Jump to content

2010 Mazda 6 Lpg Uygulaması ( Lovato OBD2 - Ayrıntılı )

westernice
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba 

2010 model 87bin km de olan Mazda 6 aracımı alalı 2 hafta kadar oldu. Dur-kalk trafikte 12 litre kadar yaktığını görünce LPG dönüşüm işlemi için başladım araştırma yapmaya, Ankara'da bu işi yapabilecek bir sürü yer var. Birçok LPG markası ve kendini ispatlamış Montaj firmaları var. 
Ben bir arkadaşımın vasıtası ve tavsiyesi üzerine daha önce Mazda6 ya uygulandığını bildiğim, Arıza lambası ve çekiş problemi yaşatmadığını okuduğum, Lovato OBD 2 modelini bu sabah taktırmak üzere Damla otogaz dan randevu almıştım. 
Firma ciddiyeti ve kurumsallığı iş daha başlamadan beni memnun etti ve güven verdi. Montaj Aşamasında yardımcı olan değerli meslektaşım Utku bey ve Deneyimli montaj ekibine teşekkür ederim, şunu da parantez açayım İkram sınırsız, çay, kahve, yemek smile.png 

Her aşama benim fikrim alınarak yapılmıştır, aynı gün öğleden sonra biten montaj sonrası mutlu mesut eve döndük, kullanım sonrası deneyimlerimi buradan paylaşacağım.

Montajı detaylı fotoğraflamaya çalıştım umarım lpg taktıracak arkadaşlara faydalı olur. 

Montajı yaptırdığım yer DAMLA OTOGAZ

Adres: Bahçekapı Mahallesi Yeşilçam İşyerleri Sitesi A Blok No:16 ŞAŞMAZ, 06105 Etimesgut/Ankara

Telefon:444 6 264

Maliyet : 1800 tl

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özgür @westernice merhaba,

Foruma üye olmanın akabinde müthiş bir giriş yaptın. Paylaşım için teşekkürler, ellerine emeklerine sağlık. 

Fotoğrafları imageshack'ten indirip, forumda senin adına bir albüm hazırladım. Albümün bağlantısını paylaştım konunda. Forumda konuda/mesajda fotoğraf yüklemek aslında çok basit. Mesaj/konu içinde istersen kopyala/yapıştırla, yada dosya ekle yöntemiyle yükleyebiliyorsun. Aynı keza albüm oluşturmak daha kolay. Bu konuda bir sıkıntı yaşıyorsan haberleşelim.

Tekrar ellerine sağlık, teşekkürler..Keyifli forumlar diliyorum.

Bu arada yaptırdığın yeri ve maliyetini de paylaşırsan çok daha aydınlatıcı olacaktır.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, İlhan :

Özgür @westernice merhaba,

Foruma üye olmanın akabinde müthiş bir giriş yaptın. Paylaşım için teşekkürler, ellerine emeklerine sağlık. 

Fotoğrafları imageshack'ten indirip, forumda senin adına bir albüm hazırladım. Albümün bağlantısını paylaştım konunda. Forumda konuda/mesajda fotoğraf yüklemek aslında çok basit. Mesaj/konu içinde istersen kopyala/yapıştırla, yada dosya ekle yöntemiyle yükleyebiliyorsun. Aynı keza albüm oluşturmak daha kolay. Bu konuda bir sıkıntı yaşıyorsan haberleşelim.

Tekrar ellerine sağlık, teşekkürler..Keyifli forumlar diliyorum.

Bu arada yaptırdığın yeri ve maliyetini de paylaşırsan çok daha aydınlatıcı olacaktır.  

Teşekkür ederim yardımlar için, albüm için;

Adres: Bahçekapı Mahallesi Yeşilçam İşyerleri Sitesi A Blok No:16 ŞAŞMAZ, 06105 Etimesgut/Ankara

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, westernice :

Teşekkür ederim yardımlar için, albüm için;

Adres: Bahçekapı Mahallesi Yeşilçam İşyerleri Sitesi A Blok No:16 ŞAŞMAZ, 06105 Etimesgut/Ankara

Bilgilendirme  için teşekkürler Özgür. Bu bilgileri ilk mesajına da ekledim.

Sürüş/kullanım sonrası izlenimleri bekliyorum..

Takipçinim. :D :tey:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar tekrar;

Bugün Ankara' ya yakın (yaklaşık 65 km ) olan kasabamıza Gidiş- Dönüşden  önce LPG tankını fulledik, Total gaz dan litre fiyatı 2,13. Hangi pompadan aldığımı aklımda tutarak 134 km toplam yol yaptık. dönüşte aynı pompadan doldurduk 32,5 TL. yakıt aldı.  Valla gülümsememi pompacı farketti diyeyim :)

Saygılar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
05.06.2016 at 00:29, westernice :

Selamlar tekrar;

Bugün Ankara' ya yakın (yaklaşık 65 km ) olan kasabamıza Gidiş- Dönüşden  önce LPG tankını fulledik, Total gaz dan litre fiyatı 2,13. Hangi pompadan aldığımı aklımda tutarak 134 km toplam yol yaptık. dönüşte aynı pompadan doldurduk 32,5 TL. yakıt aldı.  Valla gülümsememi pompacı farketti diyeyim :)

Saygılar

Konuyu hortlatmak adına Lpg ile aranız nasıl @westernice hocam. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...