Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Yedek Parça ve Sarf Malzeme Fiyatları Hakkında

kralxs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Forum kısmında aradım bakındım ama bulamadım maalesef yeni kasa araçlarımızda kullanılmakta olan fren balataları hangi marka ? özellikle garantisi bitmiş veya km aşımı yapmış olan kullanıcılar için yararlı bir topic olacağını düşünerek açtım konuyu bilgili arkadaşlar bilgilendirirse bizleri çok sevinirim .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Markası için servisten çıktım çıkalı üşenip atmadığım serviste değişen parçalara bakmam lazım, neyse atmadığım iyi olmuş bir işe yaradılar, ancak ön balatalar işçilik dahil 300 TL'ye değiştirildi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servislerde orjinal mazda balataları takılıyor... En azında benim serviste öyle yapıyorlar... Ama hiç memnun değilim....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, kralxs :

Forum kısmında aradım bakındım ama bulamadım maalesef yeni kasa araçlarımızda kullanılmakta olan fren balataları hangi marka ? özellikle garantisi bitmiş veya km aşımı yapmış olan kullanıcılar için yararlı bir topic olacağını düşünerek açtım konuyu bilgili arkadaşlar bilgilendirirse bizleri çok sevinirim .

Ön fren balataları     :     BHY1-33-28ZA

Arka fren balataları  :     B4Y0- 26-48ZB

Olarak işlenmiş faturaya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bir daha mazda balata taktırmicam... Hem çok çabuk bitiyor hemde çok fazla balata tozu çıkarıyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki Orjinal Balataları Kaliteli Değilse Sizler Ne Önerirsiniz ben 20000 km bakımına gitim bana balatalarımın az kaldığını söylediler değişelim dediler ama 250 tl istediler ben şimdilik gerek yok dedim seni götürmez uzun süre dediler fakat kabul etmedim (: kendim alıp değişmek istiyorum sonuçta 2 yıl boyunca oto tamircisinde çalıştım varmı önerebileceğiniz bir marka ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

balatanızın çabuk bitmesi ve çok fren tozu çıkartması  onun kaliteli olduğunu gösterir. 

böylece yumuşak bir frenajla birlikte, kuvvetli etki yaratıyordur. ayrıca balatanız bitiyor ama disk iniz eskimiyor da..  

piyasada aracınıza göre çok fazla yan sanayi marka yok..   

MGA  bulabilirsiniz belki. kötüdür.

Orjinal Bosch bulabilirsiniz.  kötüdür. 

Valeo belki..  Orta

TRW iyidir..   ama yumuşaktır. çabuk biter. çok toz çıkarır.   (kendim kullanıyorum) zaten fiyatı da 150 -200 civarı olacaktır. arabayı yıkatıp 1 km gidince jantlar simsiyah oluyor.. 

orjinalden şaşmayın bence 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...