Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Jant Önerisi.

İbrahim Türk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

fe8b48f8f2e30d7b4370c81aace96c86.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jant önerisi olan varmı arkadaşlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

İbrahim Türk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar herkese günaydın, hayırlı haftalar, hayırlı işler...

1.Nesil Mazda 3 aracımın jant değişimi için fiyat ve model araştırmalarım devam ediyor. Bu zamana kadar hiç 18" jant düşünmememle birlikte haftasonu gittiğim bir lastikçi acayip kanıma girmiş durumda. Aşağıdaki jantın modeli de çok hoşuma gitti ancak 18" olması beni konfor açısından endişelendiriyor. Bu konuda 17" ve 18" jant kullanan arkadaşlardan öneri ve tavsiyelerini, 17" ile 18" arasında çok ciddi farklar var mıdır? gibi konuları paylaşmasını rica edeceğim.

5vsm2994bdf8z9e6g.jpg

cl43i1j20e561md6g.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben olsam bu tarz bir jant arabaya kullanmazdım. Daha güzel bir çok model mevcut onları araştırıp üzerinde görseniz emin olun daha çok beğenirsiniz. Arabanıza büyük inç jant taktığınızda size konfor ve son sürat konusunda biraz sıkıntı yaşata bilir. Yol tutuşu eskisine oranla daha iyi olacaktır. Alacağınız jant ile arabanızın üzerindeki jantın ağırlığına bakın daha hafif ve sağlam bir model bulursanız size avantaj sağlar azda olsa :) Ayrıca büyük inç jant taktığınızda 18 inc çamurluğa sürtme durumu yapabilir.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17" ideal bence. 18 hem aracı hem bütçeni yorar. Jant büyüdükçe ağırlık da artıyor, lastiğin fiyatı da artıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence orjinal jantlarından birini tak. sen begendiğin modlelerin fotosunu bırak ki bizde arasından seçim yapıp  yorum yapabilelim sonuçta senin aracına bir seçim yapamyız ki fikir beyan edebiliriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...