Jump to content

Elektrik Süpürgesi Tavsiyesi

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Elektrik Süpürgesi Öneriniz  

20 oy

1. 1. Elektrik Süpürgesi Öneriniz

• Sulu Sistem (Libelle - İhlas - Rainbow)
      1
    • Dyson
      7
    • Philips
      6
    • Fakir
      2
    • Rowenta
      0
    • Nilfisk
      0
    • Samsung
      0
    • Lg
      0
    • Bosch
      2
    • Arçelik
      0
    • Electrolux
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlı olsun @İlhan güle güle kullanın :nazar:

Her zaman olmamakla birlikte dış ses faydalıdır. Bir de senden var olan dış ses ile benim ki biraz farklı gibi (bkz aşağıda ki cümle) :) Her ne kadar araba hariç bir çok konunun içinde olsam da bu konu da fikir beyan etmemişim. İlginç !!!  

Dış ses ; "kullanmak" fiilini neden çoğul kullandın patron ? ^-^

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Konuyu Hortlatayım :) Ankette kendilerini göremedim. Lakin süpürgenin Mazda'sı olarak anılan Miele'yi es geçemem:). Bu arada almak isteyen olursa Miele'nin kendi sitesinde 700 TL'ye(Sarı Renk) ürün indirime girmişti hala var mı bilmiyorum düşünen arkadaşlara tavsiye ederim canavar gibi maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Kingcool :

Konuyu Hortlatayım :) Ankette kendilerini göremedim. Lakin süpürgenin Mazda'sı olarak anılan Miele'yi es geçemem:). Bu arada almak isteyen olursa Miele'nin kendi sitesinde 700 TL'ye(Sarı Renk) ürün indirime girmişti hala var mı bilmiyorum düşünen arkadaşlara tavsiye ederim canavar gibi maşallah.

Görüyorsun Kardeşim Forumu..Anlatmaya Gerek Yok..

Bizde yok yok.. Her şey var. :D

Bizde almış olduğumuz Eloctrolux Süpürgeden çok memnunuz. 

Emiş gücü çok iyi / sapından emiş gücü ayarlanabiliyor.

Zeminler için ayrı ayrı vakumlama-süpürme başlıkları mevcut.

Çok sessiz..

Filtreleme sistemi çok iyi. İlk çalıştırma esnasında - yahut süpürme esnasında bir koku filan oluşturur normalde bir takım süpürgeler. Daha hiç bir koku gelmedi, burnum inanılmaz hassastır.. Bu konuda da çok memnunuz..

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, İlhan :

Görüyorsun Kardeşim Forumu..Anlatmaya Gerek Yok..

Bizde yok yok.. Her şey var. :D

Bizde almış olduğumuz Eloctrolux Süpürgeden çok memnunuz. 

Emiş gücü çok iyi / sapından emiş gücü ayarlanabiliyor.

Zeminler için ayrı ayrı vakumlama-süpürme başlıkları mevcut.

Çok sessiz..

Filtreleme sistemi çok iyi. İlk çalıştırma esnasında - yahut süpürme esnasında bir koku filan oluşturur normalde bir takım süpürgeler. Daha hiç bir koku gelmedi, burnum inanılmaz hassastır.. Bu konuda da çok memnunuz..

Abi forum on numara beş yıldız... Daha önce SkodaTurkey'e takıldım fakat renginden mi bilmiyorum elim gitmiyordu Google'da arama kısmına:). Burası gerçekten çok hoş.👌 Emeği geçen herkese teşekkürler. Ne yalan söyleyeyim bende Nilfisk, Electrolux ve Miele arasında gidip geldim. Miele'nin de indirime girdiğini görünce aldım. Tabi araştırırken toz torbalıların daha sağlıklı ve kullanışlı olduğunu okudum. Miele'nin de çift filtre kullanması bahsettiğim kampanyada 10 adet toz torbasına 1 yıl garanti uzatıyorlardı onuda aldım. Bir toz torbası da 4 ay kadar gidiyor. Bizimkinde sapından emiş gücü ayarlanmıyor maalesef olsun isterdim ama olan modellerde epeyce pahalı. Fakat ayağınızla çok rahat bir şekilde emiş gücünü ayarlayabiliyorsunuz. Birde özellikle benim hoşuma giden kısmını da belirtmeden geçemeyeceğim. 3 ayaklı ve 360 derece dönmesi makinenin kullanımı için süper bir şey(Makineye takla attırmak zorunda kalmıyorsunuz). Emiş gücü konusu ise en kritik konu burası aslında. Kimse motorun emiş gücünü net veremiyor. Verilen güçler motorun çalışma güçleri. Zamanla birçok markada emiş gücünün çok azaldığı hiç çekmediğini söyleyenler var. Bunun sebebi ise süpürme esnasında motorun içine biriken su ve toz haznelerinin motoru tıkaması. Miele motorun hemen önüne filtre koyarak motorun içine kaçacak tozları hapsediyor. Bir özellik daha var hoşuma giden oda motor çalıştığı esnada çıkan hava kütlesi yukarı doğru verilerek yerde ve halıda biriken tozların havaya karışmasını önlüyor. O değilde baya baya süpürge araştırmışım ben ya😃

