Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Far Temizliği

Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 19 Mayıs tatilini aracımın lekelenen ve solan farlarını temizlemeye ayırdım. Olur mu olmaz mı yapabilirmiyim falan derken kendimi işin içinde buldum. Meguiars markasının "Headlight Lens Correction Kit" far temizleme kitini alarak farları temizledim. Sonuç çok güzel ve iyiydi. Ürünü de kendi sitesinden yakllaşık 20 TL daha ucuza gittigidiyordaki bir satıcıdan aldım.

Ürünün kullanımı ile ilgili detayları aşağıdaki linklerden bulabilirsiniz. Eğer farlarınızda bu veya buna benzer bir durum varsa ürünü alıp korkmadan kendiniz de yapabilirsiniz. Oto kuaförlere fahiş fiyatlar ödemeyin.

KULLANIM ÖNERİSİ

KULLANIM VİDEOSU

SATIN ALDIĞIM MAĞAZA

t80v71g6dd9751v6g.jpg

o1a2bm8wd666ss26g.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ciddi ciddi baya işe yaramış ellerinize sağlık.

o zımparalar iki far içinde yetti mi? bide bir farı yaptıktan sonra zımparaları yıkadınız mı ikinci farkı yapmadan önce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim için de çok iyi bir çalışma olmuş. zira ben de yakın zamanda kalkışacağım bu işe. videoda far etrafına bant çekilmemiş ama fotoğraflarda sizin çektiğiniz görünüyor. ekstra bir önlem almak gerekiyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, yusufsinan26 :

ciddi ciddi baya işe yaramış ellerinize sağlık.

o zımparalar iki far içinde yetti mi? bide bir farı yaptıktan sonra zımparaları yıkadınız mı ikinci farkı yapmadan önce?

evet iki far için de yetti. İlk işlemden önce 1 dk. su dolu bardakta tutacaksınız. Her işlem sonunda da yıkıyorsunuz zımparaları. Zımparalaın durumu iyi, bir far daha yaparım bunlarla :)

18 dakika önce, Mehmet Özdemir :

benim için de çok iyi bir çalışma olmuş. zira ben de yakın zamanda kalkışacağım bu işe. videoda far etrafına bant çekilmemiş ama fotoğraflarda sizin çektiğiniz görünüyor. ekstra bir önlem almak gerekiyor mu?

Zımpara yaparken eliniz kayabiliyor, zımparayı kaydırıp boyaya zarar vermemek için öyle bir önlem aldım. Karar sizin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Benim aracın farlarında çizik yoktu ürün açıklamasında da çizikle ilgili bir şeyden bahsetmiyor.... Denemek lazım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Çok aşırı sararmışsa yaptırmaktan başka çareniz yok, arkadaşın 2004 model toyota versosuna temizlik yaptırıldı, bakım yaptırmadığı için geçici süre sonra tekrar matlaştı. farlar temizlik işleminden sonra dış koruma katmanını kaybettiği için belli bir süre sonra sararma kaçınılmaz. burada esas olan temizlikten sonra her 3-4 ayda, yazın 2 ay da far temizleyici ve koruyucu ürünler uygulayarak matlaşmayı önlemenizdir. pahalı çözüm ise, temizlikten sonra bile eski haline pek dönmeyen farlar için yenilerini satın almaktır.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim. Pahalı olan en mantıklısı bu durumda, kuzenim de 2006 honda civic farları değiştirdi. Araç değişmiş gibi sanki 😉

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, saruman06 :

Akadaşlar far temizliği yaptıran var mı- tavsiye eder misiniz? 

Konuyu mevcut konunun altında birleştirdim.

Far yenileme işlemi ile ilgili Forumdan arkadaşlarımızın bir videosunu paylaşıyorum.

Yine forumda mevcut şu konularımız var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...