Jump to content

Mazda 3 K&N Performans Hava Filtresi Taktırdım

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.

Daha önce çok tartışıldı bu konu fakat taktıran oldumu bilmiyorum.Bugün saat 3 civarı kendi kendime sordum,bugün araban için ne yaptın diye ve cevap veremedim çünkü birşey yapmamıştım :) Dedimki maviş bu böyle olmaz hadi kalk sana daha rahat nefes alabileceğin bir K&N performans filitresi alalım :) Neyse taktırdık filitreyi,zaten yeni olduğundan yağlamaya gerek yok 7000 km de bir kere özel solüsyonu ile temizlenip yağlanacak. 

Gözlem olarak motor sesi biraz toklaştı ve ivmelenme biraz arttı.uzun yolda otobanda test etmedim fakat yüksek devirde performansı daha fazla hissedeceksin dediler.Almayı düşünen arkadaşlara duyrulur.

Skyactive hariç tüm mazda 3 lere uyuyor.

Parça kodu K&N 33-2924

Fiyat 215 tl.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Srkn :

Merhaba arkadaşlar.

Daha önce çok tartışıldı bu konu fakat taktıran oldumu bilmiyorum.Bugün saat 3 civarı kendi kendime sordum,bugün araban için ne yaptın diye ve cevap veremedim çünkü birşey yapmamıştım :) Dedimki maviş bu böyle olmaz hadi kalk sana daha rahat nefes alabileceğin bir K&N performans filitresi alalım :) Neyse taktırdık filitreyi,zaten yeni olduğundan yağlamaya gerek yok 7000 km de bir kere özel solüsyonu ile temizlenip yağlanacak. 

Gözlem olarak motor sesi biraz toklaştı ve ivmelenme biraz arttı.uzun yolda otobanda test etmedim fakat yüksek devirde performansı daha fazla hissedeceksin dediler.Almayı düşünen arkadaşlara duyrulur.

Skyactive hariç tüm mazda 3 lere uyuyor.

Parça kodu K&N 33-2924

Fiyat 215 tl.  

Hayirli olsun.

Kafaya bende takmistim bir ara k&n filtreleri. Kendi sitelerinde pinpon topuyla yaptıkları bir test vardi, bayaa cezbetmisti. Sonra YouTube da 1. Nesil Mazda sahibi yabancı bir elemanın karşılaştırmalı videosunu izledim. Normal filtreye gore son hız ve ivmelenme biraz yavaştı. 

Forumda ya da başka yerde motor yağını da daha hızlı kirlettigini yazmıştı birisi.

Kör şeytan dedim öylece kaldı.

Zamanla, olumlu & olumsuz gozlemlerinizi yazarsanız sevinirim.

Bu filtre hala içimde bir ukte.

Bir de araçta lpg var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...