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan hocam electrolüx süpürge inceliyorum. 600 w ile 900w arasında bir çok çeşidi var ve nerdeyse çok benzerler. Animal serisinde turbo fırca baslığı var anladığım. Bazı alışveriş sitelerine baktım kimisinde 3in1 başlık var kimisinde standart başlık. Fiyat olarak 800tl ile 1100 tl arasında birçok fiyat. Aldığın modelin tam numarasını verebilirmisin? Standart kutu içeriğinden kaç başlık çıkıyor? 

https://www.hepsiburada.com/electrolux-euc9animat-ultra-captic-animal-abaa-78db-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV0000087GIG?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla.supurge-sda&gclid=EAIaIQobChMIwqa4lraX2wIV7ZTtCh3E-wqeEAQYAyABEgIIx_D_BwE 

Yada

https://www.hepsiburada.com/electrolux-ultracaptic-animal-plus-aaa-enerji-verimli-ve-performansli-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-zucanimal-zucanimatr-p-EVELECZUCANIMALPLU 

Kararsızım.

Başka önerileri gelirse severek değerlendiririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

https://www.hepsiburada.com/electrolux-euf87tmt-ultra-flex-a-baa-75db-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV0000087GII#reviews

Max 600w A+ enerji sınıfı ,nisbeten daha uzun kablo ( çoğu 7m bu 9m), halı performansı b ve tabi en önemlisi 75db gürültü (78 db) ve 7,4kg ağırlığı. ( çoğu 10kg)

Turbo başlık ve 3in1 aero aparatlar yok alınmak istenirse ekstra para

Ağır olması demek eşimin süpürgeyi her kullandığında kulaklarımı çınlatması demek. Evde muhabbet kuşu ve 2 yaramaz varken hergün o süpürge kullanılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, vethekim :

@İlhan hocam electrolüx süpürge inceliyorum. 600 w ile 900w arasında bir çok çeşidi var ve nerdeyse çok benzerler. Animal serisinde turbo fırca baslığı var anladığım. Bazı alışveriş sitelerine baktım kimisinde 3in1 başlık var kimisinde standart başlık. Fiyat olarak 800tl ile 1100 tl arasında birçok fiyat. Aldığın modelin tam numarasını verebilirmisin? Standart kutu içeriğinden kaç başlık çıkıyor? 

https://www.hepsiburada.com/electrolux-euc9animat-ultra-captic-animal-abaa-78db-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV0000087GIG?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla.supurge-sda&gclid=EAIaIQobChMIwqa4lraX2wIV7ZTtCh3E-wqeEAQYAyABEgIIx_D_BwE 

Yada

https://www.hepsiburada.com/electrolux-ultracaptic-animal-plus-aaa-enerji-verimli-ve-performansli-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-zucanimal-zucanimatr-p-EVELECZUCANIMALPLU 

Kararsızım.

Başka önerileri gelirse severek değerlendiririm.

Hakan merhaba,

Bizim Aldığımız Model, ürünü Electrolux'ün sitesine kayıt ettirmiştim "5" yıl garantinin aktif olabilmesi için. Oradan aldım şimdi verileri.

ZUCDELUXE+

Seri no: 72000269

3 in1 başlık bizde de var, başlık katlanıyor fırca oluyor, başka türlü katlıyorsun koltuk aralarına girebilen aparat oluyor, farklı katlayıp koltuk üzeri temizleyicisi vs oluyor.

Nazar değmesin çok memnunuz, güzel bir tercih yapmışız. Tam bir fiyat=performans ürünü. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim @İlhan bey.

