Jump to content

Aytemiz petrolü nasıl bilirsiniz ?

Semih Uluca
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar,

Bir çok petrol markasından yakıt aldım bu zamana kadar. Shell, total vs. Total den memnundum fakat benim oturduğum yere yakın istasyon yok. Baya bir km yapmam gerekiyor benzin almak için. Buraya yeni bir istasyon açıldı. Aytemiz şirketinin kendi istasyonuymuş. Aracı yok yani. Daha önceden buradan yakıt alıp da şikayeti olan varmıdır? Nasıl bilirsiniz kendilerini? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

PO'ya güveniyorsanız buna da güvenebilirsiniz. Yüzde 50'si doğan holding'e ait. Kullanmadım ama bol kampanyalı satışlar gerçekleştiriyorlar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğan Holding ten önce %100 girişimci Türk sermayesi idi. Büyümeye çalışırken Doğan holdingin ağına takılıp büyük balık tarafından yutuldular.  İşin doğrusu Doğan holdinge geçtikten sonra güvenim sarsıldı. Ondan önce tercih ettiğim bir şirketti. 

İyi forumlar...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, Mehmet Özdemir :

PO'ya güveniyorsanız buna da güvenebilirsiniz. Yüzde 50'si doğan holding'e ait. Kullanmadım ama bol kampanyalı satışlar gerçekleştiriyorlar 

PO Doğan'ın elinden çıkalı çok oldu. O artık OMV'nin ama onlarda satmak istiyor

http://www.omvpetrolofisiholding.com.tr/hakkimizda-ortaklik-yapisi.html

Aytemiz'in gördüğüm ilk istasyonu Kozyatğı Metro durağının yakınındadır. Yıllardırda oldukça hareketlidir. Bir prolem olmasa gerek . Zaten topu topu 5 rafineri var Türkiye'de bölgelere gönderilen benzin belli bir tek katkı maddeleri farklı. Yeter ki istasyon katkı derken başka işler çevirmesin ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

PO satış olayını bilmiyordum. Şöyle diyelim o zaman; önceden PO'ya güvenip alabiliyorsan, aytemiz'den de alabilirsin

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ediyorum. Bir deniyelim o halde. Sonuç itibari ile aytemizin kendi işlettiği istasyon yamuk olacağını sanmam. :) Olumlu, olumsuz bir şeyler sezersem yazarım buraya. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aytemiz önce ruslara satılarak Lukoil oldu. Tam o dönemde akaryakıt istasyonlarının maksimum 5 yıl sözleşme şartıyla istasyonlar arası geçişler başladı ve Aytemiz isim hakkı elinde olan şirket bir sürü istasyonu yeni Aytemiz yaparak piyango tutturmuş gibi oldu ve sektöre tekrar girdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ankara'da Konya Yolu Next Level Avm civarındaki Aytemiz'den (eskiden Opet'ti) 3 4 aydır dizel alıyorum, Citroen servisinin de içinde olduğu yer, valla bi yamuğunu görmedidm, memnunum.

Normalde Shell'ciyim, Ford garantisi yüzünden aynı yerdeki eski Opet'e alışmıştım ki eskiden Ford servisi de oradaydı. Mazda'ya geçince az yukarıda, S&K Mazda'nın içinde olduğu Shell'e takılmaya başladım. Bir gün eski alışkanlıktan yanlışlıkla Aytemiz'e saptım, fiyat uygundu (özellikle Cuma indirimleri iyi), demleme çayları ve gece çalışan bedava köpüklü yıkama da olunca oradan devam ettim. Malesef yıkama artık 3 lira.

Pek kulak asmam ama kuzenim ısrarla BP'nin yakıt tüketimini düşürdüğünü söylüyor, yakınlarda denkgelirse bir deneyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...