Jump to content

2017 Model Makyajlı Mazda 3 Bu mu ?

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

25 dakika önce, cothcu :

Dijital Radyo derken başkanım ?

Malum şu anda tüm radyolarımız analog. FM bandı analogdur mesela . Dünya çapında artık dijital olanlara ( Digital Audio Broadcasting ) geçiş oluyor artık. Türkiye'de henüz yayını olmadığı için ( varsa da 1-2 test dışında bir şey yoktur ) bir faydası yok ama bu sene içinde geleceği söyleniyor da ben bunu yıllardır duyarım..

https://tr.wikipedia.org/wiki/Digital_Audio_Broadcasting

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malum şu anda tüm radyolarımız analog. FM bandı analogdur mesela . Dünya çapında artık dijital olanlara ( Digital Audio Broadcasting ) geçiş oluyor artık. Türkiye'de henüz yayını olmadığı için ( varsa da 1-2 test dışında bir şey yoktur ) bir faydası yok ama bu sene içinde geleceği söyleniyor da ben bunu yıllardır duyarım..

https://tr.wikipedia.org/wiki/Digital_Audio_Broadcasting

Dijital radyo tv dee dinlediklerimiz değil mi abi? Radyo frekansı değilde uydu üzerinden alınan yayın diye biliyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, M.E.G :

Dijital radyo tv dee dinlediklerimiz değil mi abi? Radyo frekansı değilde uydu üzerinden alınan yayın diye biliyordum.

Yok değil, yine radyo frekansı üzerinden dijital yayın, alıcısı da farklı bu sebeple

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.06.2016 at 09:50, cothcu :

Dijital Radyo derken başkanım ?

uydu radyo. Gavur kullaniyi yıllardır da bize de gelecek. Haberini yıllar önce yaptılar da işte gelecek de geçecek de, emisyondan vergi alınacak da biz de görecez de :) 

http://www.posta.com.tr/ekonomi/HaberDetay/20-milyon-arac-sahibine--radyo--uyarisi--Tum-cihazlar-degisecek.htm?ArticleID=315178

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, fotifoti :

uydu radyo. Gavur kullaniyi yıllardır da bize de gelecek. Haberini yıllar önce yaptılar da işte gelecek de geçecek de, emisyondan vergi alınacak da biz de görecez de :) 

http://www.posta.com.tr/ekonomi/HaberDetay/20-milyon-arac-sahibine--radyo--uyarisi--Tum-cihazlar-degisecek.htm?ArticleID=315178

Fotim bunun uydu ile alakası yok. Bu karasal dijital. Nasıl FM için bir karasal verici gerekiyorsa bunun için de gerekecek. Uydu radyo olsa aracın tepesinde uydu anteni taşıman gerekir ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotim bunun uydu ile alakası yok. Bu karasal dijital. Nasıl FM için bir karasal verici gerekiyorsa bunun için de gerekecek. Uydu radyo olsa aracın tepesinde uydu anteni taşıman gerekir [emoji6] 

He iste aynı seyden bahsediyoruz da dab yerine uydu yazmışım ;) uykum var uykum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, fotifoti :

He iste aynı seyden bahsediyoruz da dab yerine uydu yazmışım ;) uykum var uykum

Erken yatalım erken kalkalım :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Güncellenecek Mazda 3 için Dünya prömiyeri Temmuz ayında gerçekleştirilecek. Japonya'da makyajlı Mazda 3'ün ilk ipucu görüntüsü yayınlandı.

2016 Mazda 3 Makyajla Geliyor

Mazda, Japonya’daki bir gazetede 2016 Mazda Axela (diğer adı ile 2016 Mazda 3) modelinden ipucu reklamı yayınladı. Japonya’da Axela olarak bilinen model diğer piyasalarda Mazda 3 adı ile bu yılın sonları ya da 2017 yılı başında satışa çıkacak. 

Geçen ay 2016 Mazda 3 modeline ait bir broşür internete sızmış, modelin dış cephesindeki değişiklikler böylece ortaya çıkmıştı. Güncelleme çok kapsamlı olmayacak, Mazda logosunun yeri değiştirilmiş ve yeniden tasarlanmış ön panjur, yeni far kümelerine doğru akan krom eklentiler, güncellenen tampon ve daha şık sinyal ve sis lambaları değişikler arasında.

Ayrıca, dış arka aynalarında da artık dönüş sinyalleri var. 2016 Mazda 3’ün iç kabininden bir görünüm de Çin’de bir test aracının fotoğraflanması ile ortaya çıktı. Fotoğraflarda direksiyon ve Commander kontrol ünitesinde değişiklikler görülüyor, ayrıca vitesin orta konsolda daha yakın konumlandırıldığı anlaşılıyor. Bir diğer önemli değişiklik ise manuel el freninin elektronik park freniyle değiştirilmesi.

2016-Mazda-3-facelift-brochure-scan-leakMazda-3_Sedan-2014-1024-19.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

İnternette birkaç fotoğraf buldum. Makyaj tahminimden daha önce geliyor olabilir. 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön far şeklinin değiştiğini düşünüyorum. Bir de sedanda bagaj biraz daha uzun yapılmış gibi göründü. İç fotoğraflarını görmüştüm. Asıl değişim içerde galiba. Özellikle direksiyon mx-5 direksiyonuna benzemiş. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HB olanı iyice focus HB'e benzemiş.. iyi olmuş mu dersek canlı görmek gerek gibi ;)

Mazda, aşkın kaportaya bürünmüş halidir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3oVr5A.jpg

Yb9nL6.jpg

Sağ alttaki yeni hud (add) ye dikkat. Sanıyorum renki ve daha çok bilgi gösteren bir ekran yapmışlar. Sayfada da makyajla birlikte gelen yenilikler yazıyor. Japoncası olan beri gelsin. Anlayabildiklerim trafik işaretlerini algılama, SCBS nin geri viteste çalışması, elektrikli park freni, AWD sistemi, renkli ve gelişmiş HUD ve 10 yönlü elektrikli koltuklar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu broşür Japonyada satılan araçların özelliklerine göre yapılmış olduğundan herşeyin birebir geleceğini beklemek yanlış olur. En basitinden HYBRID ;) İnşallah diğer özellikler Avrupa araçlarına direk yansıtılır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orası öyle tabi ki ama az çok belli ediyor kendini. Dokunmatik ekranın çerçevesi değişmiş. Mazda 6 daki gibi olmuş. Yorgunluk tespit sistemi gelmiş. Yine Mazda 6 daki gibi, şerit takip ikazı yerine şeritte kalma yardımcısı gelmiş. Direksiyona müdahale ediyor anladığım kadarıyla. Farlar LED olmuş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir body kit gördüm broşürde. Şahane olmuş bence. Bu kasaya yakışmadığını düşündüğüm beyaz rengi bambaşka alemlere götürür gun metal jant, power paket, spoiler ve çift eksoz çıkışı ile.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar yeni yeni resimler geliyor. Özellikle içi değişmiş aracın. Dışında cx-3 esintileri var. Bir de motorda değişiklikler yapılsa benim için rakibi kalmayacak.

Mazda3-2017-1.jpg

Mazda3-2017-2.jpg

Mazda3-2017-6.jpg

Mazda3-2017-7.jpg

Mazda3-2017-14.jpg

Mazda3-2017-15.jpg

Mazda3-2017-16.jpg

Mazda3-2017-17.jpg

Mazda3-2017-19.jpg

image.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı