Jump to content

Mazda CX-3 Güç Arttırma

Servet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Başlık belli. Yazılım veya box olarak araştırma yaptım. Henüz bişey yok. 105 bg çıtır işlem ile 130 olsa, dpf zorlanmayacak şekilde, iyi olmaz mı?

( pist günü çok aradım gücü )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

skyactiv-d  çok düşük sıkıştırma oranına sahip ama bununla birlikte normalden çok daha erken ateşleme zamanına sahip.  üstelik yüksek basınca çok da dayanıklı olmayan, hafif malzemeden yapılı bir blok u var. 

öyle her önüne gelen firma yazılım yapamaz.  

biraz sıkıntılı bir durum.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Servet :

Tevekkeli 2.2 için sebil gibi yazılım var ama 1.5 için yok

Bunun sebebi 2.2 nin daha uzun zamandır kullanılıyor olması olabilir. 1.5 SKYACTIV-D Mazda 3 'te de kullanılmaya başlandı. Bu vesile ile kullanımı artacak, güç arttırma talebi de yoğunlaşıp çözümler üretilecektir diye düşünyüorum. Tabii bu işlem sonucu emisyonları ne hale geliyor motorların onu da göz ardı etmemek lazım zira bu motorlar düşük sıkıştırmanın bir avantajı olarak diğer araçlardaki gibi NOx gazları için özel filtreleme kullanmıyorlar.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, fotifoti :

https://www.chipexpress.com/products/4903/

Emisyon değişmiyor diyen de gördüm

Box illaki iş görecektir ancak dpf işi bozuyor aslında. Eğerki kutu ayarı yüksek ise normal şartlarda duman atması gereken araç duman atmayacak. Dpf dolacak ve kuru mu yoksa sıvı'mı bilmiyorum. Yakın markaja alayım linkteki ürünü

EDİT: Sterlini yeni gördüm, ekranı nasıl kapadım belli değil:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Box illaki iş görecektir ancak dpf işi bozuyor aslında. Eğerki kutu ayarı yüksek ise normal şartlarda duman atması gereken araç duman atmayacak. Dpf dolacak ve kuru mu yoksa sıvı'mı bilmiyorum. Yakın markaja alayım linkteki ürünü

EDİT: Sterlini yeni gördüm, ekranı nasıl kapadım belli değil[emoji3]

Bizim araçlar için hiç ucuz çip görmedim :) ben de takipteyim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
5 saat önce, tasbas :

Konunun cahili olarak merak ediyorum. Bu çip muayenede sıkıntı çıkarıyor mu? Garantiyi bozuyor mu? 

Muayene de sıkıntı çıkmaz.

Anlaşılmadıği sürece garanti bozulmaz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

pedal commander (gaz tepkisi arttırıcı) deneyen kullanan var mı aramızda ? sizce işe yarar mı , araç bana biraz hantal geliyor gazı geç yiyor, sollamaya çıkarken vb.. durumlarda lazım oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerek yok satın, alın bi Si-Ar-Vi Crv keyfınıze bakın 400 tork 160 hp Aracı daha Sport moda almadım gerek yok Eco da hep . Gaza basıon ucuyo roket

Karsıdan arac gelirken sollamaya cıkmak ayrı bi keyıf 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, effect :

pedal commander (gaz tepkisi arttırıcı) deneyen kullanan var mı aramızda ? sizce işe yarar mı , araç bana biraz hantal geliyor gazı geç yiyor, sollamaya çıkarken vb.. durumlarda lazım oluyor.

forumda benim bildigim kadarıyla henüz kullanan yok ama ihtiyaç olduğu kesin. 

tabi mazda bir güncellemeyle konuya el atsa süper olurdu ama artık çok geç. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Servet :

Yazılım yaptırın. Saçma sapan arıza vermeyi kesiyor araç ve mermiye dönüyor. 

1.5 skyactiv D ye yazılım yapan oldu mu servet abi olsaydı ilk sen yaptırmıştın diye düşünüyorum 😋

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, kadirgündüz :

1.5 skyactiv D ye yazılım yapan oldu mu servet abi olsaydı ilk sen yaptırmıştın diye düşünüyorum 😋

1 sene kullandım :) mgremaps yapıyor. 130bg oluyor araç. 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pedal comander ile garantisi bozulmuyor diyorlar ama güvenemiyorum 30 bin km bakımını daha gecen gün yaptırdım 1250 lira gözüm korktu birşeyi bozulursa garanti dışı ne yaparim diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

2019 Mayis ayinda aldim cx-3'ümü, alir almaz da megachips mehmet gazihan'a yazılım yaptırdım. gayet memnunum, teoride 136 HP oldu ama bizim araçlarda gaza oturduğun zaman anlık 4x4 moduna gecmesinden dolayi arac biraz yigiliyor. bu arabalar şöyle bi' 180 200 beygir olsa tadindan yenmeyecek aslında ama buna da şükür :)

tavsiye ederim, eskisine göre hissedilir bir fark oluyor, özellikle vites düşürüp turboyu doldurduktan sonra oturursaniz gaza, fena yürümüyor :).

bu motor ici pistonları vs. degistirerek bir modifiye yapılsa motor blogu ve şanzıman kaldirir mi acaba o gücü? ara ara düşünmüyor değilim, ya da 2.2 dizeller bizim cx-3 lere takılır mi ki 🤔😃?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...