Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Ön Konsolda Açılma

montoyajp
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

18.09.2017 at 19:43, gknctn :

Peki ön göğüs için ödenecek meblağ hakkında bilginiz varmı?

%25 :) (şaka)

2 başvuru yaptık ve 2 araca %100 garanti geldi 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 dakika önce, dr_azoom :

%25 :) (şaka)

2 başvuru yaptık ve 2 araca %100 garanti geldi 

çok iyi 1 hafta 10 güne kadar yanınıza gelecem inşallah asalet bey.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.10.2017 at 16:13, okkko :

Millet ciddiye alacak sonra... :)

Vallahi telefonda çok ilgilisiniz abi yiğidi öldur hakkını yeme telefonda boyle ise yüz yüze düşünemiyorum ben haldız servise gitmeyi bu yuzden bıraktım diğer servislerin hakkını yiyemem bir inallar mazda bir de sizi gözüm kapalı onerebilirim

ayrıca Mazda Türkiye de çok ilgisiz onlara da burdan saygılarımı sunuyorum...

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arkadaşlar merhaba bu konu ile ilgili yetkili servise başvuruda bulunun mazda bu tür kalite sorunlarını ilgisiz bırakmıyor garanti bitmesine rağmen bu sıkıntıları gideriyor bu gün 1. değişimi yaptım ürün geliştirilmiş mid ekran birleşim noktası güçlendirilmiş eskisi plastik bağlantıydı yenisi metal bağlantı bir daha sıkıntı yaşatmaz tahminim herhangi bir ücret ödemeniz söz konusu değil . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, Mutlakesaret :

Arkadaşlar merhaba bu konu ile ilgili yetkili servise başvuruda bulunun mazda bu tür kalite sorunlarını ilgisiz bırakmıyor garanti bitmesine rağmen bu sıkıntıları gideriyor bu gün 1. değişimi yaptım ürün geliştirilmiş mid ekran birleşim noktası güçlendirilmiş eskisi plastik bağlantıydı yenisi metal bağlantı bir daha sıkıntı yaşatmaz tahminim herhangi bir ücret ödemeniz söz konusu değil . 

Çok geçmiş olsun. Örgütlü tepkinin, başvurunun faydaları. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, ydntask :

arkadaşlar bursa inallar servise gittim bu konu ile ilgili hiç ilgilenmediler

Aslında servisin ilk etapta yapacağı çok fazla bir şey yok. Sizin talebinizle beraber rapor tutulacak ve Mazda Türkiye'ye iletilecek. Yanlış bilmiyorsam çok olağanüstü bir durum olmadıkça Mazda başvuruları geri çevirmiyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, ydntask :

evet rapor tutmaları gerekiyor. ama yapmadılar. talebimin karşılanmayacağını söyleyip gönderdiler

Bu konudan bahsedip gerekirse linkini verin veya beraber açık okuyun. Açıp bir zahmet Mazda Türkiye ile konuşsunlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, ydntask :

evet rapor tutmaları gerekiyor. ama yapmadılar. talebimin karşılanmayacağını söyleyip gönderdiler

2 saat önce, Burak :

Bu konudan bahsedip gerekirse linkini verin veya beraber açık okuyun. Açıp bir zahmet Mazda Türkiye ile konuşsunlar.

Daha önce değişim yapan servisleri de arayabilirler. Yanlış bilmiyorsam bu konuda servisler iletişim halindeler de. 

Bu arada benim de yarın EVO'da ön konsol değişim randevum var. Hadi bakalım, beklenen zaman geldi :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. diğer servislerden bahsettim. hatta evo servis ile görüştüğümü bile söyledim. evo da bu konu ile ilgilenen cem beydi sanırım. onu aramalarını bile söyledim. diğer servisler bizi ilgilendirmez dediler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, ydntask :

hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. diğer servislerden bahsettim. hatta evo servis ile görüştüğümü bile söyledim. evo da bu konu ile ilgilenen cem beydi sanırım. onu aramalarını bile söyledim. diğer servisler bizi ilgilendirmez dediler 

Maalesef çok ciddi şekilde sayfısızlık yapmışlar. Size bunu söyleyen servis yetkilisi arkadaş mıydı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, ydntask :

evet bursa inallardan sezer bey adında bir arkadaş. iyi gününde değildi herhalde

Mazda iletişime telefon açıp şikayet edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. İstanbul'a geliyorsanız buradaki servislerden birine gelmenizi öneririm.
Eğer servis ilgilenmediyse bu aşamada sizin yapacağıız Mazda Türkiye ile iletişime geçmek olmalı.
Ama ben olsam orada yaptırmazdım bu saatten sonra.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ve mutlu son :D Perşembe günü EVO'da ön konsolu sorunsuzca değiştirdim. Hatta gitmişken 100bin ağır bakımı da yaptırdım. 

Bütün işlemler yarım gün sürdü.

Buradan bu işlem için ön ayak olan toplu hareket edilmesi için çalışma yapan arkadaşlara, Mazda Türkiye ile iletişim kuran MazdaClubTR yöneticisi arkadaşlara, serviste çok yakından ilgilenen ve yardımcı olan Cem Bey'e ve usta abilere çok teşekkür ediyorum. 

IMG_0942.JPG

IMG_0945.JPG

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...