Jump to content

2016 Mazda 6 2.2 Dizel Wagon Testi

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6 saat önce, Anilcanatan :

Adaptif Ön Aydınlatma Sistemi araçta var mı yok mu bilmiyordum virajlarda dönerken yolu baya  aydınlattı ama bu farların geniş açıyı aydınlatmasından mı yoksa bu özellik olduğundan mı onu bilmiyorum bilenler varsa söylerler zaten :)

Arkadaşların da dediği gibi direksiyon açısına göre dönmüyor farlar. İçerisindeki ledler açılıp kapanıyor sadece. Benim kullandığım 2.2 2016 SW da böyleydi. Hayırlı olsun aracınız. Torkun keyfini çıkarın. BMW 520d'den bir tık üstte olması lazım torkun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, Tarahumara :

Arkadaşların da dediği gibi direksiyon açısına göre dönmüyor farlar. İçerisindeki ledler açılıp kapanıyor sadece. Benim kullandığım 2.2 2016 SW da böyleydi. Hayırlı olsun aracınız. Torkun keyfini çıkarın. BMW 520d'den bir tık üstte olması lazım torkun.

Ledlerin açılıp kapanma teknolojisine Audi ve diğer Alman lar Matrix demişler. ve alabilmek için 3100 Euro bedel ödemeniz gerekiyor. Böyle bir özellik 6 da standart. takdire şayan. Bu teknoloji adaptif farın bir tık üstü zaten.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, Tarahumara :

Çok teşekkür ederim.

23 dakika önce, Mümin :

Ledlerin açılıp kapanma teknolojisine Audi ve diğer Alman lar Matrix demişler. ve alabilmek için 3100 Euro bedel ödemeniz gerekiyor. Böyle bir özellik 6 da standart. takdire şayan. Bu teknoloji adaptif farın bir tık üstü zaten.

Teknoloji gerçekten güzel ama adaptif far da olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17.07.2017 at 16:57, Tarahumara :

Stepne var mı diye bakmış mıydınız? Türkiye' deki araçlarda yokmuş orjinalinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stepne var mı diye bakmış mıydınız? Türkiye' deki araçlarda yokmuş orjinalinde.

Bakmadim ama 2 hafta sonra ingilterede olacagim. Arac bende olacak. Unutmazsam bakarim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

29.07.2016 at 17:26, Fotifoti :

Nurkan bey'in araç :)

O fiyatlarla satıldıktan sonra ancak kendi kullanır

Türkiye de satısı  yılda 4-5 adeti geçmez

21.07.2017 at 16:52, Tarahumara :

Bakmadim ama 2 hafta sonra ingilterede olacagim. Arac bende olacak. Unutmazsam bakarim.

Aracı tekrardan incelediniz mi?

Tekrar bir inceleme yazısı ve foto isteriz :'(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
25.07.2016 at 14:31, Ömer626 :

Ben 0 km araç liste fiyatlarına bakmıştım;

2,0 motorlu mazda 6 130 bin tl

2,2 motorlu mazda 6 230 bin tl

(Bakalı bayaa bi oluyor.Yanlış hatırlayabilirim fiyatlarını ama min 100 bin tl fark var ikisi arasında)

Bu yazdığızdan yola çıktım bi hesap yaptım.  Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. 

Arabanın ÖTV'siz hali 68421 tl yapıyormuş o zamanlar. 2.2 motordan alınan vergi %145.

Bu hesapla 168000 tl olması lazım 2.2 dizel aracın. Tabiki fiyat farkı olacak arada. Bu farkı şoyle hesapladım. 230000 - 168000= 62000 tl

Bu yazıyı yazdınız tarihteki euro kuru 3.37 civarı.

62000 ÷ 3.37 =18397 euro yaptı.

Merak ettiğim avrupada 2.0 benzinli ile 2.2 dizel arasında 18.397 euro fark var mıdır? Hesabımda yanlışlık yada atladığım bişey olabilir. 

Sonuç: Niye bu kadar kastın derseniz aradaki fiyat farkı hep çok yüksek geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Zealot :

Ne kadar coşmuşuz yahu, hepi topu 175ps araba. 

Seninde baban karadenizli muteahit olsaydı sende coşardın böyle hesaplarla abi:). Dizel diyor başka bişey demiyor. Beygirinde torkunda değilim yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Zealot :

Allah yardımcın olsun dostum =) 

Sağol abi. Mayıs ayında ailem büyüyecek. Bende eşimde uzun yolculukları çok seviyoruz. Geçen sene 10 günlük tatile çıktık mazda 3 hble. Bagaj yetersiz kaldı. Onun dışında memnunum arabamdan. Ya sedan dizel mazda 3 ya mazda 6 ya geçicem. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...