Jump to content

Otokar M3000

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

konu açılıca fark ettim magirusun da kendi fan sitesi var merak edenler bakıp çeşitli hatlarda çalışan kendince modifiyeli araçları görebilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 139
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

14

• Uygar

29

• halil_i

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bende angel olayının pejo minibüste koptuğu kanaatindeyim mevcut angellı arkadaşlar bence söktürsünler işin espirisi kalmadı underground arka spoilerına döndü bu iş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

temin duydum bmw gecici olarak üretimini durdurmus tekrar cizim masasına dönmüş, angelların yerine başka bi şekil bulmaya calısıolarmıs.. haberler geldikce iletirim ben size :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest UguR_866

bende angel olayının pejo minibüste koptuğu kanaatindeyim mevcut angellı arkadaşlar bence söktürsünler işin espirisi kalmadı underground arka spoilerına döndü bu iş...

sen öle diyosun da o saman şimdi anlatacagım olaydan sora zenonda takılmas o halde.

gecenlerdeki en son buluşmamısda(mustafa abi hatırlasana geyiğini bile yapmıştık orda :D) makara muabbet yaparkene gecenin bi vakti bi baktık ilerden zenonları ile bi arac süzülüyo. sora yanımızdan gectiği sırada aracın SW RENAULT 12 TOROS oldugunu gördük. makarasınıda arkadaşlar torosta bile zenon var sökün atın zenonları karizma kalmadı diyede gülüştük.

bisimde başımısdan böle komik bi an gecti. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

sen öle diyosun da o saman şimdi anlatacagım olaydan sora zenonda takılmas o halde.

gecenlerdeki en son buluşmamısda(mustafa abi hatırlasana geyiğini bile yapmıştık orda :D) makara muabbet yaparkene gecenin bi vakti bi baktık ilerden zenonları ile bi arac süzülüyo. sora yanımızdan gectiği sırada aracın SW RENAULT 12 TOROS oldugunu gördük. makarasınıda arkadaşlar torosta bile zenon var sökün atın zenonları karizma kalmadı diyede gülüştük.

bisimde başımısdan böle komik bi an gecti. :D

evet aynen olay doğrudur, teyit ederim :D

ayrıca mahallede bakkaldan ekmek alıp çıktığımda bir komşumun, Kartal arabasına xenon taktığını gördüm  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yoo şart değil.. :D Ampülü koyuyorsun farın içine cayır cayır yanıyor :D

mercek, kaliteli durması için şart ama :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest UguR_866

bence aynalı(yane normal) farda daha bi manyak duruyor ama bi kötü yanı trafikte karşı taraftan gelenler kulaklarınızı çınlatabilirler(sülale boyu sevindirebilirler) bu da pek iyi bir durum değil. :D

Edit : Yanlışlık düzeltildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu Xenon için hani mercek bir şarttı nasıl takılıyor o arabalara Xenon ?

kimse mercek şart demedi, mercekliler xenona uygun daha derli toplu odaklı ışık veriyor merceksizler daha dagınık
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hatta bazı mercekli araçlarda far ampülü xenonla değiştikten sonra uygun açılı da bir merceğin takılması gerekiyormuş diye duymuştum.. her mercek iş görmüyormuş yani :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o deilde gecen bi foto gördüm elemanın teki ya mps idi ya da makyajlı 3ünün sislerine mercek takmıstı :D ufacık şirin bi mercekti, tam arkasındada xenon.. hiç fena olmamıstı sankim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bizimkiler mercekli mi? Merceksiz mi? Mercek uygun mu? Uygun değil mi?

bizim farlar mercekli vede xenona uygun hatta orjinali xenonlu sanırsam
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest UguR_866

o deilde gecen bi foto gördüm elemanın teki ya mps idi ya da makyajlı 3ünün sislerine mercek takmıstı :D ufacık şirin bi mercekti, tam arkasındada xenon.. hiç fena olmamıstı sankim :D

benim bahsettiğim mevzuda bu sate alıcan pejo j9 minibüsün angelli farlarını sislerin yerine takacan hem mercekli zenonlu sis olacak hemde orjinalden angel halkaları olacak. azmasraflı olur bi kerede iş biter ugrastırmaz.

olmazmı fikir iyi değilmi ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

benim bahsettiğim mevzuda bu sate alıcan pejo j9 minibüsün angelli farlarını sislerin yerine takacan hem mercekli zenonlu sis olacak hemde orjinalden angel halkaları olacak. azmasraflı olur bi kerede iş biter ugrastırmaz.

olmazmı fikir iyi değilmi ? :D

sislere uysun diyede komple tamponunuda takacan dimi pejonun
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest UguR_866

ayn

sislere uysun diyede komple tamponunuda takacan dimi pejonun

ehh öle dicem ama değil sadece yuvayı büyütmek yeter :D

yok abi tampona uymuyosa takmamak en iyisi 60 ytl lik bi sisfarı yapıcam diye de (kaç para ise artık sizin aracların tamponu) bu paralık bi tampondan olma iii değil uyup uymayacağını iyi analiz etmek lasım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...