Jump to content

Klima Açınca Tırt Tırt Ses Geliyor

Böcek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

93 626 aracımda klima açtığımda klima kompresörünün oralardan çır çır tırt tırt diye ses geliyor anlatabilmişimdir umarım neden olabilir acaba

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömer Selam şu konuya bir göz at istersen.

Bu arada sesin tam olarak kompresörden geldiğine emin misin? Yani klima kanallarından birisine yaprak vs gibi bir şey sıkışmış filan olabilir mi ? Klimayı açmadan, sadece fanı açarak bir test yaptın mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi ben uğur [emoji4] mereba abi klima kapalıyken sadece fanda çalıştırdığımda ses gelmiyor normal çalışıyor klimayı devreye alınca çır çır ses geliyor sanki iki metal yüzey sürtüşüyor gibi veya kuru yağsız kalmış bir bilye gibi rulman gibi ses yapıyor birde göz atmam gereken konu linki nedir abi birşey yok yazında [emoji4]

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, Böcek :

İlhan abi ben uğur emoji4.png mereba abi klima kapalıyken sadece fanda çalıştırdığımda ses gelmiyor normal çalışıyor klimayı devreye alınca çır çır ses geliyor sanki iki metal yüzey sürtüşüyor gibi veya kuru yağsız kalmış bir bilye gibi rulman gibi ses yapıyor birde göz atmam gereken konu linki nedir abi birşey yok yazında emoji4.png

GALAXY J7

Pardon pardon  biliyorum, biliyorumda......Ömer'in Plast Dip Boyama konusunu okuyup inceledikten sonra senin konuna geldiğimde olan oldu. :D

Konunun bağlantısı var aslında.. Sen Tapatalk'tan mı bağlısın şu an ? Tapatalk'ta konu bağlantıları gözükmüyor maalesef. O yüzden hep mobil sayfamızı tavsiye ediyorum. Pc'den ne yapabiliyorsanız, mobildende yapabiliyorsunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım abi teşekkür ederim bu arada bu ses neden gelir acaba biraz can sıkıcı bir durum

GALAXY J7

Şimdi servisi aradım klima kompresörü bozulmuştur deiler kasnaklar boşluk yapmış olabilir dediler görmek lazımmış

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk okuduğum da dedim heralde @İlhanbey benle karıştırdı diye :D 

27.07.2016 at 11:03, İlhan :

Pardon pardon  biliyorum, biliyorumda......Ömer'in Plast Dip Boyama konusunu okuyup inceledikten sonra senin konuna geldiğimde olan oldu. :D

Ben sizin konuya biraz espirili yaklaşacağım,klimanız 'tırt' olabilir :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...