Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Kırmızı Dokunuşlar

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tesekkurler. Sentetik deri. Gercek deri maliyeti iki kati civari oluyor.

Sentetik deri daha uzun ömürlü ve elbiseler rengini değiştirmiyor. İyi seçim olmuş ve hatta pek bi zalım olmuş :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Güzel günlerde kullanırsın inşallah. Temiz iş olmuş sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah cok güzel olmuş , nazar değmesin kuzuya , kırmızı kemeri bende düşünüyorum , bende arwcımın dışına kırmıxı uygulama yaptım

24b5d7b9be668ecb5cee4fccfbbc1e9a.jpg

0a724dcf2a86d97bc183469a8c8b961e.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.12.2016 at 01:08, Tarahumara :

Bugün nihayet, aracı aldıktan 6 ay sonra deri döşeme işini hallettim. Orjinal deri döşeme dizaynına ek olarak kapı içlerini alcantara yaptırdım. Arada bir de kemerleri kırmızıya çevirdim. Beşiktaş artcar da yapıldı bütün işlemler. 4 gün sürüyor toplam.

Fiyatını merak edenler olursa; 
Koltuk deri kaplama 2600 TL. 
Kapı içi alcantara farkı 250 TL. 
Kırmızı kemerler 550 TL.

JqlydW.jpg

OVLpJz.jpg

zaB7QO.jpg

GP0ObN.jpg

yN3r29.jpg

6rXLYE.jpg

WgQLWP.jpg

3vqn25.jpg

R1PlEZ.jpg

pXWpvJ.jpg

0lBobR.jpg

Her şey kararında ve harika görünüyor. Kırmızı Siyah kombinasyonu her alanda favorim olduğu için ben hayran kaldım ve çok beğendim. Özellikle dokunuşların kararında olmasına kendi aracımmış gibi sevindim. Bravo!!! :) Güle güle güzel günlerde kullanın. Kırmızı kemerleri nereden nasıl temin ettiğinizi merak ediyorum? ve kemerler tahminimce her araç için standart olmalı diye düşünüyorum? araca göre değişiklik göstermiyor değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 minutes ago, SpeedMazda said:

Her şey kararında ve harika görünüyor. Kırmızı Siyah kombinasyonu her alanda favorim olduğu için ben hayran kaldım ve çok beğendim. Özellikle dokunuşların kararında olmasına kendi aracımmış gibi sevindim. Bravo!!! :) Güle güle güzel günlerde kullanın. Kırmızı kemerleri nereden nasıl temin ettiğinizi merak ediyorum? ve kemerler tahminimce her araç için standart olmalı diye düşünüyorum? araca göre değişiklik göstermiyor değil mi?

Teşekkürler. Kemerler her araç için standart olmalı. Deri döşemeyi yapan yer yaptı. Almanya'dan geliyormuş onlara da kırmızı kemerler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Tarahumara :

Teşekkürler. Kemerler her araç için standart olmalı. Deri döşemeyi yapan yer yaptı. Almanya'dan geliyormuş onlara da kırmızı kemerler.

Daha önce ben de aracım için düşünmüş, eBay gibi sitelerde araştırıp bir kaç tane bulmuştum. Daha sonra düşünmek üzere - yurtdışı alışverişlerindeki gümrük vergisi..vs nedenlerden- ertelemiştim. Eğer sertifikalı ve güvenlik koşullarına uygun ürünlerse yurtdışı ile uğraşmaya gerek yok. Sizin de yaptırdığınız gibi burada çözümlenmesi daha iyi olur. En iyisini yapmışsınız. Bilgi için teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 minutes ago, SpeedMazda said:

Daha önce ben de aracım için düşünmüş, eBay gibi sitelerde araştırıp bir kaç tane bulmuştum. Daha sonra düşünmek üzere - yurtdışı alışverişlerindeki gümrük vergisi..vs nedenlerden- ertelemiştim. Eğer sertifikalı ve güvenlik koşullarına uygun ürünlerse yurtdışı ile uğraşmaya gerek yok. Sizin de yaptırdığınız gibi burada çözümlenmesi daha iyi olur. En iyisini yapmışsınız. Bilgi için teşekkürler :)

Rica ederim. Evet bu tarz şeyler riske atmaya gelmez. Deri kaplamayı yapan yer deri dikişleri için bile özel iplik kullanıyor. Koltuk airbagleri patladığı zaman iplikler de kopsun diye.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Airbagler ile ilgili ufak gibi gozuken ama cok ciddi mesele. Guvenlik onemli bir mevzu. Birde isin ehli oldumu yapan sonuc tek kelime ile mukemmel. Eeee ne demisler isi ehline vereceksin. O0

Bu arada dr_azoom kardesim aracin hakikaten cok guzel olmus. Gule gule kullan. Kirmizi tam kararinda fazla siritir. Araclariniza benden kocaman bir nazar boncugu.O0

Ahhh lazim vergiler artmasaydi bende guzulanacaktim ya neyse....:'( bizim hayaller artik baska bahara kaldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...