Jump to content

Makyajlı 2017 Mazda 3 Japonya'da Tanıtılıp Satışa Sunuldu

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende bu otomobılı beklıyodum ama içi degişmemış goronce sasırdım bakalım avrupaya gelsın gorcez ama zaten bıze seneye gelır hayallerını yıktıgım ıcın uzgunum:)emc6767

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bende sizlerle bir video paylaşayım. Makyajlı mazda 3 için

Not: Elektrikli el fireni maalesef yine yok. (e-fren 2.2L Japonya'daki modeller özeldir) Artık buna güvenlik nedeniyle mi yer vermiyorlar bilemiyorum. Paylaşılan resimlerin bazılarının mazda 6 ya ait olduğunu düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=hu-qHqdXPbc

HYBRID Sedan
https://www.youtube.com/watch?v=uevB8I2YpXQ

Reklam filmi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Mustafa Yılmaz :

Arkadaşlar bende sizlerle bir video paylaşayım. Makyajlı mazda 3 için

Not: Elektrikli el fireni maalesef yine yok. (e-fren 2.2L Japonya'daki modeller özeldir) Artık buna güvenlik nedeniyle mi yer vermiyorlar bilemiyorum. Paylaşılan resimlerin bazılarının mazda 6 ya ait olduğunu düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=hu-qHqdXPbc

HYBRID Sedan
https://www.youtube.com/watch?v=uevB8I2YpXQ

Reklam filmi

Evet bende benzer bir video buldum dizel mazda 3 için çekilmiş, orta kol dayama kısmı paylaşılan resimlerle alakasız. Elektrikli park freni yok, bardaklıklarda kayar kapak yok...

https://www.youtube.com/watch?v=nSc2SSfVgyc

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayiileri aradım, 2016 araçlarda bir değişiklik, makyaj olacak mı diye sordum, deri koltuk dışında bir fark yok dediler. Orta konsolu çok beğenmiştim halbuki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben dün Zeki Kaya Mazda ya gittim Mazda 3 e bindim..Kafaya koydum Ocak ayında altımda olacak fıstık vurucam kırbacı vurucam kırbacı da,benim gönlümde elektrikli koltuk ve beyaz deri koltuk var..Onu isteme şansımız getirtme şansımız var mı ki acep?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayellerı yıkılanlara ozel avrupa versıyonu resımlerle aynı ıstedıgımız gıbı ıc mekan ole gozukuyo ama tr ye gelırmı bılmem gelırse kac kurus olur onemlı soru tabı ben begendım canlı gorunce cok kısa olsada 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayiler inatla zaten deri koltuklu versiyonun yeni geldiğini bir makyaj olmadığını söylüyorlar ama görünen köy kılavuz istemez.  Bazı fotolarda 4 cam tuşu için aydınlatma varken bazılarında yok. Eğer elektronik el freni Avrupa'ya gelmeyecekse yine bir hayal kırıklığı olur. Japon^ya'daki mazdalarda DVD, yan ayna altında aydınlatmalar, Mazda6için marka ızgarası aydınlatması vb. güzel ve tüm rakiplerinde bulunan özellikler varken neden Avrupa'ya bunları kısarak yolluyorlar anlamak mümkün değil. Maaliyeti çok yüksek olsa diğer rakipleri de sunmazdı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Sıcak haber ;

2017 MAZDA 3 RESMİ OLARAK TANITILDI

Makyajlanan 2017 Mazda 3, yeni görünümü, G-Vectoring Control teknolojisi, süspansiyon ayarları ve elektrikli park freniyle iddialı geliyor.
2017 Mazda 3 Resmi Olarak Tanıtıldı

Mazda 3’ün ön kısmı güncellenen marka kimliğini taşıyor ve modeli CX-3 gibi serideki diğer modeller ile yakınlaştırıyor. Uyumlanabilir LED teknolojili farlar köşeli bir tasarıma sahip ve krom ön panjur çevresine daha yumuşak şekilde entegre edilmiş. Tamponda da bazı detaylar yenilenmiş.Arka tamponda ufak değişiklikler var. Kapı aynaları sinyal lambalarını da barındıracak şekilde güncellenmiş. Modelde ayrıca iki yeni renk seçeneği var, bunlardan birisi MX-5 RF’de kullanılan, üretim versiyonunda ilk kez sunulan gri dış cephe boyası. Sport Nav (power) donanım seviyesinde ise 18 inç alaşım tekerlekler sunuluyor.

