Jump to content

Mazda 3 18" Jant Aranıyor

kaan-kahraman

Tavsiye Edilen Mesajlar

3.nesil Mazda 3 power donanımda bulunan 18 jant aranıyor yada uyumlu mps jant da olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3.nesil Mazda 3 motion aracımın 16 inç jantlarını 18 ile değiştirmek istiyorum uygun şartlarda takas olabilir power jant veya mps jant olabilir 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende olsa kesin verirdim ,  daha fazla konfor daha az lastik yenileme ücreti :) , zaten trafikten sürat yapamıyoruz, jantlar duracak araba üstünde..... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, emregc :

Bende olsa kesin verirdim ,  daha fazla konfor daha az lastik yenileme ücreti :) , zaten trafikten sürat yapamıyoruz, jantlar duracak araba üstünde..... 

Kesinlikle katılıyorum. Otomobilde en ideal jant ebatı bence 16". Konfor ve ekonomi açısından oldukça ideal bir ebat. 18" ebatına çıktığınız anda lastik maliyetiniz 2-2,5 katına çıkacaktır. 

Tamam bir otomobili gösteren jantlarıdır. Güzel şık bir jant aracın duruşunu gerçekten çok değiştiriyor. Ama bizim guzular zaten çok yakışıklı. 

Tabi zevkler ve renkler değişkendir. Konfordan ödün vermeye razıyım diyorsanız iş başka..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Haklısınız konfor ve maliyet hatta yakıt açısından 16" daha avantajlı ama 18" jantlı mazda  o kadar heybetli duruyor ki herşeyi unutturuyor:) Gerçekten 16" bu araca ufak kalmış bence en az bi 17" olması gerekirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...