Electrolux EUF87TMT Ultra Flex A+BAA 75db Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 710 tl 6 taksit aldım. en geç yarın kargoda. gelince cihaz hakkında yorum atarım. 

Technical Specs : • 

Model tanımı : EUF87TMT, PNC900278716

•Renk : Metal tungsten

•Çıkış filtresi : Yıkanabilir Allergy Plus filtre 

•Filtrasyon seviyesi (mg/m³) : 99.9996 

•Borular : Aeropro teleskobik 

•Yer başlığı : Flow Motion 

•Diğer Başlıklar : AeroPro Parketto Pro + Flex Pro Plus nozzle 

•Küçük Başlıklar : AeroPro 3in1, Tutamak Üzerinde Klipsli 

•Entegre aksesuarlar : - •Uzaktan kumanda : Yok 

•Çalışma yarıçapı (m) : 12 

•Filtre göstergesi : Yok

•Toz torbası tipi : -

•Toz torbası dolum göstergesi : Yok 

•Temizleme : 5.13 

•Net ağırlık (kg) : 7.33 

•Derinlik (mm) : 432 •Genişlik (mm) : 295 •Yükseklik (mm) : 320 

•Elektronik Göstergeler : Sürgülü Hız Kontrolü 

•Kulp Tipi : 2 Önde + 1 Üstte

•Park Fonksiyonu : Yatay + Dikey 

•Brüt ağırlık : 8.68 •Ambalaj yüksekliği : 335 •Ambalaj genişliği : 395 •A

EnergyLabel_EUF87TMT.pdf

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, vethekim :

teşekkür ederim @İlhan bey.

Electrolux EUF87TMT Ultra Flex A+BAA 75db Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 710 tl 6 taksit aldım. en geç yarın kargoda. gelince cihaz hakkında yorum atarım. 

Technical Specs : • 

Model tanımı : EUF87TMT, PNC900278716

•Renk : Metal tungsten

•Çıkış filtresi : Yıkanabilir Allergy Plus filtre 

•Filtrasyon seviyesi (mg/m³) : 99.9996 

•Borular : Aeropro teleskobik 

•Yer başlığı : Flow Motion 

•Diğer Başlıklar : AeroPro Parketto Pro + Flex Pro Plus nozzle 

•Küçük Başlıklar : AeroPro 3in1, Tutamak Üzerinde Klipsli 

•Entegre aksesuarlar : - •Uzaktan kumanda : Yok 

•Çalışma yarıçapı (m) : 12 

•Filtre göstergesi : Yok

•Toz torbası tipi : -

•Toz torbası dolum göstergesi : Yok 

•Temizleme : 5.13 

•Net ağırlık (kg) : 7.33 

•Derinlik (mm) : 432 •Genişlik (mm) : 295 •Yükseklik (mm) : 320 

•Elektronik Göstergeler : Sürgülü Hız Kontrolü 

•Kulp Tipi : 2 Önde + 1 Üstte

•Park Fonksiyonu : Yatay + Dikey 

•Brüt ağırlık : 8.68 •Ambalaj yüksekliği : 335 •Ambalaj genişliği : 395 •A

EnergyLabel_EUF87TMT.pdf

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle uzun vadeli kullanmanız dileği ile.

Ultracaptic serisinin en büyük avantajı 5 yıl garantili oluşu idi. Sanırım elektrik süpürgesine 5 yıl garanti veren başka marka yoktur.

3 tane ayrı filtresi var genelde markanın süpürgelerinde. Süpürgemarket gibi internet sitelerinde yedek orijinal filtreleri bulunabiliyor. Bu arada filtreleri yıkanabiliyor, ama yıkama olayını ne kadar uzun sürede yapabilirsen ömrü de o kadar uzun olur. Ben genelde şirkete getirip, burada basınçlı hava tutarak temizliyorum.

Bu arada yarın bir gün mevcut Bosch bulaşık makinemiz ömrünü tamamladığında. Markanın bulaşık makinesi var aklımda. Yeni nesil hemen hemen tüm bulaşık makinelerinde çelik kazan yerine polinox malzeme kullanılıyor maliyet açısından. Bu malzemeyi beğenenlerde mevcut, ama beğenmeyen ve şikayet edenler daha çok. Yeterli ısıtma yapmıyor ve haliyle kurutması zayıf bulaşıklar ıslak çıkıyor şikayetleri var. Bir diğer şikayet ise koku yapma olayı. Elektrolux'de ankastre ürünlerde çelik malzeme kullanıldığını görmüştüm. Misal Bosch'un çelik kazan ithal ürünlerinde var.. Onda da fiyat 4500-5000 liralara fırlıyor..  Ama Elektrolux'de 1750-2000 lerdeydi bundan 5-6 ya önce, döviz fırlamadan evvel. İşin özü fiyat performans markası olarak nitelendiriyorum markayı. Çok bilinmiyor Mazda gibi. :D  Olur ya ileride böyle bir durum olduğunda onunda konusunu açarım. Şimdi buraya ufak bir dipnot düşeyim dedim, belki birilerinin ihtiyacı olabilir diye..