Makyajlanan kabuğunun altında, Mazda 3 artık G-Vectoring Control (GVC) teknolojisine de sahip. Yeni teknoloji uzun yolculuklarda sürücünün işini kolaylaştırıyor, stabiliteyi ve konforu arttırıyor. GVC motordaki tork değişiklikleri ile bir viraja dönerken ön tekerleklere ekstra ağırlık veriyor. Bu sayede sürücünün direksiyon düzeltmeleri yapma ihtiyacı azalıyor, yanal güçler azaldığı için yolcuların da konforu artıyor. 

2890278297-makyajli-mazda-3-fotogaleri.j

Yeni sistem Mazda’nın “Jinba Ittai” yani “binici ve atının tek beden haline gelmesi” felsefesinin bir parçası. Bu yaklaşım ile Mazda modellerinin konforunu arttırmayı planlıyor. Özellikle Mazda 3 ve Mazda 6 daha önce bu açıdan eleştirilmişti. Güncellenen modelde süspansiyondaki değişiklikler de konforun artmasına yardımcı olacak. Ayrıca Mazda’nın doğal rezonans yumuşatıcı (NSS) sistemiyle gürültülü dizel motorların vuruntu sesi azaltılabiliyor.

289091563-makyajli-mazda-3-fotogaleri.jp

Modelde, sektörde her geçen gün yaygınlaşan şekilde, el freninin yerini elektrikli park freni almış. İç kabindeki diğer değişiklikler arasında yeniden tasarlanmış konsol, düğme panelleri ve kapı tutacaklarının kenarları gibi detaylar sayılabilir. Ayrıca kabin genelinde ses yaltıımı geliştirilmiş. Sanal gösterge paneli (sürücü için ön cama yansıtılan holografik ekran, “head-up display”) de artık tamamen renkli.

Şu an piyasada olan Mazda 3, 2014 yılından beri satışta. Yeni nesilin ise 2018 yılında çıkması bekleniyor. Bu güncellemenin yeni nesile giden yolda bir adım daha ilerleme sağladığını söyleyebiliriz. Makyajlanan Mazda 3, 1 Ekim günü Avrupa'da satışa çıkacak. 

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, mucar :

yeni kasa mazda 3 2018 de çıkacak ise makyajlı bu mazda 3 ü almanın bi esprisi var mıdır?

2018 de tanıtımı olur 2019 da çıkar 2020 model olarak satılacağı için avrupa 3. veya 4. .çeyrekte aracı görür bize de 2020 de gelir bence.

Makyajlı her zaman iyidir. "S" serisi iphone'a, benzer :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, Mümin :

2018 de tanıtımı olur 2019 da çıkar 2020 model olarak satılacağı için avrupa 3. veya 4. .çeyrekte aracı görür bize de 2020 de gelir bence.

Makyajlı her zaman iyidir. "S" serisi iphone'a, benzer :)

+1

Makyaj iyidir iyi...

Makyaj adı altında sadece görsel dokunuşlar yapıldığını sanan çok kullanıcı var.

Halbuki otomobil firmaları yeni çıkan modellerini makyajlanıncaya kadar gözlemlerler. Makyajda da ama mekanik, ama elektronik teknik dokunuşlar da yaparlar. Gözlemlenen sıkıntılar ve şikayetler giderilerek minimum hata ve şikayete düşürürler.. O yüzden yeni çıkan model yerine makyajlısını tercih ederim her zaman.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha güzel olmuş makyajla birlilkte. Tek merak etttiğim yalıtım işini ne yaptılar. Ne kadar bir iyileştirme yaptılar? Yol sesi ciddi problem hatta ilk sırada benim için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, M.E.G :

1.5 turbo 150 bg otomatik gelse ne olur ki yani....

Ne olur ? Ne olur ?

Şöyle bir düşündüm...Ve yanıtını buldum Mustafa...

Olsaydı da gelseydi ne olurdu ?

Bu sefer de biri çıkıp şu aracı neden 1.6 Dizel 160-170 Hp yapmazlar derdi kesin. :D

Performans konusunda kesinlikle hemfikirim.. Yani koy alternatif turbolu, turbosuz motor seçeneklerini. Dileyen istediği modeli alsın..

Mal ortada...Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış misali..Biz forumda tartışır konuşur dururuz bu konuları. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, volkanstars :

Daha güzel olmuş makyajla birlilkte. Tek merak etttiğim yalıtım işini ne yaptılar. Ne kadar bir iyileştirme yaptılar? Yol sesi ciddi problem hatta ilk sırada benim için.

yeni kasada mı şikayetiniz var? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...