Jump to content

Mazda CX-3 Cam Suyu İkaz Işığı

mazdago
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

23 dakika önce, mazdago :

arkadaşlar bu araçta cam suyu azalınca bunu gösteren ikaz ışığı yokmu benim cam suyu hep bitiyor ama araçta bunu göremiyorum

Yokmuş, yabancı forumlarda da bu yönde şikayetler var ..

" 3. The windshield washer liquid level has no sensor to alert for low level in dashboard. Instead, it has a long piece of plastic band attached to the cap of the reservoir...if anyone would be curios to check the level by hand. "

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
1 dakika önce, Burak :

Hadi beni bozacaktın, 1.5 sene neden bekledin Asalet :D 

estf burak abi , ne bozması kurcalarken gördüm ve yazdım  :):):):) 

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

34 dakika önce, Burak :

Mühendis kadrosunda unutkan bir Japon var bence :D 

Haberi olsa kesin harakiri yapar... 2. Nesil mazda3’ de var, makyajlı mazda6 da yok. Cidden unutkan biri var en mantıklı açıklama abi :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, M.E.G :

Haberi olsa kesin harakiri yapar... 2. Nesil mazda3’ de var, makyajlı mazda6 da yok. Cidden unutkan biri var en mantıklı açıklama abi :D 

Ya da o adam gerçekten harakiri yaptı  :D  2009 Mazda3 te global kapatma var ama sene olmuş 2017 hâlâ yok :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bugün ilk defa böyle bir şeyin var olduğundan haberdar oldum. isik yandiktan sonra  3 litrelik cam suyu koydum sönmedi. uyarının sonmesi icin tam doldurmak gerekiyor. hep en ihtiyac duydugum anda biten bir sey oldugu icin ise yarar bir özellikmış

bu arada bugün fark ettim sanırım ben hiç kaputu açmamışım:))

• Beğen 1
  • Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, Katil Balina :

ben bugün ilk defa böyle bir şeyin var olduğundan haberdar oldum. isik yandiktan sonra  3 litrelik cam suyu koydum sönmedi. uyarının sonmesi icin tam doldurmak gerekiyor. hep en ihtiyac duydugum anda biten bir sey oldugu icin ise yarar bir özellikmış

bu arada bugün fark ettim sanırım ben hiç kaputu açmamışım:))

Bu arabada motor var mı, yok mu hiç mi merak etmediniz :))

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, M.E.G :

Bu arabada motor var mı, yok mu hiç mi merak etmediniz :))

gerçekten kaputu ilk defa açtığımı bugün fark ettim. yani bilemedim orasıyla burasıyla pek ilgilenirim ama  kaputu hiç açmamışım:) pek yakışıklı pek derli toplu görünüyormuş :) 

bu yazin aldığım için de  cam suyu işi serviste halledildiğinden olasa gerek ihtiyaç olmadı..

bu arada kaptu açmışken yağ çubuguna da  bakayim dedim ki kendisi çubukta iki nokta arasınının üzerinde idi. bu de çubuk  komple yağ içindeydi. silip tekrar denediğimde max noktasının yarım santim üzerindeydi yağ seviysi..

serviste motoru yağa bogmuşlarsa demek bilemedim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Mehmet Özdemir :

motoru durduktan sonra bir süre beklemişsinizdir değil mi?

bauhaustan bi su alip cikma suresi 15 dk falan. bu sure gectikten sonra baktim bu sekildeydi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.12.2017 at 14:40, Burak :

Cidden yok mu ? Çok şaşırdım . @Fotifoti @Servet bir an önce satıp CX-5 alın :D 

Ben bu konuyu kaçırmışım :) fark yıkama olmayan araçlarda, silecek suyu ikaz ışığı yok :) 6 ayda bir dolduruyorum gidiyor :P 

6 saat önce, Mehmet Özdemir :

motoru durduktan sonra bir süre beklemişsinizdir değil mi?

Bence beklememiş :) yağı bol bulup saçacak servis var mi? Batar adamlar :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Fotifoti :

Ben bu konuyu kaçırmışım :) fark yıkama olmayan araçlarda, silecek suyu ikaz ışığı yok :) 6 ayda bir dolduruyorum gidiyor :P  

Genel olarak mı böyle mazda için mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, Servet :

Gaz deşarjlı far olan araçlarda bildiğim kadarıyla zorunlu uyarı sistemi.

Fotinin uydurması çoğu araçta var, far yıkamayla alakası yok o işin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...