Jump to content

MPS Jant MPS Kanat 06LOV30

önderbilir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

IMG_20160626_154440.jpgIMG_20160630_005100.jpgIMG-20160630-WA0030.jpgAracımı 2013 de sıfır aldım.İlk gördüğümde tamponları vs kaporta olarak beni cezbetti çok spor bi görünüşü var herhangi bir değişikliğe gerek bile duymadım.Zamanla yurddışı sitelerinde mps modellerine baktım.Özellikle amerika da Mps modellerine akıl almıcak şekilde modifikasyonlar uygulamışlar.IMG_20160308_185753-1.jpgSonradan aklıma Mps jantlar geldi.gerçekten en çok yakışan jant modeli bu sanırım.Getirmek için bi hayli uğraştım açıkçası.Hatta 3ü Japonya'dan sonuncusu Belçika'dan geldi ve sonuncuyu 2 ay kadar bekledim (bi ara 3ünü takip diğeri orjinal 16 jant gezmeyi bile düşündüm) 

Farlarda Philips marka ampullerle değişim yapıldı.Parklar turuncularla değişti amerikan parka benzer bi olay çıktı ortaya.

IMG_20160710_013833.jpgKendi standart spoilerı yerine yüksek MPS kanat servisten getirttim.(boyalı halde geliyor ve sanayi işi fiberciler gibi uyum sıkıntısı çekmiyorsunuz)IMG_20160305_142954-1.jpgZamanla insan ses istiyor.Gaza bastığınızda tok bir ses herkesin hoşuna gidecektir.ilk başlarda 1.6 atmosferik bi araçtan iyi bir ses çıkmaz diye egzoz hayalimi ertelemistim.en sonunda ne kadar kötü olabilir ki diyerek egzoza el attım.60lık düz boru + sonra Varex ile çok şaşırtıcı güzel bi ses aldım.Doch motoru küçümsememek lazımmış.IMG_20160711_010554.jpgUzun uzun dusunceler sonucunda beyaza Gun metal renginin guzel duracağını dusunerek jantlarımı boyattımIMG_20160702_021158.jpgSüspansiyon olarak aracın o mükemmel yol tutuşana EİBACH spor yaylarla biraz daha destek verdim.basıklık anlamında sizi fazla tatmin etmeyabilir ancak 18 jant ile basıklık kendini belli etmiyor.Tam kıvamında diyebilirim.

IMG_20160705_120815-1-1.jpgAklımda ilk aldığımda Coilover vardı ancak sanayi işi olanlara guvenmediğimden ve yurtdışından geleceklerin fiyatları çok uçuk olduğundan yaya yonelmek zorunda kaldımIMG-20160628-WA0038.jpgIMG_20160711_010554.jpgSade orjinalini fazla bozmadan güzel bi görünüme kavuşturdum.

Umarım sizde beğenmissinizdir.IMG_20160510_011748.jpgIMG-20160628-WA0043.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beğenmeyeni Allah çarpar :) emeğine sağlık . Sade ve etkileyici , sevdiğim gibi :) arac daha basık olursa sorun yasarsın özellikle yüksek süratle virajda yol hataları çok zorda bırakabilir. Çukur falan söylemiyorum zaten, çukura düşecek adam bu kadar uğraşmaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:rolleyes::DÇok teşekkürler bazı avm lere girerken biraz sıkıntı yaşıyorum sürtebiliyor onun dışında basıklık normal biraz da çukurlar yola dikkat ediyorum tabi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen ilk aldığımda EZ di sonradan özel bi plaka istedim LOV hoşuma gitti bu arabanın bende çok farklı yeri var ancak bu plaka anlatabilirdi bunu :rolleyes::D:rolleyes::rolleyes: şimdi kimse "araba nerde" falan demiyor ismi oldu artık "LOV nerde" falan diyorlar güzel bişey :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Modifiyeye genelde çok kötü yapıldığından hep mesafeli dururum fakat gerçekten tam kararında olmuş spoiler hariç ben pek sevmiyorum :) ama geneli çok başarılı tam kararında elinize sağlık ben de ufak dokunuşlar yapmayıdüşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bravo çok başarılı...MaşaAllah diyeyim de nazarım değmesin...sade şık spor asill:) eline sağlık güle güle kullan..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önder kardeşim hoş geldin mi diyeyim, güle güle mi diyeyim kestiremedim. 

Aracın çok şık güzel..Ama satılığa çıkarmışsın, hayırlısı olsun inşallah. Allah daha iyilerine sahip olmayı nasip etsin. Alan kişiye de şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-06lov30-hatasiz-modifiyeli-25.000-de-314401835/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim @İlhan abi.tayin sebebiyle satılığa çıkardım yoksa inanin gün geçtikçe üstüne bişeyler ekleyip satmayı aklımdan bile gecirmeyecegim kadar çok seviyorum arabamı.

Hakkariye gidiyorum ama dönüşte belki bi mps belki de bi rx8 le dönüş yapacağım.

Mazda çok farklı bi hastalık 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, önderbilir :

Çok teşekkür ederim @İlhan abi.tayin sebebiyle satılığa çıkardım yoksa inanin gün geçtikçe üstüne bişeyler ekleyip satmayı aklımdan bile gecirmeyecegim kadar çok seviyorum arabamı.

Hakkariye gidiyorum ama dönüşte belki bi mps belki de bi rx8 le dönüş yapacağım.

Mazda çok farklı bi hastalık 

Yeni görev yerin hayırlı uğurlu olsun ve başarılar diliyorum. Allah görev yapan tüm polisimizin ve askerimizin yardımcısı ve korusun sizleri inşallah. :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Aklımda aylardan beri  şu aracın aynısını yapmak vardı ama arkadaş dolar aldı başını gitti keza  benzin desen öyle tüpten nefret ediyorum onu bile düşünmeye başladım acaba taktirsam mı taktirmasam mı diye bakalım sonumuz hayrolsun🙄

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...