Jump to content

Bu Satılık Otomobillere Dikkat Edelim !

Karsiyakaliozi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Düzcedeki mazda 3 hb bana komple boyalı gibi geldi. Boya benim aracın boyasından fakat ilk defa böyle farklı gördüm rengi. Ciddi sahtekarlık var gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimleri Firefox Web Inspektor ile inceleyince 640*480 yani 2000'lerdeki cep telefonu kalitesinde cekildiği anlaşılıyor. Ancak  birşey daha var, aracın dışardan cekimleri cok yakın iken, iç kısımları uzaktan ve açılı cekmiş, kusuru saklamak için özel caba harcamış. Birşey daha, istepne resmini de cekmiş; 2010'da bana kazalı arac satarak 7bin TL zarar etmeme yol açan satıcı da istepneyi özellikle göstermişti.

Resmimde kusurlu kısımı renk ayarı ile biraz daha vurgulu yaptım :

1vXjgD.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, revivo73 :

Resimleri Firefox Web Inspektor ile inceleyince 640*480 yani 2000'lerdeki cep telefonu kalitesinde cekildiği anlaşılıyor. Ancak  birşey daha var, aracın dışardan cekimleri cok yakın iken, iç kısımları uzaktan ve açılı cekmiş, kusuru saklamak için özel caba harcamış. Birşey daha, istepne resmini de cekmiş; 2010'da bana kazalı arac satarak 7bin TL zarar etmeme yol açan satıcı da istepneyi özellikle göstermişti.

Resmimde kusurlu kısımı renk ayarı ile biraz daha vurgulu yaptım :

1vXjgD.jpg

Ne diyeyim Allah böyle adamlardan uzak tutsun.

O zamanki fiyatı 44500 dü ben telefonda pazarlıkla 42500 e çekmiştim. Şimdi fiyatı 46500 e çıkarmış.

+ Aldığı kaporaları da saymıyorum :) 

Ayrıca aşağıda koyduğum resimde de çizikler var. Teker üstündeki boya kazıması belli oluyor. Ama nasıl çektiyse sağ arka kapıda işaretlediğim yerdeki çizikleri gizlemeyi başarmış.

Bu bölgede de sürtmeden dolayı çizikler mevcut sanırım çamurluk la beraber orayı da sürtmüş çünkü çizikler aynı doğrultuda.

hatalı araç2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, İlhan :

İlan ile ilgili şikayetim var acaba bir işe yarıyor mu ? Deneyelim görelim. :D

LAjM50.jpg

İlhan abi haklı bu özellik ile kaç tane yanlış ilanı yayından kaldırttım sayısını bile hatırlamıyorum. Tabi telefon ile ararsanız da hızlı yardımcı olabiliyorlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başka şehirden gelip araç bakmak genelde olumsuz sonuçlanıyor. Kendim şu ana kadar iki kez başka şehre araç bakmaya gittim ikisinde de bu bahsettiğinden de kötü sürprizlerle karşılaştım ancak kapora vermemiştim, cunku araçları gördüğüm gibi o gün ya da ertesi gün görmeye gitmiştim. Bursa'dan İst Ataşehir'de bir SEAT görmeye gitmiştim, resimlerde gayet temiz olan SEAT gerçekte inanılmaz yamulmuştu; sahibi nasıl olsa satılığa koydum satılacak diye dikkat etmemiş olmaluydı, kaportanın ceşitli yerlerinden ufak dokundurmalar, dikiz aynaları plastiği catlamıştı, içine baktığımda torpidonun orası burası parçalanmıştı, aslında normal kullanımda olmayacak türde, ya arabada bir eğitilmemiş köpek bıraktı köpek sıkıntıdan torpidoyu ısırdı ya da ufak cocuk yaptı; manzarayı görünce satıcıya sormadım bile bunlar nasıl oldu diye. Satıcı haller cok rahattı bir de. Sakarya'ya spro motosiklet bakmaya gittiğimde de yine ilanda görülmeyen bahsedilmeyen, motosikletin kadranları önden darbe alıp dış plastikleri catlamış ve sonradan yapıştırılmıştı, onlar orjinal ve pahalı parça almaya kalksan satılmıyor bile ve ön darbe almış olması kaza yapmış anlamına dahi gelebilir, ilanda bunlardan asla bahsetmiyor. Başka şehirden kalkıp gelecek kişiye bahset bari, değil mi. O yüzden başka sehirden artık asla araç bakmaya gitmem, ancak arkadaşım falan varsa baktırırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu anki aracım 4. arabam ve cok şükür hepsini yaşadığım şehirden aldım kendim görerek değerlendirerek deneyerek hic bi zaman başka şehirlere araç almaya gidmedim aklımdan dahi geçirmedim nekadar temiz olursa olsun arayan yakınindada temizini bulur diyorum macera arayacak halim yok okadar yolu sahtekar bir adamın yüzündeki samimiyetsizliği ve pişkinliği görmek için gidemem kendime bunu yakıştıramam asla

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Ömer626 :

Sor t:)yıp olmasın da ne kadar  kapora yolladınız adama?

