Jump to content

Mazda Familia İçin Sis Farı Önerisi

ali aytun ünlü
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abilerim ve kardeşlerim hepinize hayırlı günler diliyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi aracıma sis farı lazım. Aracımla domuza çarpmam neticesinde ön tampon, radyatör, fan, panjur, farlar, sinyaller ve tampon sinyalleri değişecek. Tüm bunlar 1.150,00 TL. tuttu. Bende madem o kadar masraf ediyorum, sis farı da taktırayım bari dedim. Ancak tanesinin 140 tl olduğunu öğrendim ve yıkıldım:) Biraz tuzlu geldi açıkcası. Hatta bayağı tuzlu. Forumumuzda doğan sislerinin bizim araçlara uyduğu yazılmış. Sadece doğan değil diğer alternatif fikirlere de açığım.  Aramızda doğan veya başka bir araca ait sis takılı familia kullanan arkadaş varmı. Hem işlevsel hemde görsel olarak fikir almak istiyorum. aracımın muayenesi de geldi. Bu sisler muayenede bir sorun teşkil eder  mi. Değerli üstadlardan ve tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle geçmiş olsun, domuza nerede çarptınız çok merak ettim doğrusu. sis farına gelince; aşağıdaki konuda belirtmiş arkadaşlar, doğan sisleri uyabiliyormuş. 140 TL'ye bulduğunuz sisler orijinal mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim sağolun. Çorum-Çankırı yolunda Kızılırmak bölgesinde çarptım domuza. Sis farlarının orjinalliğine gelince, parcacıda fiyat aldığım zorunlu olarak almam gereken bütün parçalar yan sanayiydi. Ben çift 100 Tl falan ise taktırayım diye düşünürken tekininin fiyatını 140 Tl olarak duyunca başka bişey sorabilecek hal kalmadı bende :) ama muhtemelen o da yan sanayidir. İnternette bile daha ucuza bulamıyorum. İşlerim çok yoğun olduğundan dolayı çıkıp parçacıları gezme fırsatım da olmuyor pek. O yüzden buradan sormak istedim. Olmazsa araba tamirden çıkınca bir parçacıya uğrayıp doğan ya da başka bir aracınkini deneyip taktıracağım. Muayenede sıkıntı çıkarmazlar inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...