Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Ön Konsolda Açılma

montoyajp
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

3 saat önce, ydntask :

hayırlı olsun kardeşim. 

darısı bizim başımıza inşallah

teşekkürler..

İnşallah siz de biran önce sorunsuzca halledersiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bana bi akıl verin. mazda genel merkez ile yaptığım görüşme sonrası beni servise yönlendirdiler. servis ilgilenmedi diyorum bir daha git diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, ydntask :

arkadaşlar bana bi akıl verin. mazda genel merkez ile yaptığım görüşme sonrası beni servise yönlendirdiler. servis ilgilenmedi diyorum bir daha git diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım

Telefonla arayarak konuyu bahsedip, randevu alarak tekrar gidin.  Halen daha işi yokuşa sürecek olurlarsa, randevu talebinizi yazılı e-mail olarak geçin. Bu e-maile red yanıtı versinler. Belge niteliğinde paylaşırsınız Genel Merkezle.

Bu arada başka bir şey soracağım. Aracınız kaç km'de,  ne zamandır bu araç sizde, bakımlarını nerede yaptırıyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracım 31000 km de.  30000 bakımı konya da yapılmış. ben aracı yeni aldım henüz hiçbir bakım yaptırmadım. önceki aracım da mazda 3 idi. bakımlarını bursa inallarda yaptırıyordum. ama bu araçla hiç ilgilenmediler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, ydntask :

hangi servis ilgilenmedi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, İlhan :

Bursa İnallar servisi ilgilenmemiş Okan.

ne yapabiliriz bu konuda?... yakın bir yerlerde olsa bi faydamız olur da bursa çok uzak yahu...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, okkko :

ne yapabiliriz bu konuda?... yakın bir yerlerde olsa bi faydamız olur da bursa çok uzak yahu...

İstanbul'a gelebilse biz bile burdan elimizden gelen yardımı yaparız arkadaşımıza.  Ama dediğin gibi mesafe yine uzak kalıyor.

Aslında bunların hiç birisine lüzum yok, İnallar'ın muhakkak yardımcı olması lazım bu konuda. Ama bilmiyorum belkide doğru kişiye ulaşmak lazım firmada. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen hafta cumartesi günü  yani 29 Ekim tarihinde İzmir'den İstanbul'a giderken ben de İnallara uğradım. Orada Sezer Çavuşoğlu var. Servis danışmanı. İyi bir arkadaş yıllardır orada çalışıyor. Onun ile bir kontak kursan, yardımcı olacağını düşünüyorum. Konuşurken hemşehri çıktık. İzmir plakalı beyaz sedan mazda, Ufuk Değirmenci benim arkadaşım olur falan de, Allahım nelerden meded umuyoruz. Ama malesef burası Türkiye. Tahmin etmediğin biri işi bitirebiliyor. Telefonumu yazayım 0532 6447834 eğer işe yarar ise benide görüşebilirim. Aklıma gelen bu şimdilik. :-(

• Beğen 2
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ediyorum. bursa da görüştüğüm kişi bahsettiğiniz sezer beydi. işin ilginç tarafı mazda merkezin beni tekrar servise yönlendirmesi. diyorum ki beni servise yönlendiriyorsunuz o zaman bu servise bir ulaşın da benimle ilgilensinler. yok siz tekrar gidin diyorlar. ben ya yüzsüzlük yapıp tekrar ilgilenmeyeceklerini bile bile bursa servise gideceğim. ya da gözleri karartıp istanbula gideceğim. bir kez olsa hiç düşünmeden giderim istanbula. ama birkaç kez gitmek gerekecek sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhabalar benimde 2011 Mazda 3 aracımın gösterge kısmında açılma mevcut, bu konuyla ilgili yazılanları okudum ,servise gittim böyle bir garantinin mevcut olmadığını belirttiler .Bende Mazda müşteri hizmetlerini aradım ,onlarda sadece sürekli servise gelen araçlara müşteri memnuniyeti kapsamında değişiyor dediler. Bu arada askerim Diyarbakır'da görev yapıyorum ,Diyarbakır servise başvuru yaptık .Bu değişim koşulsuzmu yoksa sürekli servise gelen araçlar için mi ? Rica etsem bu konuda yardımcı olurmusunuz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29 dakika önce, mehmet nur :

Bu değişim koşulsuzmu yoksa sürekli servise gelen araçlar için mi ? Rica etsem bu konuda yardımcı olurmusunuz. 

Mazda'dan bize iletilen bilgide sadece bu probleme özel sürekli servise gidilmiş olma zorunluluğunun aranmayacağı yönünde idi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Abilerim arkadaşlarım Bu konuda bi gelişme sağlandı mı?Mazda Türkiye kabul ediyo mu araçları yoksa ücret verip kendimiz mi yaptırmak zorundayız Eğer ki kabul etmez ise ne yapmamız lazım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29 dakika önce, korayoz7 :

Abilerim arkadaşlarım Bu konuda bi gelişme sağlandı mı?Mazda Türkiye kabul ediyo mu araçları yoksa ücret verip kendimiz mi yaptırmak zorundayız Eğer ki kabul etmez ise ne yapmamız lazım?

Bu başlık altındaki mesajları okumadınız sanırım. Yada okudunuz gözden kaçırdınız.

Konunun ve her sayfanın başına özellikle sabitlemiştik "Tavsiye Edilen" yanıt mesajını .

Buyrun İlgili çözüm mesajı...

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

34 dakika önce, korayoz7 :

Ön konsollar eskidi bile :D

Servise başvurup da olumsuz yanıt alan da olmadı sanırım. 

• Teşekkürler 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

yaklaşık olarak 25 gün oldu rapor tutulalı . bir cevap yok bekliyoruz . Benden önceki  başvuruda bulunan arkadaşa olumsuz cevap verildi .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

43 dakika önce, mehmet nur :

yaklaşık olarak 25 gün oldu rapor tutulalı . bir cevap yok bekliyoruz . Benden önceki  başvuruda bulunan arkadaşa olumsuz cevap verildi .

banada olumsuz cevap verildi yetkili servise bir daha hayatta gitmem 0 araç alsam bile 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Burak :

Olumsuz cevabı ilk başvuruda servis mi verdi yoksa rapor tutulduktan sonra Mazda mı verdi ?

güya mazda vermiş aramadılar bile ben aradım servisi Mazda haldızları 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...