dışarda 1.500tl civarı para istiyorlar n11 ve aliexpress te bazı ürünler buldum youtube de videolerı izleyince iyice gaza geldim daha önce uygulayan varmı tavsiye edermisiniz 

Ben City's AVM Meguiars'da Williams Seramik kaplama yaptırmıştım eski aracıma,

uygulama öncesi seramik kaplamanın aracı her türlü etmenden koruyacağı, uzay gemilerinde kullanıldığı şeklinde konuşmuşlardı, ancak uygulama sonrası köpükler, süngerle, fırçayla asla yıkama yapmayın dediler. Dedim ne ile yıkıyacağız? Özel malzemeler varmış, köpükte ki kimyasallar zarar veriyormuş. Neyse uygulama sonrası 6 ay kadar hep onlara yıkatmaya götürdüm, ama güneşte aracın heryerinde o izler gözüküyordu. Garanti falan hikaye, feci halde kazıklandım. :) Yaparsanız kendiniz yapın. Benim tüm param ve zamanım çöpe gitti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seramik kaplana araca cila atmaya benzemez. İsi iyi bilen birinden yardim almanızı kesinlikle tavsiye ederim

ASUS_T00J cihazımdan gönderildi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seramik kaplama için sıfır tozlu alan, kimsenin el dokunamayacağı yer lazım. Uygulama esnasında sabit ısı gerekiyor. Bunlar olmayınca randıman alınmıyor. Benim 9 ay oldu yapılalı. Sabun görmedi gövde. Yağmur yağınca dahi temizleniyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Servet :

Seramik kaplama için sıfır tozlu alan, kimsenin el dokunamayacağı yer lazım. Uygulama esnasında sabit ısı gerekiyor. Bunlar olmayınca randıman alınmıyor. Benim 9 ay oldu yapılalı. Sabun görmedi gövde. Yağmur yağınca dahi temizleniyor

Sagolun normal cilaya devam o zaman:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...