100 tl yolladim adama  ama Git gel otobus, taksi derKen bana toplamda 250 tl ye patladi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar... Maalesef ortalık dolandırıcı dolu, ben iki tane aracımı başka şehirlerden aldım, hatta geçen gün aldığım mazdam için bursadan trabzona 17 saat yol gittim; ama gitmeden önce fiyatı kesinleştirip, o ilde bir tanıdık ya da tanıdığımın tanıdığı vasıtasıyla aracı güzelce ekspertize sokturup, güzelce inceletip öyle giderim, başka türlüsü maalesef hayal kırıklığına sebep olabilir... Galericilerden kesinlikle araç almam hatta ilanlarına dahi bakmam, birkaç tane mazda satan buradan bildiğim galeriler hariç... Malum sitede araç bakarken touring modele impressive diyeni mi, pert kayıtlı araca tertemiz diyeni mi, ya da büyük meblağlı hasar kayıtlı ve ederinin çok çok üzerinde fiyat isteyeni mi, yani ne ararsan var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağdan soldan 100 tl toplaya toplaya adam şirketi kurmuş..vay soysuz herif vay..ben mazda dan once mondeo almayi planliyordum..galerici dedi ki arac full orjinal sadece boya istiyor dedi tavan bagaj kapagi on kaput ve iki kapida da güneş yanigi vardi..exper e bi soktum arabayi tavan değişik cikti bagaj kapagi desen oyle..adamlar gunes yanikli tavan bulmus monte ettirmis..galericilerden uzak duracan.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba ... Şikayet etme kısmı pek de işe yaramıyor çünkü ben aşağıda linki olan iki aracı daha önce arayıp araçların impressive olmadıklarını söyledim yetmedi şikayet ettim hala bir cacık olduğu yok anlamayan insanları kandırma çabasında benki mazdaya gerçekten yıllarını veren birisi şu cevaba harbi güldüm .. 

Abi bu araç impressive değil ? 

Touringlerde bu jant varmı bak bakayım :D 

Jant 2012 makyajlı kasalarda aynı fakat sunroof rvm koltuk ısıtma cruise control bunlar nerde ?

Bu araç impressive ruhsatta öyle yazıyor .. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-gram-boyasiz-orjinal-36.000-km-de-lpg-li-otomatik-2012-mazda-3-292663879/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-mazda-3-otomatik-vites-237617997/detay

Ne diyim ki kaç kez farklı numaralardan arayıp adamlarla aynı muhabbete maruz kalınca pes ettim .. Umarım ellerinde patlar o araçlar çünkü fiyat yazarken fazladan bir sıfır fazla koymuşlar herhalde yada 4 yerine 5 yazmışlar ... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bosphorussa a tamamen katılıyorum...eniştem emlakçıydı o bile kazık attı bana....aman deyim altından araba satsa galeriye uğramayaın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç alırken de satarken de galericiden almıyorum, satmıyorum. Burdaki bazı dürüst esnaf arkadaşları tenzih ederim, yapmadıkları pislik yok bunların.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26.04.2016 at 13:17, Mutlu Tekir :

Aynen çok dikkat edince belli oluyor. O nedenle hiç kimseye kapora göndermemek lazım. Sonuçta temiz araç illaki bulunur.

Bu tür çakalların internet ortamından ilan paylaşması yasaklanmalı.

İkinci el otomobil alım satımı yapanlar kanunda geçmiyor. Komisyoncu olarak geçiyor. Galericiler Federasyonu adında bir STK mevcut ve bu işe resmiyet kazandırmak üzere, ayrıca bir yetki belgesi üzerine çalışıyor. Kanunda bu hususun geçmesi ile birlikte, yetki belgesi en az şu kadar sermayeli, en az şu kadar m2 de ve şehrin şu bölgesinde bulunma yetkinliklerine sahip olanlara verilecek. Artık her 30 bin lirası olan bu işi yapamayacak ve bu tarz dolandırma gibi durumlarda yetki belgesi elinden alınacak ve bir daha satış işi yapamama , meslekten çıkarılma gibi cezalara maruz kalacak. Bunun yasalaşmasını hepinizden daha çok ben istiyorum. Keşke tüm meslek topluluklarında da böyle olsa... Çünkü hiçbirimiz bu tarz bi durumdan ötürü bizi tanımayan başkalarının haksız ithamlarına, ön yargılarına maruz kalmamalı.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, fotifoti :

59000 yok artık !

Ben 29000 km de boyasız olanı 40000 TL  e aldım sadece model 2010. Bu kadar uçurum olmamalı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, sarioglu.burhan :

Ben 29000 km de boyasız olanı 40000 TL  e aldım sadece model 2010. Bu kadar uçurum olmamalı.

Impressive mi touring mi aldığınız araç? birde lpg varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...