Jump to content

Mazda CX-3 Modifiye Jant

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda CX-3'e en çok hangi modifiye jantların yakıştığını tartışalım istedim biraz da. Bir başka konuda @İlhan'ın paylaştığı bu resimdeki jantlar gerçekten çok güzel durmuş araç üzerinde. 

2016-Mazda-CX-3-GT-AWD-front-three-quart

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben beğenmedim, jant kolları çok ince daha dolu gözükseydi daha hoş dururdu, birkaç alternatif eklerseniz daha iyi olmazmı ona göre fikir beyan etmek daha makul olurdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, NoooFearrrr :

Ben beğenmedim, jant kolları çok ince daha dolu gözükseydi daha hoş dururdu, birkaç alternatif eklerseniz daha iyi olmazmı ona göre fikir beyan etmek daha makul olurdu.

Gürhan, benim yorumum sadece bir resim üzerinden, eğer bulabilirseniz sizler de yeni resimler ekleyip yorumlayabilirsiniz, Kısacası konunun ucu açık , sadece benim eklediğim resim ile sınırlı değil. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olur , hemen bakayım daha şık bulduğum bir jant çıkarsa önüme eklerim.

Bunlar nasıl.

imgrc0063759940.jpg

mazda-cx-3-air-runner-lowered-on-lowenhart-lv5-wheels-photo-gallery_2.jpg

mazda-cx-3-tuned-by-autoexe-looks-like-a-track-ready-suv-photo-gallery_14.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En alttaki ve en üstteki benim koyduğum resimlerden çok farklı değil . Benim koyduğum resim 10, senin koyduğun en üstteki resim 14 en alttaki 12 çizgili. Ben en alttakini sevdim şahsen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, NoooFearrrr :

1. Sıradaki jantlar çok şık bence. 

Demek ki sen biraz daha ekstrem modifiyeyi seviyorsun ben ise daha soft olanları ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

https://www.tirerack.com/wheels/results.jsp?autoMake=Mazda&autoModel=CX-3&autoYear=2016&autoModClar=Grand+Touring+AWD&package=false#visualizer 

Bu adresten değişik jantların araç üzerinde nasıl durduğuna bakabilirsiniz. Aracın rengini de değiştirebiliyorsunuz.

z5DZ8Y.png

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Burak :

En alttaki ve en üstteki benim koyduğum resimlerden çok farklı değil . Benim koyduğum resim 10, senin koyduğun en üstteki resim 14 en alttaki 12 çizgili. Ben en alttakini sevdim şahsen :)

Üstteki degil de en alttaki sizin bıraktığınız jantın farklı rengi gibi duruyor, pek farklı gözükmez lakin en üstteki çok daha sanki dolu gözüktü gözüme ,diğer resimleri fazladan bıraktım kıyaslama yapabilmek namına.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Araç yay diye bağırıyor sanki 😀

Yaylı halinden sonra yorum yapmak lazım belki ama bence orjinali daha iyi duruyor. Bence kelimesinin altını çizmek istiyorum ama çizemiyorum 😀

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de[emoji1417][emoji1] yaylari degistirmekte planlarim arasinda var. 19" olmasina ragmen yüksek oldugu icin kücük gözüküyor sanki

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de[emoji1417][emoji1] yaylari degistirmekte planlarim arasinda var. 19" olmasina ragmen yüksek oldugu icin kücük gözüküyor sanki

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yaylarla oynarsanız radar düzgün çalışmaz . Bilginiz olsun :) bence araç siyah olduğu icin boğmuş küçük durmuyor.

Jant lastik değişimi olunca lastik basınç sensörü çalışıyor mu...

Çalışır. Sensör siboba takılıyor (değişmesiyse)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

On 17 May 2016 at 1:39 PM, oguzkaanoztas said:

Jant lastik değişimi olunca lastik basınç sensörü çalışıyor mu...

CX-3 lerde lastiklerin icinde herhangi bir sensor yok. ABS sensorundeki lastik donus verileri ve farkliliklarina gore lastik basinc uyarisi veriyor. O yuzden istediginiz lastik ve janti kullanabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX-3 lerde lastiklerin icinde herhangi bir sensor yok. ABS sensorundeki lastik donus verileri ve farkliliklarina gore lastik basinc uyarisi veriyor. O yuzden istediginiz lastik ve janti kullanabilirsiniz.

Değişmiş [emoji12]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...