Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Far Yüksekliği

bayfeynmann
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba, bazı arkadaşlarda bahsetmişti farlardan, farlar önü değilde yeri aydınlatıyor yani biraz daha ileriyi aydınlatması gerekiyor, fabrika çıkışlı hali yetersiz geldi bana, bunu ayarlattığımızda serviste sorun olur mu, yok kardeşim oynanmış bununla, sorumluluk kabul etmiyoruz falan denir mi ilerde merak ediyorumda?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

İsterseniz kendiniz bile ayar yapabilirsiniz aslında servis buna bir sorun çıkarmaz...

Servise bir uğrayın ve yaptırın derim bence daha net kesin bir ayar yaparlar... Aracınız garantide ise hala ücret bile talep etmezler diye düşüniyorum...

Bende geçenlerde ayarlatmıştım...

Tabi servisine göre değişir durum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Merhabalar,

Konuyu tekrar gündeme getireyim dedim.

Eşim yeni ehliyet aldı ve arabayı ilk defa gece kullandı. Farların önü değilde yanları yoğun şekilde aydınlatmasına ben alışığım ama o alışık olmadığı için hemen arabayı kenara çekip bana verdi.

Power sense modeli kendisi mi ayarlıyor far ayarını yoksa biz müdahale edebiliyor muyuz?

@Tarahumara bu konuda yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Koray74 :

Power sense modeli kendisi mi ayarlıyor far ayarını yoksa biz müdahale edebiliyor muyuz?

Orjinal xenon farlı araçlarda hem kendiniz ayarlayabiliyorsunuz kaputun altından, hem de kendisi arka süspansiyondaki sensörden ağırlığa göre veri alıp ayarlayabiliyor. 

Fabrikadan çıktığında genelde ayarsız oluyor kendiniz bir defa ayar yaptırmanız gerekebilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de farlar yeri aydınlatıyordu, serviste iki dakkada düzeltip vermişlerdi şikayet sonrası.

japonlar nasıl ışıl ışıl sokaklarda sürüyorsa artık, hepsi ayarsız geliyor:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, Koray74 :

Merhabalar,

Konuyu tekrar gündeme getireyim dedim.

Eşim yeni ehliyet aldı ve arabayı ilk defa gece kullandı. Farların önü değilde yanları yoğun şekilde aydınlatmasına ben alışığım ama o alışık olmadığı için hemen arabayı kenara çekip bana verdi.

@Tarahumara bu konuda yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

abi bende aynı problemi yaşamıştım benimkide önünü aydınlatıyordu  bir far ayarı yaptırınca düzeliyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
14.06.2019 at 00:54, Tarahumara :

Orjinal xenon farlı araçlarda hem kendiniz ayarlayabiliyorsunuz kaputun altından, hem de kendisi arka süspansiyondaki sensörden ağırlığa göre veri alıp ayarlayabiliyor. 

Fabrikadan çıktığında genelde ayarsız oluyor kendiniz bir defa ayar yaptırmanız gerekebilir. 

merhaba aynı sorun bendede var aracım 2017 mazda 3 dizel nasıl ayar yapabilirim servise gittim ayar olmuyor otomatik ayar yapıyor arac dediler bende döndüm geldim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, enesss41 :

merhaba aynı sorun bendede var aracım 2017 mazda 3 dizel nasıl ayar yapabilirim servise gittim ayar olmuyor otomatik ayar yapıyor arac dediler bende döndüm geldim

Nasıl değiştireleceğini anlatan pdf dökümanını ekledim. Ayar olmuyor diyen servisi değiştirmenizi öneririm. Belli ki araçtan pek anlamıyorlar. Fotoğraf 2014-2016 modelleri için ama 2017 de benzer yerdedir. Kaputu açıp farın fotoğrafını üstten çekerseniz yardımcı olabiliriz belki.

kN9AEjJhnS.thumb.jpg.2a1d1f28acc8819f38db72c5ce350301.jpg

headlightleveling.pdf

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba sayenizde far ayarımı yaptım bir sene boyunca ne cekmiişim cok teşekkür ederim servise gidip bunun ayarı burdanmış demek olucak baska insanlarda madur olmasın bir kez daha cok teşekkür ederim.

11.09.2019 at 02:44, Tarahumara :

Nasıl değiştireleceğini anlatan pdf dökümanını ekledim. Ayar olmuyor diyen servisi değiştirmenizi öneririm. Belli ki araçtan pek anlamıyorlar. Fotoğraf 2014-2016 modelleri için ama 2017 de benzer yerdedir. Kaputu açıp farın fotoğrafını üstten çekerseniz yardımcı olabiliriz belki.

kN9AEjJhnS.thumb.jpg.2a1d1f28acc8819f38db72c5ce350301.jpg

headlightleveling.pdf 342 kB · 4 downloads

2017 lerdede dogru yeri göstermişsiniz 10 anahtarla sola dogru cevirerek yükselttim 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...