Jump to content

Mazda RX-8 CD Çalar Hakkında

BigSexy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar merhaba 

arabada cd dinlemekten istedigim zaman ne icindeki cdleri veriyor nede disardan cd sokabiliyorum problem nedir daha once basina gelen oldumu yada hatali bisey mi yapiyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bence o teybi yerinden çıkarıp içini açıp temizlik bakımı yapman iyi olur. Japon teyplerinde sensör / switch / konnektör / optik okuyucu gibi parçaların tozlanma sonucu düzgün çalışmaması cok yaygın rastlanan bir sorundur. Ancak temizlik bakımıyla giderilebilir. Bende 2000'lerde Sony MD Player vardı, hem optik okuyucu hem de eject mechanism'de bir sensörün tozlanması sonucu calışmamaya başlamıştı cıkarıp dikkatlice temizlemiştim, düzelmişti. Şu videoda RX-8'te teyp sökme gösteriliyor:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle bir sorunu şirket arabalarının birinde yaşamıştım. CD yi çıkartma tuşuna bastığımda birşeyler yapıyor, fakat bir türlü çıkartmıyordu. Problemi yanlış hatırlamıyorsam ataç kullanarak çözmüştüm. Sebebi de cd çalara 2 adet cd nin aynı anda takılmış olmasıydı. @revivo73 ün söylediği gibi söküp içine bakman ve böyle birşeyle karşılaşman olası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...