Jump to content

Vitesteyken Gaz Vermeden Seyrederken Yakıt Tüketirmi

Böcek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

konu çözülmüştür herkese teşekkür ederim

İlhan tarafından düzenlendi
Tamamı Büyük Harflerden Oluşan Mesaj Metni Düzenlenmiştir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2003 jeep liberty aracımda cutoff yoktu. Enjektör olması illaki sistem olacak anlamı taşımıyor

4 çekerle alakalı olabilir mi cutoff yapamıyor oluşu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanmam. Sonraki aracım land rover'di. Onda vardı.

4 çeker engel değil de, belki sizin jipe özel bir durum vardır düye düşündüm. Cutoff yapmayan enjeksiyonlu araç hiç görmedim çünkü . Bu konuyu bir araştırayım [emoji12]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 çeker engel değil de, belki sizin jipe özel bir durum vardır düye düşündüm. Cutoff yapmayan enjeksiyonlu araç hiç görmedim çünkü . Bu konuyu bir araştırayım [emoji12]

Sabırla bekliyorum 😉

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sabırla bekliyorum [emoji6]

GALAXY J7

ingilizce açıklama

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cutoff_(steam_engine)

Mikserli Lpg için cutoff devresi

http://mbclubtr.com/mercedes-benz-lpg-sistemleri/21174-lpg-cut-devresi.html

Türkçe açıklama bulamadım. Motor kompresyonu ile yola devam etmek gibi görünüyor wikiye göre . Yerli forumlarda ecu gaz kesiyor diyorlar . Lpg devresi ecu ile de ilgili gibi olduğunu düşündürdü . Mühendis beyler daha iyi bilir sanırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Grand voyager 3.8 awd aracım, grand Cheeroke 4.0. Onlarda da yoktu. Abdli gerek duymamış emisyon veya yakıt ekonomisi için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Grand voyager 3.8 awd aracım, grand Cheeroke 4.0. Onlarda da yoktu. Abdli gerek duymamış emisyon veya yakıt ekonomisi için [emoji4]

Lanet olası federaller

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...