Jump to content

Park halinde araca çarpmak

Orhan BC
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba nereye konu açacağımı bilmedim ama buğün saat 14:00 sularında sağ şerite park etmiş bir fıat fiorinoya sol arka tamponundan çarptım daha önce başına böyle bir olay gelen veya sizce suçlu kimdir ?

WP_20160418_13_58_06_Pro (4).jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hızım 5 bilemedin 10 km/s sağa dönerken bir anda arkadan ses geldi bende hemen olduğum yerde durdum nasıl oldu anlamadım bile

9 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Park edilmesi yasak bir yere park etmemişse, kusuru size yazarlar diye düşünüyorum 

aracın olduğu yerde park yasağı yok ama dönüşü daraltmış olunca ondada suç olmuyor mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Suçu büyük ihtimal size bulurlar en büyük sebebide duran araca çarpmak olarak geçmiş olsun aracınızda ve karşı tatafta fazla bir şey olduğunu sanmıyorum aranızda anlaşın yoksa bu aralar sigorta fiyatları tavan yapmışken hiç bozdurmayın derim tekrar geçmiş olsun olucak olan oluyor bunun önüne kimse geçemez..

GALAXY J7

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Bana göre araç yolu daraltmış.olmaması gereken yere park etmiş.Bence fazla zarar yoksa aranızda anlaşın el sıkışıp gidin. Tekrar geçmiş olsun rabbim daha kötülerinden saklasın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet bende öle düşünüyorum yolu daraltmış sonuçta suçun bi kısmı ondada olması gerekir diye düşünüyorum fotoğraftan pek fazla anlaşılmıyor ama engelli geçişi kapatmış araç zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca bir de engellilere saygısız he..Sinir oluyorum böyle tiplere.. Engelliye yardım etmek yerine iyice köstek oluyorlar.. Bir de hareket halinde camdan sigara,çekirdek kabuğu vs atanlar sizi elime bi geçirsem......Terbiyesiz insanlar.

engelli_yolu_crc-900x350.jpg

Bu yolun engelli yolu demek olduğunu bilmeyen hala bi ton insancık var.Yazık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca bir de engellilere saygısız he..Sinir oluyorum böyle tiplere.. Engelliye yardım etmek yerine iyice köstek oluyorlar.. Bir de hareket halinde camdan sigara,çekirdek kabuğu vs atanlar sizi elime bi geçirsem......Terbiyesiz insanlar.

engelli_yolu_crc-900x350.jpg

Bu yolun engelli yolu demek olduğunu bilmeyen hala bi ton insancık var.Yazık.

[/quo

malesef doğru!

GALAXY J7

Malesef doğru

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...