Jump to content

Saab Deneyimimi Sizinle Paylaşıyorum..


emeknet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hepinize Selamlar Dostlar..
 
Uzun zamandır mazda kullanıcısıydım, kullandığım mazda 3 dizel manuel imprasiv aracımı sattığımda büyük bir umut ile yeni mazda 3 benzinli otomatik araç aldım. Ne var ki beklentilerime cevap alamadım. Turbosu olan dizel bir araç ile benzinli otomatik araç arasında performans farkı çok oluyor.
 
Sevdiğim bir arkadaşım ile cumartesi günü kahve içerken hadi senin aracı ben alayım benimkini sen al dedi ve anlaştık, şimdi ben mutlu bir saab kullanıcısıyım. Bu araç sanki benim ve ailem için üretilmiş. Model yılı 2006 olsa da, sıfır aldığım araçtan daha keyifli bir sürüşü, yol tutuşu ve güven hissiyatı var.
 
Saab 9,3 vector vagon (dizel 1,9 otomatik) olarak geçiyor aldığım araç, ağır ve tüm bakımları eksiksiz ve yeni yapılmış, kazası boyası değişeni hatta çalışmayan hiçbir aksamı yok, aracı cumartesi günü alıp test ettiğimde, sert süspansiyon haricinde oldukça hoşuma gitti, hızlanması ve otobanda yüksek hızlara hemen ulaşması ayrı bir keyif veriyor. Sadece aracın 200 bine yakın olan (195 bin ) km si kafamda soru işareti oluştursada araştırmalarım bu araçlarda km nin pekde önemli bir unsur oluşturmadığını gösterdi.
Benim mazda aracımı alan eski saab kullanıcısı arkadaşımı soruyorsanız, o 2 gündür evden çıkmıyor ve çok pişman .)) tekrar saab almanın yollarını arıyor.
 
Hayat süprizler ile dolu, hiç aklımda olmayan bir araç almam, helede bu aracın sanki benim ailem için üretildiğine inanmam enteresan bir durum. 7 yaşında ki kızım ile 3,5 yaşında ki oğlum aracın bagaj kısmında hafta sonu güle oynaya ve bizi rahatsız etmeden yolculuk ettiler. 1,5 yaşında ki oğlum arka koltuğa yaptığımız yatağında çok güzel uyudu, hemen yanımda oturan eşim, sıfır araçtan inip haliyle biraz daha yıpranmış bir araca binince evvela mutsuz oldu, sonra çocukların bizi rahatsız etmemesi keyifli bir yolculuk etmemiz, sanruf ile klimaya gerek kalmadan serin bir yolculuk yapmamız, onunda düşüncesini değiştirdi. Hatta dışarıda deli gibi güneşte duran aracımıza geri döndüğümüzde aracımızın içinin halen serin olmasıda özel camlarından kaynaklanan bir durummuş bunada ayrıca hayran kaldık.
 
Araba cumartesi gününden bu yana dükkanımın önünde duruyor, ve her gelen bu nedir diye sormadan edemiyor, farklı ve pek bilinmeyen bir araca binmekte ayrıca bir keyif veriyor .)) Şimdi biran evvel yaz gelse de uzun uzun yollar yapsak diyoruz..
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanız hayırlı olsun. Mazda3 turbo motora geçmeden anlaşılan bazı mazda severleri tatmin etmeyecek. Ama bu konuda mazda müşterilerimi memnun edeyim diye ne kadar bakıyor oda tartışma konusu :) Performanstan dolayı bende yeni mazda3 konusunda çok kararsız kalan biriyim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Forumda bir Saab kullanıcısı arkadaşımız daha var. @Srkn 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı model mi bilmiyorum, forumda bir arkadalımız da Saab almıştı. O da çok memnundu bu araçtan, umarım siz de uzun yıllar mutlu kalırsınız.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. bir araç olarak uzun zamandır benim de aklımda 9-3 ve 9-5 var..Size bu 9-3 kaç tl ye geldi acaba öğrenebilir miyim?? Kazasız belasız kullanmanız dileğimle..Çok hoş bir araç..Hayırlı olsun İsmail Bey

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim mazdayı 72 ye saydık (74e almıştım) 27 nakit aldım üzerine, 45e geldi ama gerçek maliyeti 47 bin bana. Hakikaten tank gibi bakalım biraz kullanacağım inşallah.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araba gerçekten güzel duruyor. hayırlı olsun. ben de kahve sonrası şöyle bi deneyelim  diye değiştiniz sandım. valla büyük cesaret, helal.. 

şahen en az kullanılan otomobillere ilgi duyan biri olarak ben de bi ilgim var imaj olarak da kafamda on numara bi marka ama ah şu dizayn bana gelmiyor bi türlü. şöyle bomba gibi dönseler keşke. 

ama station çok güzel duruyor hiç görmemiştim. tekrar hayırlı olsun. 

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Gökhan :

Hayırlısı olsun. Saab deyince arkadaşım @Srkn geliyor.

O da uzman oldu Saab konusunda.

Abi SW görünce ilk aklıma sen gelmiştin. :)

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, İlhan :

Abi SW görünce ilk aklıma sen gelmiştin. :)

 

:D

Resmi açamadığım için SW olduğunu göremedim. Ama doğru, Sewesever olduğumdan artık böyle anılıyorum herhalde.

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi kahve sonrası anahtarları değiştirdik, dünde satışları yaptık. Saab a kasko 1090 (grupama) trafikte 522 lira çıktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç, opel vectra 1.9 ve Chevrolet Epica ile aynı motor yürüyene sahip, yerli araçda ileride  bu keyifli platform üzerine olacak, muhtemelen elektriklisi olacak..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...