Jump to content

Mazda CX-3 Cam Suyu İkaz Işığı

mazdago
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

22 saat önce, Fotifoti :

Bence beklememiş :) yağı bol bulup saçacak servis var mi? Batar adamlar :) 

15 dk sayılmıyorsa 7 saat sonrası bu durumda. nispeten makul görünüyor ama yağ çubuğu neden gırtlağına kadar yağlanıyor onu anlamadım. teli odaklayamadım ama idare eder sanırım.

20171217_160855.jpg

20171217_160803.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 saat önce, M.E.G :

Fotinin uydurması çoğu araçta var, far yıkamayla alakası yok o işin. 

Mazda'nın farları gaz deşarjlı olanlarda su seviye uyarısı varmı bakalım, birde denk gelirse diğer markaların. Buradan yola çıkarak sonuca varılır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

46 dakika önce, Servet :

Mazda'nın farları gaz deşarjlı olanlarda su seviye uyarısı varmı bakalım, birde denk gelirse diğer markaların. Buradan yola çıkarak sonuca varılır.

Passat da normal halojen far vardı, su seviye sensörü de vardı. Nissan navara da vardı. 2012 mazda3 de var. Seat leon da vardı. Bmw x1 de vardı. Aklıma gelenler şimdilik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.12.2017 at 23:47, M.E.G :

Fotinin uydurması çoğu araçta var, far yıkamayla alakası yok o işin. 

Teesffüf ederim ben bazen çay sallarım başka sallamam :)  92' 626'mızda bile vardı. ama yenilerde yok. Sadece far yıkama olanlarda var.  Bana bir bilen öyle dedi. Ben bilmem bilen bilir :) 

18.12.2017 at 00:12, Servet :

VAG grubu her yere koyuyor zaten ışığı sensörü.

adamda blutut bile opsiyonel ama iki lambaya herkes fit oluyor 

17.12.2017 at 17:30, Katil Balina :

15 dk sayılmıyorsa 7 saat sonrası bu durumda. nispeten makul görünüyor ama yağ çubuğu neden gırtlağına kadar yağlanıyor onu anlamadım. teli odaklayamadım ama idare eder sanırım.

20171217_160855.jpg

Normal sıkıntı yok. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎17‎.‎12‎.‎2017 at 22:26, M.E.G :

Passat da normal halojen far vardı, su seviye sensörü de vardı. Nissan navara da vardı. 2012 mazda3 de var. Seat leon da vardı. Bmw x1 de vardı. Aklıma gelenler şimdilik.

@Fotifoti halojen / gaz deşarjlı değil far yıkama olup olmadığına bakılıyor dedi zaten :) Ben de önce öyle anladım hatta cevap yazmıştım, baktım far yıkama diyor sildim hemen kimse görmeden :D 

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Burak :

@Fotifoti halojen / gaz deşarjlı değil far yıkama olup olmadığına bakılıyor dedi zaten :) Ben de önce öyle anladım hatta cevap yazmıştım, baktım far yıkama diyor sildim hemen kimse görmeden :D 

Yazdıklarımda mazda hariç far yıkama yok zaten ;) captiva’da da uyarı var ama yıkaması da var. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bu japonların camlar ile ilgili derdi nedir acaba :D silecek suyu ikazı yok, autoda cam sileceği geri gelmez, otomatik cam sadece sürücü tarafı. kesin böyle eften püften şeyler daha vardır fark etmediğim :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
6 saat önce, Seriatsu :

Fotoğrafı görünce ,

"3.nesil araçlarda  silecek suyu uyarısı var mı ? "

sorusunu hortlatmak istedim 😯

Benim aracımda da var. Halojen ya da xenon fark etmiyor sanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Tarahumara :

Benim aracımda var.

Bir kaç kere su bitti ama bende yanmadı. Resimdeki araç reflex olabilir. Km saati var. Donanım paketlerine göre değişiyormu acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Seriatsu :

Bir kaç kere su bitti ama bende yanmadı. Resimdeki araç reflex olabilir. Km saati var. Donanım paketlerine göre değişiyormu acaba

Belki de değişiyordur ama dediğin gibi fotodaki araç reflex. Bu arada pek bi esprisi de yok. ışık yandıktan 5-10 damla sonra bitiyor zaten su. Çok geç uyarı veriyor. Daha çok azaldı değil de bitti uyarısı gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...