Jump to content

4. Nesil Yeni Mazda MX-5 - ND Test ve İzlenimler

Oz6ur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okan duy sesimi bayram tatilinde senin ordan geçiyorum rf gelirse  bıtrakayım rx-8, rf alayım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
14.01.2017 at 00:01, Mddemircan :

Açıkçası tente koruma brandası almıştım forumdan üyemiz Muğla bayisi Okan beyden(Okko) yağmurda onu üstüne seriyordum, kar geleceğini duyunca ha sererim ha serdim derken bir baktım sabah full kar olmuş :) Üstünü temizleyip içine girip bağlantı noktalarını kontrol ettim sıfır sızdırma, Mazda'yı bir kez daha kutluyorum. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım bir dahakine hazırlıklı olup korumayı sericem ya da bir akrabamın kapalı garajı var yakında oraya bırakıcam aracı. Bu arada sen de Ataşehir'desin sanırım hava güzel olduğunda bizim cafeye beklerim bi kahve içmeye, aracı da incelersin hem. Tabi bütün forum üyelerini misafir etmek isterim bu taraflara gelirlerse.

Büyük gün geldi bende salı günü kırmızı power sense aracımı teslim almaya çağrılmayı bekliyorum:)  branda almayı düşünüyorum fakat komple aracı kaplayan kaliteli bir branda şart diye düşünüyorum kapalı otoparkım mevcut olmadıgından, aracı kendi kaderine korumasız bırakmaya pek gönlüm el vermeyecek gibi hissediyorum..  tavan brandasından memnun musun abi veya yetkili bayilerde aracı tamamen kaplayan branda satışı var mı ?  Eminim araştırmıssındır :)  aracı aldıgımda allah izin verirse cafeye ugramak isterim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.09.2017 at 15:53, batu1709 :

Büyük gün geldi bende salı günü kırmızı power sense aracımı teslim almaya çağrılmayı bekliyorum:)  branda almayı düşünüyorum fakat komple aracı kaplayan kaliteli bir branda şart diye düşünüyorum kapalı otoparkım mevcut olmadıgından, aracı kendi kaderine korumasız bırakmaya pek gönlüm el vermeyecek gibi hissediyorum..  tavan brandasından memnun musun abi veya yetkili bayilerde aracı tamamen kaplayan branda satışı var mı ?  Eminim araştırmıssındır :)  aracı aldıgımda allah izin verirse cafeye ugramak isterim :)

Kardeş kusura bakma yeni gördüm mesajını. Hayırlı olsun aracın mutlu günlerden kullanırsın hep umarım. Kırmızı tam ateş ediyor tabiri caizse çok can yakacağına eminim :) Brandadan kullanım amacına göre memnunum yani kapalı garaj olmayınca gün boyu güneş altında kalırsa aracın ve softtopun rengi atacağı malum. Onun dışında doluya yolda yakalandım bilmiyorum üstünde branda varken zararı engeller miydi, sanmıyorum. 

Beklerim her zaman, hatta forumda yakında oturan üyelere de haber verelim geleceğin zaman, kafe işletiyorum Ataşehir'de, birşeyler içer sohbet ederiz her beraber :) Cuma günü 1 hafta yokum yalnız tatildeyim dönünce istediğiniz zaman ayarlayabiliriz.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Herkese selamlar,

Yaklaşık 3 yıldır cabrio araçları inceledim. Her açıdan ama en önemlisi sürüş keyfi ve arızasızlık ve sonunda Ocak 2018 üretimi Kırmızı Power Sense aracımızı 1 hafta önce aldık. Aksesuar olarak arka görüş kamerası, kauçuk paspas, bagaj havuzunu ekleteceğim siparişini verdim. Ayak aydınlatmayı konuştum servis tanıdığım usta önermedi anlattığı kadarı ile direkt geçme yeri yokmuş ek yapmamız gerek araba ile oynamayalım dedi, iptal ettim aslında çok şık dururdu sizin de görüşlerinizi almak istiyorum? Ben spoyler istemiyorum, araç zaten yeterince özel ve güzel duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...