Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Sedan İçin Bagaj Üstü Spoiler

Eskivtecci
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar kusura bakmayın arattım ama bulamadım ben orjinal olan bagaj üzerindeki spoilerden arıyorum.Heryere sordum ama bulamadım pert bir araç olsa sökcem oda yok.Servis dışından nerelerden temin edebiliriz birde fiyat aralığı nekadardır.Resimleri aşağıya ekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

image.jpeg

image.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebay, Aliexpress vs gibi yurt dışı alışveriş sitelerini araştırdınız mı ?

Bu aşağıdaki sitelerle iletişime geçebilirsin. Spoyler centerda ben yaptırmıştım..Ama ortaya çıkan eserden çok memnun kalmamıştım. Malzeme kalitesi+işçilikten olsa gerek kalitesiz bulmuştum. Spoiler yüzeyinde dalgalanmalar mevcuttu. Boyayı zaten tutturamamışlar. Ben serviste yeniden boyatmıştım.

http://www.bodykit.com.tr/

http://www.spoylercenter.com/marka/11/mazda.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurtdışında gümrükte takılma gibi bi olay sözkonusu olabilirmi acaba yurt içi seçeneğimiz yok sanırım bir cam rüzgarlığı bile bulamadım araca.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için yurtiçinde güzel işçilikle düzgün yapılacak biryer bilen arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

48 dakika önce, Eskivtecci :

Yurtdışında gümrükte takılma gibi bi olay sözkonusu olabilirmi acaba yurt içi seçeneğimiz yok sanırım bir cam rüzgarlığı bile bulamadım araca.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için yurtiçinde güzel işçilikle düzgün yapılacak biryer bilen arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum.

100 Euro idi sanırım üstü olmadığı sürece takılma sorunu yaşamazsınız. Ben dahil o kadar çok kişi aliexpress.amazon, ebay, gearbest vs sitelerden alışveriş yaptık ki. Rakam konusunda aşılmadığı sürece sorun yaşayanla hiç karşılaşmadım.

1.Nesil Mazda 3 Hb aracı için y.dışından spoiler getiren Serdar arkadaşımızın konusuna bir göz atın isterseniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, İlhan :

100 Euro idi sanırım üstü olmadığı sürece takılma sorunu yaşamazsınız. Ben dahil o kadar çok kişi aliexpress.amazon, ebay, gearbest vs sitelerden alışveriş yaptık ki. Rakam konusunda aşılmadığı sürece sorun yaşayanla hiç karşılaşmadım.

1.Nesil Mazda 3 Hb aracı için y.dışından spoiler getiren Serdar arkadaşımızın konusuna bir göz atın isterseniz.

Çok teşekkür ederim artık ordan getiriyim bende tamponları boyaya vercektim onlarla birlikte oda boyanır uzun sürüyormu acaba gelmesi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Eskivtecci :

Çok teşekkür ederim artık ordan getiriyim bende tamponları boyaya vercektim onlarla birlikte oda boyanır uzun sürüyormu acaba gelmesi 

Bu güne kadar aldığım ürünlerde en fazla herhalde 18-21 gün arası beklemişimdir. İnanın 12-13 günde Türkiye'ye geliyor. Ama buradaki uygulama, işleyiş yavaş olduğundan. Neredeyse 6-7 gün ülkemizde sürünüyor gönderi. 12-14 gün arasında teslim aldığım ürünlerde oldu. İşin özü  maksimum 30 günde elinizde oluyor aldığınız ürün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...