Jump to content

Satılık 0 Km Mazda 3 Power 83.000 TL

alpqla

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar bayiden satın aldığım 0km Ateş Kırmızı Power paket Mazda 3'ümü hiç kullanmadan borç sebepli zararina uygun fiyata satıyorum. Birtek üstüne para alabilecegim mantıklı Hundai yeni kasa otomatik i20 ile takas olur. Aracin üzerinde rehin yoktur satışı hemen kusursuz şekilde gerçekleştirilebilir. Piyasasının altında bir fiyat yazdım. Aracin ruhsatı, plakasi çıktı. ( 06 ED 0502). Araç daha gelmeden 250 liralık anahtarlık, kapi kilit koruma mekanizmaları orjinal alındı takılmadı + orjinal 1000TL değerinde geri görüş cam vardır üzerinde. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-0km-koltuguna-oturulmamis-m3-power-289740166/detayIMG-20160414-WA0012.jpg

IMG-20160414-WA0011.jpg

IMG-20160414-WA0004.jpg

IMG-20160414-WA0005.jpg

IMG-20160414-WA0003.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alper bey  yanlış anlamazsanız kardeşime 1 ay önce bende fiyat araştırması yapmıştım.antalya bayisi 80 e muğla bayisi 81 e (navigasyonlu)bırakmıştı.gerçi renkleri  alüminyum griydi.bence fiyatı 80 e çekerseniz daha rahat satış yaparsınız.saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Dostlarım araci yarın 83000 e i20 ile takas ediyorum bir problem çıkmaz ise yarın satıştan sonra ilanı kaldıracağım. Aranizda i20 ile devam etmek istiyorum. Mazda aracım ile sorun yaşamama rağmen yine mazda alacağıma eminim kim bilir belki dizeli belki makyajlısı olur. Mazdaya devam edememe sebebim şuanki bütçemle alakalıdır..Mazdacı arkadaşlara destekleri ve yardım sever bir aile ortamı sundukları için Mazda Türkiyeyede aracımı sıfırı ile değiştirdiği için çok teşekkür ediyorum. Tekrar mazdaya sahip olma umudu ile....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...