Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Vanalı Egzoz

berksemer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar warex vanalı egsoz takmak istiyorum daha önce gören duyan varmıdır güzel ses veriyormu yakışıyormu yardımcı olurmusunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu polis görünce kumandasıyla kapatılabilen çevreye rahatsızlık verici seslerden çıkaran egzozlardan herhalde. Milleti rahatsız etmeye ne gerek var? Bence taktırmayın

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gitmeyen bir araca rahatsız edici ses veren egzos taktırmak nasıl bir kafa merak ediyorum. 2.4 üstü motora sahip bir araç alın o zaman güzel gider en azından sollanıp da bir tarafları yırtınan apaçi aracı olmaz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gitmeyen bir araç derken ? Kenan sofogluyla falan karıştırdınız heralde 400 km hız yapıcak halimiz yok zaten maksat hevesimizi almak. 

Kimseye rahatsızlık vermek gibi bi derdimiz yok allaha şükür burda sorup bi fikir edinmek istiyorum zaten yardımcı olursunuz diye düşündüm ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Öncelikli olarak şunu belirtmek istiyorum "Egsoz" değil "Egzoz" şeklinde yazılır.

Mehmet ve Mutlu arkadaşlarım hislerimin tercümanı olmuşlar. Bu şekilde ses çıkaran otomobilleri gördüğümde. Çıkardığı sese eş değer hızlı gitseler, uçarlar herhalde diye düşünüyorum. .

Yapılan işlem yasal değil. Artık Polis bu konuda uyanık ve bilinçli. Bir savcının, emniyet müdürünün, avukatın evinin, otomobilinin yanından geçersiniz. Sesi duyar plakayı alır...Vay halinize...

Daha geçtiğimiz hafta tatil dönüşü tam Antalya çıkışında rampada bir Şahin denk geldi sağıma. Araç normal halinde ve normal bir sesle seyir ederken. Bir anda "Apaçi Style" ses çıkarmaya başladı. Anladımki elektronik-vanalı sistem abartı egzoz var. Baktım bu ses arabadaki uyuyan oğlum uynacak. Gürültüye artık tahammül edemedim, bastım arayı açtım. İlk gördüğüm trafik polisinede plakasını vererek, elektronik-vanalı sistem egzozu olan ve çevreyi çıkardığı sesle çok rahatsız ettiğini  dile getirdim. Artık ne yapmışlardır bilmiyorum, bayramın 1.günü idi. 199.-Lira cezası var. Kotayı doldurmak için peşine düşmüş olabilirler..

Yok ben illahi yaptırmak istiyorum diyorsanız. İzmit oto sanayide muhakkak iyi bir egzozcu vardır. Sonuç itibari ile siz performans peşinde değilsiniz, amaç sadece "Ses". O yüzden bu uygulamayı bir çok kişi yapabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlız benim tarif ettiğim abart egzoz degil abart gercekten cok gürültülü bagsettiğiniz şekilde şikayete cok açık benim istediğimse daha tatlı bi ses fazla gürültülü olmadan aynı zamanda vanalı  heves almak düşünceleriniz için yinede teşekkür ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gitmeyen araçlardan yüksek ses çıkma modası eskidendi. Eskiden gitmeyen araba çoktu.  Mesela 84 yılında 124 ün egzozunu manifold dan itibaren söktürdüğümde bana göre çok güzel ses çıkıyordu. Aslında seni anlıyabiliyorum ama araç güçlü bir araç olmayınca çıkan orantısız ses sadece rahatsızlık kaynağı olacaktır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...