İyi günler keyifli forumlar diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Kingcool :

Aslında elektronik ve beyaz eşya birçok arkadaşın araştırdığı konudur hazırda mevsimi gelmişken güzel bir başlık açılabilir belki @İlhan abi ne dersin.

Yani ben aldığım araştırdığım hemen hemen her şeyin konusunu açıyorum. Yeri geliyor sizlerin bilgilerinden faydalanıyorum, yeri geliyor ben bilgi veriyorum. 

Misal açmış olduğum konulardan bazıları; :fiuw:

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazdıklarının dışında Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Çamaşır Kurutma Makinesi , Saç kurutma Makinesi, Fotoğraf Makinesi, Ankastre Set, Mikrodalga Fırın, Set Üstü Fırın, Bilgisayar, Telefon, Tablet ve Notepad vs. vs benim şimdilik aklıma gelenler bunlar.Ne kadar ilgi görür bilemiyorum ama belki faydası dokunabilir forumdaki arkadaşlarımıza.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, İlhan :

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle uzun vadeli kullanmanız dileği ile.

Ultracaptic serisinin en büyük avantajı 5 yıl garantili oluşu idi. Sanırım elektrik süpürgesine 5 yıl garanti veren başka marka yoktur.

3 tane ayrı filtresi var genelde markanın süpürgelerinde. Süpürgemarket gibi internet sitelerinde yedek orijinal filtreleri bulunabiliyor. Bu arada filtreleri yıkanabiliyor, ama yıkama olayını ne kadar uzun sürede yapabilirsen ömrü de o kadar uzun olur. Ben genelde şirkete getirip, burada basınçlı hava tutarak temizliyorum.

Bu arada yarın bir gün mevcut Bosch bulaşık makinemiz ömrünü tamamladığında. Markanın bulaşık makinesi var aklımda. Yeni nesil hemen hemen tüm bulaşık makinelerinde çelik kazan yerine polinox malzeme kullanılıyor maliyet açısından. Bu malzemeyi beğenenlerde mevcut, ama beğenmeyen ve şikayet edenler daha çok. Yeterli ısıtma yapmıyor ve haliyle kurutması zayıf bulaşıklar ıslak çıkıyor şikayetleri var. Bir diğer şikayet ise koku yapma olayı. Elektrolux'de ankastre ürünlerde çelik malzeme kullanıldığını görmüştüm. Misal Bosch'un çelik kazan ithal ürünlerinde var.. Onda da fiyat 4500-5000 liralara fırlıyor..  Ama Elektrolux'de 1750-2000 lerdeydi bundan 5-6 ya önce, döviz fırlamadan evvel. İşin özü fiyat performans markası olarak nitelendiriyorum markayı. Çok bilinmiyor Mazda gibi. :D  Olur ya ileride böyle bir durum olduğunda onunda konusunu açarım. Şimdi buraya ufak bir dipnot düşeyim dedim, belki birilerinin ihtiyacı olabilir diye..

İyi günler keyifli forumlar diliyorum.

Ultracaptic serisinin en büyük avantajı 5 yıl garantili oluşu idi. Sanırım elektrik süpürgesine 5 yıl garanti veren başka marka yoktur.İlhan abi Dysonda 5 yıl garanti var fiyatları yüksek ama bana göre hakediyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Çağlar Bayur :

ne kadar sessiz desem? kaç db? yazıyor mu?

75 dB?

O zaman şöyle söyleyeyim eski makinemizden sonra çok sessiz. :D 

Makinenin süpürme kolunda kontrol kumandası var. 1 - 5 arası devirde kullanılabiliyor. 1 - 3 devir gerçekten çok sessiz bu devirde tüm sert (parke-fayans) gibi yüzeyler süpürülüyor. Ama sorarsan 2'de çalışırken kaç db ses çıkarıyordur bilmiyorum. Sadece kulak izlenimim. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...